به گزارش خبرنگار مهر، غلامحسین مظفری ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: طرح توسعه این مجموعه نیز خوشبختانه با نهایی شدن اراضی مورد نیاز در هفته گذشته، به زودی اجرایی خواهد شد. این اراضی به منطقه موجود ملحق میشود و با مشارکت جدی بخش خصوصی توسعه خواهد یافت.
استاندار خراسان رضوی ادامه داد: این مجموعه یک نقطه کانونی برای اتصال و ارتباط سایر مراکز و پارکهای لجستیک استان است؛ مراکزی که در نقاط مرزی خواف، دوغارون، سرخس و لطفآباد قرار دارند.
وی تصریح کرد: بهبیان دیگر، موقعیت بسیار خوب ژئوپلیتیکی استان، در حال تبدیلشدن به یک پیونددهنده ارتباطی مؤثر برای کشورهای اطراف است. یعنی ضمن اینکه بخش زیادی از نیاز کشور را از این طریق میتوانیم تأمین کنیم، میتوانیم ارتباط بسیاری از کشورهای منطقه که به آبهای آزاد دسترسی ندارند را نیز از این مسیر برقرار کنیم؛ آن هم با سریعترین شکل ممکن و ارزانترین روش ممکن.
مظفری با اشاره به ظرفیت فعلی این مسیر گفت: طبیعی است که این موقعیت و فرصت خدادادی باید هرچه سریعتر به مرحله فعلیت برسد و در این زمینه باید کار جدی انجام شود. اکنون نیز، همانگونه که دکتر عبدالعلیزاده اشاره کردند، ظرفیت واردات و صادرات از این مسیر تا سقف ۱۰ میلیون تن وجود دارد که عدد قابل توجهی است. البته برای تحقق گامهای بزرگتر، توسعه زیرساختها ضروری است.
استاندار خراسان رضوی در ادامه تأکید کرد: باور ما این است که میتوانیم و باید بتوانیم بخش زیادی از بار کشور را به دوش بکشیم. به این معنا که خراسان رضوی و استانهای شرقی کشور میتوانند نهتنها نیازهای خود را از این مسیر تأمین کنند، بلکه در همه کالاهای مورد نیاز و حوزه صادرات نیز بخشی از نیازهای کشور را پاسخ دهند.
ثبت دیدگاه