یکشنبه, ۵ مرداد , ۱۴۰۴ Sunday, 27 July , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 41377 تعداد نوشته های امروز : 58 تعداد اعضا : 24 تعداد دیدگاهها : 0×

اخبار روز:

قیمت دینار در فردوسی ارزانتر از برابری چرا دلار اصلاح کرد/ حباب طلا همچنان منفی است ماجرای نخستین خطبه‌ای که آیت‌الله طالقانی خواند؛ترس دشمن از آگاهی مردم زمان برگزاری دادگاه متهم قتل الهه حسین‌نژاد اعلام شد هشدار هلال احمر به ساکنان شرق کشور؛ وزش بادهای شدید تا سه‌شنبه ادامه دارد مشمولان بدون معافیت تحصیلی مجاز به سفر اربعین نیستند استاندار تهران: تعطیلی‌ها ممکن است تمدید شود هزینه رهن کامل در پونک چقدر شد؟/ خانه ۶۰ متری، یک میلیارد تومان رهن شروط ضمن عقد و ضرورت آگاهی زوجین از تکالیف قانونی در زندگی مشترک ضرورت تصمیم سازی برای اصناف با ارتباط گیری دولت ها با نخبگان و خبرگان رسته های شغلی ظرفیت‌های خاموش صنعت باید به کمک مردم بیاید سوگواره تعزیه ساوه تجلی ارادت عمیق مردم به اهل‌بیت(ع) است ولایتی: امنیت ملی خط قرمز ماست کلینیک تخصصی قلب در بیمارستان معتمدی گرمسار راه اندازی می‌شود مختصات حمله بعدی ایران به اسرائیل/ هشدار تند سپاه صادر شد استاندار لرستان: مدیران سهم ۲۰ همتی پروژه‌های عمرانی لرستان را بگیرند

از کودک ۸ ساله تا استاد دانشگاه؛ همه در صف فیلترشکن /دسترسی عمومی و گسترده به فیلترشکن‌ها بسیار خطرناک است
  • 4 مرداد 1404 ساعت: ۲۳:۴۰
  • شناسه : 105000
    بازدید 6
    1

    باستانی، سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس دهم، با بیان اینکه بازار فیلترشکن‌ها به واسطه سیاست‌های فیلترینگ رشد کرده، تأکید کرد: نبود جایگزین مناسب و قابل اعتماد برای پیام‌رسان‌های فیلتر شده، مردم را ناگزیر به استفاده از فیلترشکن‌هایی کرده که از کودک هشت ساله تا استاد دانشگاه به آن دسترسی دارند.

    ارسال توسط :
    پ
    پ

    به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش سیتنا، سعید باستانی، سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس دهم، درباره دلایل عدم برخورد با مافیای فیلترشکن‌ها گفت: در اصل، تولید و فروش فیلترشکن در جهان موضوع غیرقانونی‌ای نیست و در بسیاری از کشورها مورد استفاده قرار می‌گیرد، اما تصمیم‌گیری درباره فیلترینگ گسترده باعث رشد غیرمنطقی این بازار در ایران شده است.

    وی افزود: در سراسر دنیا فیلترشکن وجود دارد اما در حجم محدود و برای مقاصد خاص. اما در کشور ما، با فیلتر کردن پلتفرم‌ها و پیام‌رسان‌های پرکاربرد، عملاً مردم مجبور به استفاده از فیلترشکن می‌شوند که این مسئله بازار آن را تقویت کرده است.

    باستانی با اشاره به لزوم ارائه جایگزین مناسب برای پلتفرم‌های فیلترشده اظهار کرد: در برخی کشورها، مانند امارات، اپلیکیشن‌های بومی و قدرتمند با قابلیت‌های کامل پیام‌رسانی طراحی شده و هم‌زمان پلتفرم‌های بین‌المللی محدود شده‌اند. در ایران نیز تلاش‌هایی برای توسعه پیام‌رسان‌های داخلی صورت گرفت، اما این اپلیکیشن‌ها نتوانستند آنطور که انتظار می‌رفت اعتماد عمومی را جلب کنند و از نظر فنی نیز پاسخگوی نیازهای کاربران نبودند.

    وی ادامه داد: تا زمانی که خدمات پیام‌رسان‌های داخلی در سطح استاندارد جهانی ارائه نشود و اعتمادسازی انجام نگیرد، مردم به استفاده از فیلترشکن‌ها ادامه خواهند داد. در حال حاضر فیلترشکن‌ها بدون هیچ محدودیتی در اختیار همه از کودک هشت ساله تا استاد دانشگاه قرار دارد. این وضعیت از نظر مدیریت و طبقه‌بندی دسترسی بسیار خطرناک است.

    باستانی در پایان گفت: محدودیت دسترسی برای اقشار تخصصی مانند اساتید دانشگاه، پزشکان، مهندسان و مدیران کسب‌وکارها، موجب کاهش بهره‌وری و ایجاد چالش‌های متعدد شده است. اگر قرار است تصمیم عقلایی برای فیلترینگ اتخاذ شود، باید همزمان جایگزین‌هایی کارآمد و مورد اعتماد نیز در اختیار کاربران قرار گیرد.

    ۲۲۷۲۲۷

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.