یکشنبه, ۲۲ تیر , ۱۴۰۴ Sunday, 13 July , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 36686 تعداد نوشته های امروز : 389 تعداد اعضا : 24 تعداد دیدگاهها : 0×
روضه های مادرانه در هیئت مادر و کودک خراسان شمالی
  • 22 تیر 1404 ساعت: ۱۷:۴۰
  • شناسه : 95580
    بازدید 5
    1

    بجنورد- نخستین هیئت مادر و کودک خراسان شمالی این روزها و در عزای شهادت حضرت حسین (ع) و مصائبی که بر حضرت زینب س گذشت ،دورهمی مادرانه ای و البته با آموزش جنگ شناختی دارد.

    ارسال توسط :
    پ
    پ

    خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها – محدثه جوان دلویی: دهه دوم ماه محرم سرآغاز عزای واقعی سیدالشهدا (ع) برخی از هیئت‌های مذهبی دهه دوم تا پایان ماه محرم به عزای سالار شهیدان می‌پردازند.

    هیئت مادر و کودک خادمین اهل بیت (ع) بجنورد که جز اولین هیئت‌های مادرانه در کشور محسوب می‌شود هم از این امر مستثنی نیست. بعدازظهر یکی از روزها راهی هیئت می‌شوم. وقتی وارد هیئت می‌شوی شاهد دویدن‌ها و بازی‌های کودکانه دختران و پسران هستم. هر گوشه هیئت دسته دسته کودک و نوجوان‌هایی نشسته‌اند یا مشغول نقاشی و یا بازی هستند.

    عمر این هیئت این روزها ۱۱ ساله شده است زمانی که بنای آن را به همت دختران دانشجویان دختر گذاشته شد وهم اکنون همان‌ها مادران چند فرزندی و متولی هیئت هستند که برنامه هفتگی آنها پابرجاست و در عزای شهادت امام حسین (ع) هم مجلس روضه و مرثیه سرایی شأن برپاست.

    روضه های مادرانه در هیئت مادر و کودک خراسان شمالی

    مادران چند فرزندی پای کار هستند

    مریم سادات افشین فر مدیر هیئت خادمین اهل بیت (ع) که نخستین هیئت خواهران در بجنورد است، می‌گوید: این هیئت در تابستان سال ۱۳۹۳ به همت چند تن از دانشجویان دختر از دانشگاه‌های مختلف مرکز استان، شکل گرفت که اکنون اعضای فعال آن مادران چند فرزندی هستند هیئت تبدیل به هیئت مادر و کودک شده است.

    افشین فر می‌افزاید: تربیت زنان تراز انقلاب اسلامی، تربیت نسل جدید و کادر سازی و موضوع مهم فرزند آوری از سرفصل‌های برنامه‌ها و رویکرد این هیئت است.

    او با بیان اینکه برخی از استان‌های دیگر هم با الگوبرداری از هیئت مادر و کودک خادمین، اقدام به ایجاد چنین هیئتی کرده‌اند، ادامه می‌دهد: تمام برنامه‌ها و فعالیت‌های هیئت را مادران چند فرزندی انجام می‌دهند.

    وی به برنامه‌های دهه دوم محرم هیئت اشاره و تاکید می‌کند: از روز یازدهم تا بیستم محرم با رویکرد جنگ شناختی و آسیب‌های آن و تأثیر جنگ شناختی با خانواده‌ها برنامه داریم.

    افشین فر می‌گوید: بیان احکام مربوط به بانوان، نهج‌البلاغه خوانی، سخنرانی و مرثیه سرایی در عزای شهادت امام حسین (ع) و مصائبی که بر خاندان ایشان گذشت، از جمله برنامه‌های این هیئت است.

    روضه های مادرانه در هیئت مادر و کودک خراسان شمالی

    تأثیر جنگ شناختی بر خانواده

    حجت الاسلام مهدی براتیان رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بجنورد سخنران دهه دوم هیئت مادر و کودک خادمین اهل بیت (ع) است.سرفصل‌هابی سخنرانی وی درباره جایگاه و اهمیت خانواده در دین اسلام و تأثیر جنگ شناختی با خانواده‌ها است.

    براتیان در جمع مادران این هیئت به روابط بین زوجین و والدین با فرزندان بسیار تاکید و عنوان می‌کند: خداوند بر جایگاه خانواده در قرآن اهتمام دارد که به اهل بیت (ع) سفارش می‌کند.

    وی تصریح می‌کند: دشمن به این نتیجه رسیده است که برای از پای درآوردن یک ملت راحت‌ترین و موفق‌ترین راه تضعیف کانون خانواده است و اگر خانواده‌ای بی هویت شود، مانند اسب رم کرده می‌ماند.

    حجت الاسلام براتیان ادامه می‌دهد: دشمن می‌داند با بمباران شبهات می‌تواند اساس و شاکله خانواده را تخریب کند.

    رئیس اداره تبلیغات اسلامی بجنورد، با تاکید بر اینکه خانواده‌ها هدف جنگ شناختی هستند، ادامه می‌دهد: رویکرد دشمن این است که در جنگ شناختی مادر و پدر را بی مسئولیت و فرزند را بی پناه و بی راهبر می‌کند.

    حجت الاسلام براتیان می‌گوید: ایجاد حس تجمل گرایی و مصرف گرایی و توقعات بالا حربه دشمن در جنگ شناختی در خانواده‌ها است.

    وی اضافه می‌کند: در مسائل و اختلافات بین زوجین قرآن آسیه را به عنوان زن نمونه معرفی می‌کند و برای رابطه بین والدین و فرزندان به پیامبران و فرزندانشان اشاره می‌کند.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.