یکشنبه, ۵ مرداد , ۱۴۰۴ Sunday, 27 July , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 41374 تعداد نوشته های امروز : 55 تعداد اعضا : 24 تعداد دیدگاهها : 0×

اخبار روز:

زمان برگزاری دادگاه متهم قتل الهه حسین‌نژاد اعلام شد هشدار هلال احمر به ساکنان شرق کشور؛ وزش بادهای شدید تا سه‌شنبه ادامه دارد مشمولان بدون معافیت تحصیلی مجاز به سفر اربعین نیستند استاندار تهران: تعطیلی‌ها ممکن است تمدید شود هزینه رهن کامل در پونک چقدر شد؟/ خانه ۶۰ متری، یک میلیارد تومان رهن شروط ضمن عقد و ضرورت آگاهی زوجین از تکالیف قانونی در زندگی مشترک ضرورت تصمیم سازی برای اصناف با ارتباط گیری دولت ها با نخبگان و خبرگان رسته های شغلی ظرفیت‌های خاموش صنعت باید به کمک مردم بیاید سوگواره تعزیه ساوه تجلی ارادت عمیق مردم به اهل‌بیت(ع) است ولایتی: امنیت ملی خط قرمز ماست کلینیک تخصصی قلب در بیمارستان معتمدی گرمسار راه اندازی می‌شود مختصات حمله بعدی ایران به اسرائیل/ هشدار تند سپاه صادر شد استاندار لرستان: مدیران سهم ۲۰ همتی پروژه‌های عمرانی لرستان را بگیرند سرزمین آفتاب مهد تعزیه و گنجینه مفاخر فرهنگی کشور است ۲۰۰هکتار اراضی جنگل ابر شاهرود به دلیل خطای انسانی سوخت پلمب ۳ سفره‌خانه سنتی متخلف در گالیکش

شوراها، شهرداران را در حوزه اقدامات محیط زیست استیضاح کنند
  • 10 اردیبهشت 1403 ساعت: ۹:۵۳
  • شناسه : 1915
    بازدید 23
    1

    سیده مریم محمدی یکشنبه شب در نشست شوراهای اسلامی شهر و روستا در فرهنگسرای آیت الله بهاری بیان کرد: شوراهای شهر مطالبه داشته باشند شهرداران از بودجه های در اختیار چه میزان برای حفاظت محیط زیست و ارتقای شاخص های این حوزه هزینه کردند. مدیرکل حفاظت محیط زیست همدان گفت: بر اساس اصل پنجاهم قانون […]

    پ
    پ

    سیده مریم محمدی یکشنبه شب در نشست شوراهای اسلامی شهر و روستا در فرهنگسرای آیت الله بهاری بیان کرد: شوراهای شهر مطالبه داشته باشند شهرداران از بودجه های در اختیار چه میزان برای حفاظت محیط زیست و ارتقای شاخص های این حوزه هزینه کردند.

    مدیرکل حفاظت محیط زیست همدان گفت: بر اساس اصل پنجاهم قانون اساسی که حفظ محیط زیست را آحاد مردم می داند از شوراهای اسلامی شهر و روستا انتظار می رود نظارت، پیگیری و مطالبه کنند.

    محمدی ادامه داد: نخستین وظیفه ای که وزارت کشور به دهیاران محول کرده حفظ محیط زیست روستا است اگر دهیاری به موضوع تهدیدهای زیست محیطی از جمله تخلیه فاضلاب در رودخانه ها تخریب و تصرفات اراضی و امثالهم توجهی نکنند نمی تواند دهیاری مناسبی باشد و شوراها باید این دهیار را جابجا کنند.

    وی گفت: دهیاران با حفظ محیط زیست و منابع پایدار روستا شامل آب، خاک، هوا و گیاه و پوشش گیاهی می توانند روستاها را تبدیل به مقصد گردشگری کنند.

    مدیرکل حفاظت محیط زیست همدان افزود: با توجه به موقعیت راهبردی این شهرستان، از جمله شرایط ویژه آب و خاک، صنعت و کشاورزی در حال توسعه، باید توجه ویژه ای به محیط زیست شهرستان بهار داشت.

    وی افزود: بی توجهی به توسعه پایدار این شهرستان، امکان دستیابی به توسعه بلند مدت را در بخش صنعت و کشاورزی بهار ناممکن می کند بنابراین باید در جهت توسعه همگون متناسب با توانایی منابع زیستی حرکت کرد.

    مدیرکل حفاظت محیط زیست همدان اضافه کرد: وجود شهر جهانی لالجین به عنوان تولید سفال، این منطقه را مقصد شمار زیادی از گردشگران داخلی و خارجی کرده است که این مهم توجه به حفاظت محیط زیست و منابع پایدار را دو چندان و پر اهمیت می کند.

    محمدی تاکید کرد: یکی از تکالیف و ماموریت های محوله وزارت کشور به دهیاران، حفظ محیط زیست روستا است و در صورت حفظ منابع زیستی در روستاها شاهد مهاجرت به مناطق شهری نخواهیم بود.

    وی بهره گیری از مشارکت های مردمی برای بهسازی، حفاظت و بازسازی محیط زیست روستایی را از تکالیف دهیاران دانست و اظهار کرد: همچنین ارتقای شناخت مردم نسبت به عوامل آلودگی در محیط زیست روستا، برگزاری دوره های آموزشی برای حفظ زیست بوم ارزشمند روستا ضروری است.

    وی از شوراهای اسلامی شهر و روستا خواست به عملکرد دهیاران در راستای حفاظت از منابع زیستی، آب، خاک، گیاه و هوا نظارت و شهرداران را به رعایت الزامات زیست محیطی مکلف کنند.

    مدیرکل حفاظت محیط زیست همدان ادامه داد: نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی، افزایش سرانه فضای سبز و دیگر مولفه ها از جمله تکالیف شهرداران است.

    محمدی گفت: در مناطق شهری اولین نیاز در راستای تحقق حقوق شهروندی داشتن محیط زیست سالم است بنابراین شهرداران در راستای افزایش سرانه فضای سبز، توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی، بهبود وضعیت آب، هوا و خاک تلاش کنند.

    وی اضافه کرد: در شهرستان بهار با این همه موضوع و معضلات و توسعه صنعتی به طور حتم نمی توان با تعداد محدود نیرو، محیط زیست بهار را حفظ کرد و در امر خطیر حفظ محیط زیست نیازمند همراهی و مشارکت تعامل و همفکری با شوراها هستیم.

    مدیرکل حفاظت محیط زیست همدان اظهار کرد: شوراهای اسلامی روستایی در ایران، از پشتوانه قانونی و حقوقی برخوردار هستند و داشتن وجه مردمی این مجموعه باعث شده که به عنوان یک ظرفیت قابل توجه برای حفاظت مشارکت محور از منابع زیستی باشند.

    محمدی از اعضای شورای اسلامی شهر و روستا خواست به عنوان منتخبان مردم و بازوی توانمند برای محیط زیست نسبت به شاخصه های زیست محیطی محل ماموریت حساس باشند.

    وی ادامه داد: تعامل و همکاری شوراهای شهر و روستا با مجموعه محیط زیست به ویژه محیط بان روز به روز افزایش یابد و در صورت مشاهده آلودگی زیست محیطی، تخریب و تصرف، صید و شکار، و بروز آسیب به طبیعت شهر و روستا، با همکاری هم موضوعات را حل کنند.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.