جمعه, ۲۷ تیر , ۱۴۰۴ Friday, 18 July , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 38422 تعداد نوشته های امروز : 275 تعداد اعضا : 24 تعداد دیدگاهها : 0×

اخبار روز:

سوپرجام فوتبال ایران جنگ پرتغال و کرواسی است بیهوش شدن بازیکن پرسپولیس هنگام زایمان همسرش + عکس آبادان گرمترین شهر جهان شد جزئیات پروازهای اربعین اعلام شد| قیمت بلیت نجف از استان‌های مختلف پروازهای امارات به تهران از سرگرفته شد خریداران طلا به دردسر خوردند | بانک مرکزی به میدان آمد قیمت طلا و دلار در انتظار محرک بازار | وضعیت بورس هفته آینده پیش بینی شد تمدید مهلت پذیرش دانشجو در رشته «انرژی تجدیدپذیر خورشیدی» تا ۲۹تیر ماه محور نزاز به پالنگان رینگ جدید گردشگری در اورامانات را ایجاد می‌کند ایجاد شرکت‌ها و سرمایه‌گذاری‌ها راه برون رفت خوزستان از مشکلات است آیت‌الله ابراهیمی: امام حسین (ع) چراغ راهنمای بشریت در تاریکی دنیا است مصدوم سوختگی شدید آستارایی با اورژانس هوایی به رشت منتقل شد بصیرت و دشمن‌شناسی از اصول اساسی عزاداری امام حسین(ع) است واژگونی نیسان در محور اسفراین به سنخواست ۱۲ مصدوم بر جای گذاشت تشییع پیکر مطهر شهید اقتدار حسن حسینی نژاد در مشهد راهپیمایی ضدصهیونیستی «جمعه‌ خشم و نصر» در یاسوج

  • 10 تیر 1403 ساعت: ۱۸:۳۱
  • شناسه : 8076
    بازدید 8
    0

    کتمان مداوم «شرابخواری »، «روسپیگری » و «وجود روابط ناسالم »و پنهان نگه داشتن آمارشان، نه تنها، به حل آن مسائل مدد نکرد که حتی آنها را تبدیل به مساله‌ای بزرگ‌تر هم کرد . قریب به یک دهه پیش، دکتر سعیدمدنی، نتیجه پژوهش میدانی تیم تحقیقاتی خود را به مرکز پژوهش‌های استراتژیک ریاست‌جمهوری ارسال کرد […]

    پ
    پ

    کتمان مداوم «شرابخواری »، «روسپیگری » و «وجود روابط ناسالم »و پنهان نگه داشتن آمارشان، نه تنها، به حل آن مسائل مدد نکرد که حتی آنها را تبدیل به مساله‌ای بزرگ‌تر هم کرد .

    قریب به یک دهه پیش، دکتر سعیدمدنی، نتیجه پژوهش میدانی تیم تحقیقاتی خود را به مرکز پژوهش‌های استراتژیک ریاست‌جمهوری ارسال کرد . در آن پژوهش، سن روسپیگری نسبت به چند سال پیش از آن کاهش چشمگیری یافته بود. در آن سال، سن روسپیگری به سن سیزده سالگی رسیده بود! آماری هم که در آن پژوهش به آن اشاره شده بود، آماری تکان‌دهنده بود. ریشه‌های آن هم البته در همان پژوهش ذکر شده بود. که البته فروپاشی خانواده‌ها به‌دلیل فقر، مهم‌ترین علت ذکر شده بود.

    دولت روحانی برای نخستین‌بار در طول چهار دهه، توسط شهیندخت مولاوردی، به طرحی تازه رسیده بود که با کارشکنی گروه‌های تندرو، پیش از اجرا به تعطیلی کشیده شده بود. طرحی که در آن به سامان‌دهی «کارگران جنسی» به دقت فکر شده بود.

    حالا اما، نه تنها، پس از گذشت چهار دهه، مشکلی به‌نام «روسپیگری » حل نشده است . بلکه به مشکلات دیگر نیز پیوند خورده است . مشکلاتی که با سرکوب و نادیده گرفتن آنها، تبدیل به بحران شده است. این شیوه از مواجهه دولت‌ها با مسائل، فقط به انباشت آنها دامن زده است . مسائلی از قبیل بلوغ و نیازهای جنسی و عاطفی جوانان، گسترش فقر و بیکاری، عمیق‌تر شدن آسیب‌های اجتماعی … که در پی آن ناامنی‌های اجتماعی و بی‌ثباتی را پدید آورده است . کشور را در موقعیتی غیر قابل پیش‌بینی قرار داده است . موقعیتی که در آن، پیش از طرح هرگونه مساله‌ای، همه‌چیز انکار می‌شود.

    کشوری که در ظاهر بنا به تبلیغات «بی‌مساله » است، اما از «ابر بحران‌هایی » رنج می‌برد . یکی از دلایل عدم مشارکت بخش قابل اعتنایی از جامعه، همین انکار مداوم «بحران »هاست. بحران‌هایی که در آغاز مساله‌ای خرد وکوچک بودند و در ادامه با نادیده انگاشتن، بزرگ و بزرگ‌تر شدند تا جایی که حالا بر سر هر دولتی آوار می‌شوند. درست مثل همان «محله بدنامی » که ابتدای انقلاب با بولدوزر به ظاهر برای همیشه از ریشه برداشته شد.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.