سه شنبه, ۳۱ تیر , ۱۴۰۴ Tuesday, 22 July , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 40019 تعداد نوشته های امروز : 424 تعداد اعضا : 24 تعداد دیدگاهها : 0×

اخبار روز:

خبر رسمی درباره برنج و روغن اعلام شد (۳۱ تیر) ارزش سهام عدالت ۵۰۰ هزار تومانی ها اعلام شد (۳۱ تیر) نحوه فعالیت بازار ارز فردا ۳۱ تیر اعلام شد ریسک سرمایه‌گذاری زیر سایه داده کاوی تعامل بیشتر دولت و حوزه‌های علمیه ضروری است تدوین سیاست‌های تعامل دولت و حوزه‌های علمیه ضروری است لزوم توازن بین استانداردهای آموزش پزشکی و واقعیت‌ها؛ چالش افزایش ظرفیت اعلام زمان‌بندی و الزامات اجرایی آزمون‌های گواهینامه و دانشنامه تخصصی ناگفته‌هایی از یک پدر؛ روایت محمد زارعی از داماد شهیدش ضرورت بهره‌گیری از نیروهای توانمند در راستای توسعه کبدی خراسان جنوبی بسته خبری ۳۱ تیرماه استان کردستان ۴ تبعه غیرمجاز در جاجرم دستگیر شدند اعلام آماده‌باش کامل نیروهای یگان حفاظت منابع طبیعی گلستان به یاد شهدای اقتدار در پناه خورشید خراسان مسکو: اروپا به بخشی از کارزار تخاصم بین‌المللی علیه مسکو تبدیل شده است بازداشت یکی از دهیاران رباط کریم به اتهام ارتشاء

بقاع متبرکه گیلان از ظرفیت مطلوب برای اشتغال آفرینی برخوردار است
  • 31 تیر 1404 ساعت: ۱۷:۳۵
  • شناسه : 102084
    بازدید 5
    1

    آستارا- مدیرکل اوقاف گیلان گفت: گیلان با برخورداری از ۹۵۶ امامزاده و حدود ۵۰۰ بقعه متبرکه، ظرفیت بسیار مطلوبی برای اشتغال‌آفرینی و رونق اقتصادی دارد.

    ارسال توسط :
    پ
    پ

    به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام اسماعیل تدینی ظهر سه‌شنبه در حاشیه افتتاح بازارچه شمیم خدمت در آستان امامزادگان ابراهیم و قاسم (ع) آستارا با اشاره به رویکرد اوقاف در استفاده از ظرفیت بقاع متبرکه برای اشتغال‌آفرینی اظهار کرد: بر اساس تأکیدات مقام معظم رهبری، سازمان اوقاف اجرای طرح‌های اشتغال‌محور و مردم‌بنیان را در اولویت برنامه‌های خود قرار داده است.

    وی با بیان اینکه بقاع متبرکه و موقوفات متعلق به مردم هستند و باید در جهت رفاه عمومی به کار گرفته شوند، افزود: سازمان اوقاف صرفاً امانت‌دار این ظرفیت‌ها است و تلاش دارد با بهره‌گیری از این امکانات، فرصت‌های شغلی جدیدی را برای اقشار مختلف جامعه فراهم کند.

    مدیرکل اوقاف گیلان با اشاره به بهره‌برداری از این بازارچه در آستارا گفت: بازارچه شمیم خدمت با همکاری خادمین بقاع متبرکه، بسیج و نهادهای حمایتی به بهره‌برداری رسیده و تولیدات خانگی از جمله پرورش گل و گیاه، گلیم‌بافی، آشپزی و دیگر مشاغل خرد خانگی در این مجموعه عرضه می‌شود.

    تدینی ادامه داد: این طرح توانسته ۱۴ نفر به‌صورت مستقیم و ۱۵ نفر به‌صورت غیرمستقیم در منازل ایجاد اشتغال کند و در مجموع برای ۲۹ نفر زمینه فعالیت و کسب درآمد فراهم شده است.

    وی از توسعه این طرح در آینده خبر داد و گفت: در سایر بقاع متبرکه نیز ظرفیت‌های خوبی برای حمایت از مشاغل خانگی و کارآفرینی وجود دارد و در گام‌های بعدی، اینگونه بازارچه‌ها توسعه پیدا خواهد کرد.

    تدینی تأکید کرد: لزوماً نیازی نیست این اشتغال در جوار امامزادگان باشد؛ بلکه می‌توان با تجهیز منازل افراد به وسایل تولید، در قالب کارگاه‌های خانگی، فرآیند اشتغال را به منازل انتقال داد و از ظرفیت موقوفات برای رونق تولید بهره برد.

    مدیرکل اوقاف گیلان افزود: این استان با برخورداری از ۹۵۶ امامزاده و حدود ۵۰۰ بقعه متبرکه، ظرفیت بسیار مطلوبی برای اشتغال‌آفرینی و رونق اقتصادی خانواده‌ها در کنار کارکردهای فرهنگی و مذهبی دارد.

    وی یادآور شد: فلسفه بقاع متبرکه و نهاد مقدس اوقاف، خدمت‌رسانی به مردم است و امیدواریم با همراهی مردم، خیرین و نهادهای حمایتی بتوانیم در مسیر رفع مشکلات معیشتی گام‌های مؤثرتری برداریم.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.