دوشنبه, ۶ مرداد , ۱۴۰۴ Monday, 28 July , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 41959 تعداد نوشته های امروز : 216 تعداد اعضا : 24 تعداد دیدگاهها : 0×

اخبار روز:

انتشار فراخوان هجدهمین جشنواره بین المللی تئاتر خیابانی مریوان پناهگاه عشق و امید در جنگ ۱۲ روزه؛ خانه زوجی که استودیو رادیو شد اکران «هابیت: سفری غیرمنتظره» در خانه هنرمندان ایران ۲ نمایش تازه در مرکز تئاتر مولوی یک حال خوب موسیقایی برای «ایران»؛ زخمی عشقی وطنم، باید کنارت بمانم «مک‌کالین» دیدن از دریچه چشم دیگران است «دوره‌گردها» در شیراز روی صحنه می‌رود «روزی روزگاری» با موضوع جنگ تحمیلی ۱۲ روزه آماده شد آمادگی رسانه ملی برای پوشش حماسه اربعین برای «شیرسنگی» ۴ ماه مانند عشایر زندگی کردیم؛ سینما را بی‌خاصیت کردند شرکت ریلی «دات وان» منتسب به بابک زنجانی را نمی شناسیم| تولید ۱۰۰ لکوموتیو توسط «آوان ریل» پروژه نیمه‌تمام مونوریل هرچه زودتر تعیین تکلیف شود صدای حقیقت با ترور خاموش نمی‌شود؛ جان‌هایی که آزادگی را انتخاب کردند یک کمدین: ترامپ «دلقکی با اسلحه» است حضور سرمربی تیم ملی فوتبال بانوان در شبکه ورزش تیزر «عملیات مهندسی» منتشر شد؛ حمید گودرزی در یک سریال جدید

پرخوری عصبی دارید؟ با این ۳ روش کنترل کنید
  • 2 تیر 1403 ساعت: ۲۳:۴۸
  • شناسه : 7282
    بازدید 13
    0

    مهم‌ترین اقدام برای ترک پرخوری عصبی، شناخت محرک‌ها و موقعیت‌هایی است که فرد را تشویق به پرخوری می‌کنند. روش‌های درمانی زیر نیز می‌تواند کمک‌کننده باشد: دارو درمانی: از میان داروهای ضد افسردگی، فلوکستین (پروزاک) تنها داروی ضد افسردگی تأییدشده توسط سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) برای درمان پرخوری عصبی است. این مهارکننده سروتونین ممکن است […]

    پ
    پ

    مهم‌ترین اقدام برای ترک پرخوری عصبی، شناخت محرک‌ها و موقعیت‌هایی است که فرد را تشویق به پرخوری می‌کنند. روش‌های درمانی زیر نیز می‌تواند کمک‌کننده باشد:

    دارو درمانی: از میان داروهای ضد افسردگی، فلوکستین (پروزاک) تنها داروی ضد افسردگی تأییدشده توسط سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) برای درمان پرخوری عصبی است. این مهارکننده سروتونین ممکن است به درمان افسردگی و اضطراب نیز کمک کند. فلوکستین تنها داروی شیمیایی معتبر برای درمان پرخوری عصبی در بزرگسالان است.

    روان درمانی: این نوع مشاوره که گفتار درمانی نیز نامیده می‌شود، می‌تواند شامل درمان شناختی رفتاری، درمان مبتنی بر خانواده و روان‌درمانی بین‌فردی باشد. این روش به شما کمک می‌کند تا از طریق افکار و رفتارهای مضری که سبب پرخوری عصبی در شما می‌شوند، دوری کنید. گفتار درمانی گروهی نیز ممکن است مفید باشد.

    مراجعه به متخصص تغذیه: این گزینه می‌تواند به شما کمک کند تا عادات غذایی سالم را یاد بگیرید و از برنامه‌های غذایی مغذی پیروی کرده و دیدگاه بهتری نسبت به تغذیه پیدا کنید.

    در برخی شرایط، درمان شامل بستری‌شدن در بیمارستان نیز می‌شود؛ به ویژه اگر بدن بیمار دچار کم‌آبی شدید، عدم تعادل الکترولیت‌ها و آسیب در اندام‌ها شده باشد.

    درمان موفقیت‌آمیز معمولاً شامل ترکیبی از درمان‌های فوق، همراه با رویکردی مشترک بین پزشک، متخصص سلامت روان و خودِ بیمار است.

     

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.