به گزارش خبرنگار مهر، محمد صادق رضایی شامگاه شنبه در کارگاه آموزشی عمل “تاوی” -تعویض دریچه آئورت از طریق آنژیوگرافی با تأکید بر جایگاه در حال رشد استان در حوزه جراحیهای پیشرفته قلب، اظهار داشت: برگزاری چنین کارگاههایی در راستای چشمانداز دانشگاه برای تبدیل بیمارستان فاطمه الزهرا (س) به یک قطب آموزشی، درمانی و خدماتی پیشرو در سطح منطقه و کشور انجام میشود. عمل “تاوی” که از فناوری هوش مصنوعی بهرهمند است، پیشتر تنها در دو یا سه مورد در این مرکز انجام شده بود، اما امروز شش مورد از این عمل با همکاری اساتید برجسته کشوری که اصالتاً مازندرانی هستند، با موفقیت انجام شد.
وی با اشاره به اهمیت آموزش تیم درمانی افزود: هدف ما این است که در چند مرحله، اساتید دانشگاه آموزشهای لازم را فرا گیرند تا با رسیدن به حداقل ۲۰ مورد عمل، شرایط برای پذیرش این عمل توسط بیمهها فراهم شود.
رضایی تصریح کرد: تأمین تجهیزات هایتک، تربیت نیروی انسانی متخصص و توسعه خدمات پیشرفته، از اولویتهای اصلی دانشگاه است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران همچنین از زحمات دکتر سلیمانی، رئیس بیمارستان فاطمه الزهرا (س)، در پیگیری آکادمیک امور درمانی قدردانی کرد و گفت: همانطور که در ارتقای دانش و مهارت اساتید کوتاهی نمیکنیم، در بهروزرسانی تجهیزات نیز مصمم هستیم و آن را افتخاری برای دانشگاه میدانیم.
انقلابی در درمان بیماران قلبی پرخطر
سیفالله عبدی استاد تمام بیمارستان شهید رجایی تهران، با اشاره به پیشرفتهای چشمگیر مازندران در حوزه درمانهای غیرتهاجمی قلب، گفت: عمل “تاوی” گامی بزرگ در درمان بیماران پرخطر قلبی است و مازندران پتانسیل تبدیلشدن به قطب درمانی این حوزه را دارد. رقابت این مرکز با مراکز پیشرفتهای همچون تهران، مشهد و اصفهان، نشان از تلاشهای جدی و ارزشمند تیم درمانی دارد.
وی با تشریح ویژگیهای این عمل نوین افزود: “تاوی” با بیحسی موضعی انجام میشود، بیمار چند ساعت بعد از عمل قادر به حرکت است و روز بعد مرخص میشود. در هر عمل نیز، حداقل دو تا سه دستیار حضور دارند تا آموزش عملی ببینند و ظرفیت علمی استان ارتقا یابد.
عبدی در پایان سخنانش از تلاشهای صورتگرفته در دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بیمارستان قلب ساری برای فراهمسازی بسترهای لازم جهت توسعه این روش درمانی قدردانی کرد و ابراز امیدواری کرد: با افزایش مراجعات از استانهای همجوار، شاهد رشد چشمگیر تعداد این جراحیها در مازندران باشیم.
آریا سلیمانی رئیس بیمارستان فاطمه الزهرا (س) ساری، ضمن قدردانی از حمایتهای رئیس دانشگاه، اظهار کرد: با کمک و حمایت دانشگاه، فرآیند توسعه و نوسازی زیرساختهای بیمارستان با شتاب ادامه دارد. انشاءالله در آینده نزدیک، شاهد تحولی چشمگیر در تجهیزات و خدمات درمانی این مرکز خواهیم بود.
ثبت دیدگاه