شنبه, ۴ مرداد , ۱۴۰۴ Saturday, 26 July , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 40956 تعداد نوشته های امروز : 26 تعداد اعضا : 24 تعداد دیدگاهها : 0×

اخبار روز:

یک قابلیت جدید برای طرفداران اپل! فوری / حمله شبانه به مرزهای ایران ۴ مرداد ۱۴۰۴ مهمان ناخوانده طبیعت شهرستان گناوه به باغ وحش دزفول تحویل داده شد استاندار تهران: ۲۰ درصد از تهرانی ها پمپ و منبع ذخیره آب ندارند بهره‌برداری از مدرسه ۹ کلاسه و پارک ۲.۵ هکتاری در قروه تا پایان سال لزوم اطلاع‌رسانی دقیق زمان خاموشی‌ها در کردستان محموله قاچاق در گناوه کشف شد بحران انسانی در غزه صدای کنگره آمریکا را نیز درآورد نماز جمعه محور وحدت بین آحاد جامعه است حملات موشکی و پهپادی یمنی‌ها به ۴ هدف حساس اسرائیل امدادرسانی به یک تصادف در گالیکش با ۴ مصدوم سندرز: اسرائیل از گرسنگی غزه به‌عنوان ابزار پاک‌سازی استفاده می‌کند حمله تروریستی در سردشت؛یک بسیجی شهید و یک نفر مجروح شد گوترش: با فجایع غزه، اخلاق زیر سؤال رفته است  وحدت مردم و اقتدار موشکی ایران صهیونیست‌ ها را به زانو درآورد هاآرتص: ارتش اسرائیل طی یک ماه گذشته ۱۰۰۰ کودک را در غزه کشته است

فناوری اطلاعات و ارتباطات؛ پیشران تحول در دانشگاه‌های نسل پنجم
  • 12 خرداد 1404 ساعت: ۱۷:۳۸
  • شناسه : 77698
    بازدید 29
    2

    مراسم بزرگداشت روز اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی با حضور احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، جمعی از مدیران عالی‌رتبه کشور، اساتید برجسته، نخبگان دانشگاهی و فارغ‌التحصیلان دانشکده اقتصاد این دانشگاه برگزار شد.

    ارسال توسط :
    پ
    پ

    به گزارش روابط عمومی رایتل، رویداد علمی-تخصصی روز اقتصاد با هدف ارتقای هم‌افزایی میان دانشگاه، دولت و صنعت و بررسی نقش دانشگاه‌ها در توانمندسازی اقتصاد ملی برگزار شد.

    در جریان این مراسم، محمدصادق کریمی عضو هیات‌مدیره و رئیس مرکز توسعه کسب و کار و فناوری‌های نوین شرکت خدمات ارتباطی رایتل، طی سخنانی به تبیین جایگاه دانشگاه‌های نسل پنجم در ساختار تحول دیجیتال پرداخت و با اشاره به پیوستگی تحولات آموزش عالی با روندهای انقلاب‌های صنعتی، تأکید کرد: دانشگاه‌های نسل پنجم، تنها نهادهای آموزشی نیستند؛ بلکه به عنوان نهادهای هوشمند، انعطاف‌پذیر و فناورانه، نقشی کلیدی در طراحی آینده جوامع ایفا می‌کنند.

    وی چهار مؤلفه کلیدی این دانشگاه‌ها را آموزش مسئله‌محور، یادگیری مادام‌العمر، تحلیل داده‌محور و میان‌رشته‌ای شدن علوم برشمرد و افزود: فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) بستر ضروری شکل‌گیری این نوع دانشگاه‌هاست؛ چراکه تنها با بهره‌گیری از زیرساخت‌های نسل پنجم ارتباطی(۵G)، اینترنت اشیا(IoT)، واقعیت افزوده (AR) و محاسبات پیشرفته می‌توان به پویایی، انعطاف و عمق مورد انتظار در نظام آموزش دست یافت.

    کریمی همچنین به ظرفیت‌های اپراتورهای تلفن همراه برای ارائه خدمات پیشرفته به نهادهای علمی کشور اشاره کرد و گفت: رایتل به عنوان یک بازیگر زیرساختی در عرصه ارتباطات، آمادگی کامل دارد تا نقش پیشران را در مسیر هوشمندسازی نظام آموزشی کشور ایفا کند.

    در بخش‌های دیگر این رویداد، شرکت‌کنندگان به واکاوی فرصت‌ها و چالش‌های اقتصاد ایران و تأثیر دانشگاه‌ها در تربیت نیروی انسانی آینده‌ساز پرداختند. این مراسم به‌عنوان یک الگوی موفق تعامل سه‌جانبه میان دانشگاه، صنعت و حاکمیت، بستر مناسبی برای توسعه گفتمان اقتصاد دانش‌بنیان در کشور فراهم آورد.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.