دوشنبه, ۶ مرداد , ۱۴۰۴ Monday, 28 July , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 42047 تعداد نوشته های امروز : 304 تعداد اعضا : 24 تعداد دیدگاهها : 0×

اخبار روز:

آخرین آمار رسمی قیمت محصولات و خدمات کشاوزی اعلام شد مسئولیت مصرف ۱۵ درصد آب کشور را کسی گردن نمی‌گیرد سقوط ۴۲ هزار واحدی شاخص در بازار بورس | اخبار مهم بازارسرمایه اعلام شد گرانی کالا از پشت درِ کارخانه‌ها آغاز شد جزئیات قانون مالیات بر عایدی سرمایه؛ خریداران و فروشنده‌ها بخوانند قیمت دلار رسماً صعود کرد (۶ مرداد ۱۴۰۴) پیشنهاد جنجالی درباره یارانه نان | مردم خودشان را برای گرانی آماده کنند؟ خواب عمیق بازار طلا در آستانه تعطیلی | قیمت طلا پیش بینی شد دولت لایحه اصلاح قانون خصوصی‌سازی را به مجلس ارائه کند گواهی صرفه‌جویی آب تا پایان تابستان در بورس انرژی عرضه می‌شود ۹۰ درصد اقتصاد کشور در اختیار دولت است رشد ۹۱ درصدی ارزش دارایی سرمایه‌گذاران خارجی در بورس صادرات ۴۵.۵ میلیون دلاری کالا از گمرک جلفا به ۹ کشور دنیا تشکیل کمیته ویژه در دانشگاه شهیدبهشتی برای پیگیری حقوقی ترور اساتید بهره‌برداری ازداده‌های هوش مصنوعی؛ استادان ایرانی نباید تماشاگر بمانند دفترچه آزمون دکتری تخصصی علوم پزشکی منتشر شد؛ آغاز ثبت نام از ۱۴ مرداد

شناسایی ۱۳۲ قلم محصول آرایشی غیرمجاز؛ امسال
  • 18 شهریور 1403 ساعت: ۱۸:۵۱
  • شناسه : 15048
    بازدید 18
    1

    دکتر محمود آل بویه گفت: نظارت بر محصولات آرایشی و بهداشتی به شکل‌های مختلف و در قالب برنامه‌های مشخص توسط کارشناسان غذا و دارو انجام می‌شود. وی افزود: این نظارت شامل نظارت‌های حین تولید و نظارت بر انبارهای نگهداری و توزیع و حتی نظارت در محل عرضه در فروشگاه‌ها است و عموماً در این شکل‌های نظارتی که […]

    پ
    پ

    دکتر محمود آل بویه گفت: نظارت بر محصولات آرایشی و بهداشتی به شکل‌های مختلف و در قالب برنامه‌های مشخص توسط کارشناسان غذا و دارو انجام می‌شود.

    وی افزود: این نظارت شامل نظارت‌های حین تولید و نظارت بر انبارهای نگهداری و توزیع و حتی نظارت در محل عرضه در فروشگاه‌ها است و عموماً در این شکل‌های نظارتی که عنوان شد، محصولاتی غیر مجاز تلقی می‌شوند که مجوز سازمان غذا و دارو را نداشته باشند.

    آل بویه ادامه داد: ممکن است یک برند معروف که قبلاً توسط یک شرکت مطمئن و با مجوز وارد می‌شده، به صورت قاچاق وارد شده باشد و خود شرکت به سازمان غذا و دارو اعلام می‌کند و ما آن را غیر مجاز اعلام می‌کنیم، دلیلش هم مشخص است؛ نظارتی بر تولید و نگهداری‌اش وجود نداشته و ممکن است در فرایند تولید و نگهداری و حمل تا رسیدن به دست مصرف کننده ماهیت خود را از دست داده و حتی مضر سلامت هم باشد.

    وی افزود: همچنین ممکن است برخی محصولات هم به دلیل بازار خوب و قیمت بالا، توسط سودجویان با ظاهر شبیه برند اصلی، ولی با کیفیت بد و مضر سلامت، ساخته و به عنوان محصول اصلی در اختیار مصرف کننده قرار گیرند.

    مدیرکل فرآورده‌های بهداشتی و آرایشی سازمان غذا و دارو ادامه داد: برخی‌ها محصولات هم ممکن است به دلیل انبار اشتباه یا انقضای تاریخ مصرف به عنوان غیر مجاز معرفی شوند.

    آل بویه گفت: با توجه به افزایش قیمت فرآورده‌های آرایشی در سال‌های اخیر، برخی افراد سودجو با تولید فرآورده‌های بی کیفیت و بعضاً غیر بهداشتی اقدام به عرضه محصولات آرایشی با قیمت کمتر کرده اند و با توجه به ممنوعیت واردات فرآورده‌های خارجی اقدام به تولید فرآورده‌های مشابه به صورت تقلبی شده است که به دلیل تولید آنها در محلی که تحت نظارت کارشناسان بهداشتی نیست، نمی‌توان به سلامت آنها اطمینان کرد.

    بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، وی افزود: عموم مصرف کنندگان می‌توانند با استفاده از برچسبی که روی کالاهای آرایشی نصب شده و استعلام اصالت آنها با تلفن همراه خود به سادگی فرآورده آرایشی اصل و تولید شده در شرایط بهداشتی را خریداری کنند و بدین ترتیب با خودداری از خرید کالاهای تقلبی و فاقد برچسب اصالت، از رواج تولید و توزیع آنها در جامعه جلوگیری کنند.

    آل‌بویه ادامه داد: از ابتدای سال تا کنون ۱۳۲ قلم محصول آرایشی غیر مجاز توسط معاونت‌های غذا و دارو در سراسر کشور، شناسایی و توسط اداره کل اعلام عمومی شده است.

    وی افزود: در این چنین محصولاتی، اطلاع دقیق در خصوص محل تولید آنها در دسترس نیست و در صورت شناسایی توسط معاونت‌های غذا و دارو، اقدام قانونی انجام می‌گیرد.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.