سه شنبه, ۱۰ تیر , ۱۴۰۴ Tuesday, 1 July , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 32756 تعداد نوشته های امروز : 275 تعداد اعضا : 24 تعداد دیدگاهها : 0×
  • 10 تیر 1404 ساعت: ۱۳:۲۹
  • شناسه : 87833
    بازدید 2
    0

    شهرکرد- معاون متوسطه آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری گفت: در حال حاضر ۱۵۷ هنرستان فعال در استان وجود دارد که شامل ۷۸ هنرستان مستقل و ۷۹ هنرستان زمینه‌ای هستند.

    ارسال توسط :
    پ
    پ

    به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرضا خسروی ظهر سه شنبه در نشست شورای آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری، به تشریح اقدامات اجرایی و راهبردهای جاری در توسعه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای پرداخت.

    وی با اشاره به افزایش پیشنهادی هزینه کلاس‌های برنامه‌ریزی شده مدارس نمونه دولتی و هنرستان‌ها از ۲۹۰۰ به ۳ هزار تومان، اظهار داشت: این رقم در صورت تصویب نهایی اجرا خواهد شد و شامل خدمات آموزشی فوق‌برنامه و خدمات پرورشی نیز می‌شود.

    خسروی با اشاره به ماده ۴ آئین‌نامه اجرایی قانون تشکیل شوراهای آموزش و پرورش، تأکید کرد: تعیین ضوابط هزینه‌ها باید بر اساس شرایط اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی مناطق انجام گیرد.

    وی همچنین توسعه فعالیت‌های علمی، فرهنگی، هنری و گروهی دانش‌آموزان را بخشی از طرح‌های در حال اجرا دانست.

    خسروی با اشاره به جایگاه هنرستان‌ها در مسیر تربیت نیروی انسانی متخصص، اظهار داشت: نباید نوجوانان و جوانان در مسیر آموزش‌های فنی احساس حقارت کنند؛ علم و کار مکمل یکدیگرند و باید با تلفیق این دو، زمینه رشد واقعی را فراهم کرد. در همین راستا، کتابچه‌ای تحت عنوان «هنرستان، مسیر تعالی و زندگی» شامل ۴۵ رشته موجود در استان برای آشنایی دانش‌آموزان دوره متوسطه اول منتشر شده است.

    معاون متوسطه آموزش و پرورش استان از هدف‌گذاری برای جذب ۴۵ درصدی دانش‌آموزان به هنرستان‌ها در پایان سال تحصیلی خبر داد و گفت: در حال حاضر ۱۴۶۶ دانش‌آموز در این مدارس تحصیل می‌کنند که از این تعداد، ۵۸۳ نفر در پایه دهم هستند و پیش‌بینی می‌شود رقم جذب در کل استان به حدود ۶ هزار و ۴۷۸ نفر افزایش یابد. بر اساس آمارهای رسمی، روند جذب از سال ۱۳۹۹ با ۴۰۴ نفر آغاز شده و رشد قابل توجهی داشته است.

    خسروی افزود: در حال حاضر ۱۵۷ هنرستان فعال در استان وجود دارد که شامل ۷۸ هنرستان مستقل و ۷۹ هنرستان زمینه‌ای هستند. تعداد ۱۸۰ نیروی آموزشی در این بخش فعالیت دارند که بخشی از آنان از طریق اضافه‌کار جبران خدمت می‌شوند.

    وی با قدردانی از همکاری اداره کل فنی‌حرفه‌ای و سایر دستگاه‌های اجرایی، از تداوم روند توسعه هنرستان‌ها و افزایش سهمیه استان به ۱۶ هنرستان برای سال آینده خبر داد.

    خسروی در پایان ساخت فضاهای جدید آموزشی و اضافه شدن رشته‌هایی مانند مکانیکی، تولید برنامه‌های تلویزیونی و حمل‌ونقل را از مهم‌ترین برنامه‌های در دست اقدام دانست و گفت: هدف نهایی تربیت نیروی متخصص برای توسعه پایدار استان است.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.