سه شنبه, ۲۴ تیر , ۱۴۰۴ Tuesday, 15 July , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 37241 تعداد نوشته های امروز : 181 تعداد اعضا : 24 تعداد دیدگاهها : 0×

اخبار روز:

کاهش ۲ ماهه دوره تولید فولاد/ ناترازی انرژی، فرصت فعالیت را از ۹ به ۷ ماه رساند چرا ضوابط واردات موز به ازای صادرات تغییر کرد؟ رنجِ شیرین؛ از بازآفرینی تا بلوغ سازمانی برگزاری جلسه شورای سیاست‌گذاری همایش توسعه سرمایه‌گذاری و تأمین مالی صنعت هوایی ایران ابلاغ لغو ممنوعیت ترخیص برنج در فصل برداشت مرز شلمچه برای واردات باز شد ابلاغ ممنوعیت صادرات حبوبات به گمرکات سراسر کشور خرید تضمینی گندم از مرز ۵.۶ میلیون تن گذشت شیر‌ تو شیر بازار شیر؛ صنایع لبنی ساز خود را می زنند خبر بد برای متقاضیان خودروهای وارداتی خودروهای برقی؛ رشد در جهان، افت در آمریکا آلارم تعطیلی در صنعت قطعه ایران/قطعه‌سازان: 20 همت نیاز فوری داریم پیروزی بزرگ؛ بازنشستگان فرهنگی طعم شیرین عدالت را چشیدند قیمت طلا ۱۸ عیار امروز ۲۴ تیر اعلام شد + جدول قیمت دلار بازار آزاد امروز ۲۴ تیر اعلام شد | پیش بینی دلار ۱۱۰ هزار تومانی تا پایان سال نسخه نجات اقتصاد ایران در جنگ منتشر شد

افت شدید تحصیلی دانش آموزان در دولت رئیسی
  • 12 اردیبهشت 1403 ساعت: ۱۰:۲۵
  • شناسه : 2136
    بازدید 16
    0

    درحالی‌که سال ۱۴۰۱ میانگین نمرات دانش‌آموزان برای رشته علوم تجربی ۱۳.۰۲، رشته ریاضی و فیزیک ۱۲.۶۴، رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۰.۲۰ و رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۰۱ بوده است. این معدل در سال ۱۴۰۰، برای رشته علوم تجربی ۱۳.۱۸، رشته ریاضی و فیزیک ۱۲.۳۵، رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۰.۴۲ و رشته علوم […]

    پ
    پ

    درحالی‌که سال ۱۴۰۱ میانگین نمرات دانش‌آموزان برای رشته علوم تجربی ۱۳.۰۲، رشته ریاضی و فیزیک ۱۲.۶۴، رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۰.۲۰ و رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۰۱ بوده است.

    این معدل در سال ۱۴۰۰، برای رشته علوم تجربی ۱۳.۱۸، رشته ریاضی و فیزیک ۱۲.۳۵، رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۰.۴۲ و رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۰۴ ثبت‌شده است.

    در سال ۱۳۹۹ نیز معدل دانش‌آموزان برای رشته علوم تجربی ۱۳.۷۳، رشته ریاضی و فیزیک ۱۳.۵۰، رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۱.۳۴ و رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۸۶ را نشان می‌دهد.

    میانگین معدل امتحانات نهایی دانش‌آموزان سال ۱۳۹۸، در رشته علوم تجربی ۱۳.۷۷، در رشته ریاضی و فیزیک ۱۳.۲۸، در رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۰.۷۶ و در رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۸۸ بوده است.

    ازاین‌رو می‌توان نتیجه گرفت که میانگین معدل نمرات دانش‌آموزان در سال ۱۴۰۲ نسبت به چهار سال پیش از آن در تمامی رشته‌ها با افت حدود دو نمره‌ای در امتحانات نهایی روبه‌رو بوده است.

    ناظر به همین معیار و مولفه و با بررسی وضعیت استان‌ها، نقشه وضعیت معدل استان‌ها تا حد زیادی منطبق با نقشه فقر کشور است. به این صورت که میانگین معدل امتحانات نهایی خرداد ۱۴۰۲ در استان‌های هرمزگان، کهگیلویه‌وبویراحمد، خوزستان، آذربایجان غربی ۸ تا ۹ بود. خراسان شمالی، گلستان، اردبیل، ایلام، کردستان، لرستان، کرمانشاه، فارس، کرمان، گیلان، بوشهر و چهارمحال‌وبختیاری نیز استان‌هایی هستند که میانگین ۹ تا ۱۰ را ثبت کردند. یعنی معدل دانش‌آموزان این استان‌های نیز کم و هشدارآمیز است. با این حساب مجموعا، در ۱۷ استان میانگین معدل امتحانات نهایی خرداد هشت تا ۱۰ بوده که در وضعیت قرمز هستند.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.