پنجشنبه, ۱۲ تیر , ۱۴۰۴ Thursday, 3 July , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 33313 تعداد نوشته های امروز : 65 تعداد اعضا : 24 تعداد دیدگاهها : 0×

اخبار روز:

داستان عالِمی که خود را روضه‌خوان امام حسین (ع) می‌دانست چرا صیادان انبار موسسه ماهیگیری را به آتش کشیدند!؟ یک قصه شخصی از معجزه موسیقی در جنگ؛ هنری که همراه وفادار مردم است نقاشی جدید حسن روح‌الامین «سند» شهادت طفل ۶ ماهه را روایت کرد سوال مهم بازار طلا و ارز؛ برگشت به نزول یا پولبک؟ راه‌اندازی موج تبلیغی محرم در استان سمنان با حضور ۹۰۰ مبلغ دینی نیرویی آسمانی، دل را به سوی حسینیه هدایت می‌خواند؛ سکوتی از جنس حضور افزایش ۱۰ تا ۱۵ درصدی اجاره‌بها در شمال تهران؛ چرا مستاجران ترجیح می‌دهند بمانند؟ هشدار سازمان هواپیمایی کشوری برای خرید بلیت از مبادی غیرمجاز جلسه اضطراری بررسی منشأ بوی نامطبوع تهران–قم از معنابخشی تا آگاهی‌رسانی؛ نقش زنان در تقویت جبهه داخلی نشست اضطراری درباره معوقات بازنشستگان | آیا تیرماه با پرداختی جدید همراه است؟ قیمت واحد جهانی سیب های صادراتی ۹۹۷دلار در هر تن| سیب ایران؛ ارزانترین در دنیا راز ۹۰ ساله تکیه بازار شاهرود: زنجیری که نماد عهد با حسین(ع) شد قیام امام حسین(ع) علیه انحراف آشکار در دین بود مراسم عزاداری سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) در ایلام

قیام امام حسین(ع) علیه انحراف آشکار در دین بود
  • 12 تیر 1404 ساعت: ۵:۴۲
  • شناسه : 89219
    بازدید 9
    2

    بجنورد- سخنران هیئت یا فاطمه‌ الزهرا(س) بجنورد گفت: امام حسین(ع) در زمانه‌ای قیام کرد که گناه و فساد آشکار شده بود و الگوهای جامعه به انحراف کشیده شده بودند.

    ارسال توسط :
    پ
    پ

    به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام مهدی حسان شامگاه چهارشنبه در جمع عزاداران هیئت یا فاطمه الزهرا (س) بجنورد گفت: دین در نگاه بنی‌امیه به ابزاری برای تخدیر مردم تبدیل شده بود و یزید به عنوان حاکم وقت، چهره‌ای آشکار از فساد، شراب‌خواری و بی‌بندوباری بود؛ از این‌رو قیام امام حسین (ع) یک ضرورت دینی و تاریخی بود.

    وی افزود: برخی از خلفا نیز در زمان سایر ائمه (ع) ظاهر شریعت را حفظ می‌کردند و فساد خود را پنهان نگه می‌داشتند، اما در زمان امام حسین (ع)، انحراف دینی علنی و آشکار بود و ارزش‌های الهی مورد تمسخر قرار می‌گرفت.

    استاد حوزه علمیه با اشاره به آثار قیام حسینی تصریح کرد: پس از گذشت ۱۴۰۰ سال، همچنان کربلا چراغ هدایت و کشتی نجات است و این نشان از آن دارد که خداوند اراده کرده محبت اهل‌بیت (ع) در دل مؤمنان باقی بماند.

    حجت‌الاسلام حسان با انتقاد از تغییر الگوهای فرهنگی جوانان در عصر حاضر بیان کرد: امروز الگوهای برخی جوانان با فرهنگ دینی و ایرانی ما هم‌خوانی ندارد و این فاصله فرهنگی آسیب‌زاست؛ در حالی‌که باید مساجد و هیئت‌های مذهبی نقشی فعال‌تر و پررنگ‌تر در تربیت و هدایت نسل جوان ایفا کنند.

    وی با اشاره به رویکرد بنی‌امیه گفت: معاویه چهره جامعه را نسبت به اهل‌بیت (ع) تغییر داد و بغض نسبت به آنان را در جامعه ترویج کرد و امروز نیز باید مراقب باشیم تا این انحراف‌ها به شکل مدرن در جامعه تکرار نشود.

    وی در پایان تأکید کرد: مساجد باید ملجأ و پناهگاه مردم باقی بمانند و با گسترش فعالیت‌های فرهنگی، پاسخگوی نیاز نسل جوان و دغدغه‌مندان دین باشند.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.