پیمان توکلی، مدیر کل راه و شهرسازی جنوب کرمان در گفتگو با مهر، اظهار داشت: این ادارهکل در کمتر از پنج ماه، با اجرای پروژههای متنوع و هدفمند، گامهایی مؤثر در بهبود زیرساختهای راه، مسکن، بازآفرینی شهری و شهرسازی برداشته که نویدبخش دورهای نو و امیدبخش در این منطقه خواهد بود.
وی یکی از دستاوردهای برجسته این دوره را برگزاری ۱۷ مناقصه مهم در حوزههای راه، مسکن، بازآفرینی شهری و ساختمانهای دولتی در شهرستانهای جیرفت، عنبرآباد و کهنوج دانست و گفت: در مجموع برآورد مالی این پروژهها بیش از ۱۸۲ میلیارد تومان بوده که نشاندهنده سرمایهگذاری قابل توجه در توسعه زیرساختهای جنوب کرمان است.
توکلی، خاطرنشان کرد: در حوزه راهسازی، آغاز عملیات اجرایی چهار طرح کلیدی، از جمله احداث باند دوم مسیر جیرفت– فاریاب، نشان از عزم جدی ادارهکل برای رفع گلوگاههای ترافیکی و ارتقای ایمنی مسیرهای ارتباطی دارد.
وی با بیان اینکه بهرهبرداری از ۶ کیلومتر باند دوم بزرگراه جیرفت– سهراهی بم که نقشی مهم در تسهیل عبور و مرور منطقه ایفا میکند، بیان کرد: در مجموع، بازسازی و بهرهبرداری از ۷۲ کیلومتر راه طی این مدت کوتاه، موفقیتی چشمگیر محسوب میشود.
توکلی، گفت: همچنین در زمینه تأمین مسکن، تخصیص ۴۳۰ هکتار از زمینهای شناساییشده به ساخت حدود ۱۶ هزار واحد مسکونی نهضت ملی، گامی مهم برای پاسخ به نیازهای مسکونی منطقه بوده است.
مدیر کل راه و شهرسازی جنوب کرمان از آغاز عملیات اجرایی ۲۵۶۸ واحد مسکونی در جیرفت با پیشرفت فیزیکی قابل توجه و استقبال خوب مردم در پرداخت آورده اولیه، نشانهای از اعتماد عمومی به روند اجرای این طرحها خبر داد و گفت: در حوزه بازآفرینی شهری، تخصیص قیر رایگان به چهار شهرستان (کهنوج، منوجان، رودبار جنوب و عنبرآباد) و آسفالت بیش از ۷۰ هزار متر مربع از معابر بافت فرسوده قلعهگنج، گامهایی مؤثر در بهبود کیفیت زندگی شهری و نوسازی فضاهای فرسوده بهشمار میرود.
وی افزود: با وجود این دستاوردها، ادارهکل راه و شهرسازی جنوب کرمان با چالشهایی مانند محدودیت منابع مالی و تخصیص ناکافی بودجه مواجه است که رفع آنها نیازمند تعامل و همکاریهای فراگیر بینبخشی و استانی است.
توکلی، گفت: همچنین در برخی مناطق، لزوم حفظ بافتهای فرهنگی-تاریخی، مدیریت پروژهها را به مسئلهای پیچیده و حساس بدل کرده که نیازمند برنامهریزی دقیق و هماهنگی بین دستگاهی است.
وی بر اهمیت مشارکت مردم و همکاری با معادن منطقه تأکید کرد و افزود: هزینه ساخت هر کیلومتر بزرگراه حدود ۲۵ میلیارد تومان است و این مهم لزوم تأمین منابع پایدار و برنامهریزی مالی دقیق را بیش از پیش نمایان میسازد و باید در این حوزه برنامهای کاربردی ارائه شود.
ثبت دیدگاه