پنجشنبه, ۱۹ تیر , ۱۴۰۴ Thursday, 10 July , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 35495 تعداد نوشته های امروز : 27 تعداد اعضا : 24 تعداد دیدگاهها : 0×

اخبار روز:

سیگنال وضعیت بلوکه به بازار طلا بررسی وضعیت بازار اجاره در منطقه ۷ تهران؛ چه خانه‌هایی با ۴۰۰ میلیون رهن می‌توان اجاره کرد؟ قرار گرفتن ایران در جمع ۱۰ کشور دارنده فناوری سمعک دیجیتال نرخ ترک تحصیل دانش‌آموزان چقدر است؟ خودرویی که 40 میلیون تومان ارزان شد حساب تمام دهک‌های درآمدی ۱ تا ۷ شارژ شد + راهنمای استعلام موجودی رشد ۱۰درصدی ارزش کل صادرات جهانی گوشت گاو | صنعت دامداری جهان را چه خطراتی تهدید می کند؟ واکنش شدید بیگدلی به درخواست از اسرائیل برای ترور رئیس جمهور طرح دوفوریتی مجلس برای دریافت غرامت از آمریکا و اسرائیل نتانیاهو: آمریکا و اسرائیل می‌توانند دوباره حمله کنند/ نگران ذخایر اورانیوم ایران هستم تحریم‌های جدید آمریکا بر ضد ایران چراغ سبز چین به فروش جنگنده‌های پیشرفته به ایران چرا روسیه روی جنگنده‌های خود لاستیک می‌گذارد!؟ نشست مهم مدنی‌زاده با وزرای اقتصاد دولت‌های قبل/ ماجرا چیست؟ در نشست مدنی‌زاده با وزرای پیشین اقتصاد چه گذشت؟ چه کسانی از مصاحبه رئیس جمهور خشمگین شدند؟+ اینفوگرافیک

ساخت ربات‌ با کاغذ برنج؛ فناوری امیدبخش در کشاورزی و احیای جنگل
  • 14 تیر 1404 ساعت: ۲۳:۴۰
  • شناسه : 90710
    بازدید 8
    0

    دانشمندان کشف کرده‌اند که چگونه می‌توان ربات‌هایی را از کاغذ برنج ساخت؛ کشفی که افق‌های کاملا جدیدی را برای کاربردهای رباتیک گشوده است.

    ارسال توسط :
    پ
    پ

    به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش سیتنا، تیمی از دانشگاه بریستول کشف کرد که همان ماده‌ای که در اسپرینگ رول‌های (spring roll) ویتنامی استفاده می‌شود، می‌تواند از نظر استحکام و نرمی با سیلیکون‌ – ماده‌ای که معمولا در ربات‌های نرم به کار می‌رود – رقابت کند.

    کاغذ برنج همچنین این مزیت افزوده را دارد که زیست‌تخریب‌پذیر، غیرسمی و حتی خوراکی است.

    کریستین براگانزا، از دانشکده علوم و مهندسی دانشگاه بریستول، گفت: «پژوهش ما این امکان را برای همه فراهم می‌کند که در زمینه رباتیک نرم، بتواند به‌صورت پایدار و حتی در خانه خود، آزمایش، ابداع و نوآوری کنند.»

    «این پژوهش همچنین رویکردی تازه برای طراحی پیش‌نمونه در اختیار پژوهشگران قرار می‌دهد و برای کاربردهایی در کشاورزی و احیای جنگل‌ها مانند بذرپاشی در مناطقی که دسترسی به‌ آن‌ها دشوار است، یک فناوری امیدبخش است.»

    از دیگر کاربردهای اولیه‌ای که این تیم به آن اشاره کرد، استفاده‌های آشپزی است و اکنون این تیم امیدوار است بتواند رباتی از این ماده بسازد که بتواند خودبه‌خود حرکت کند.

    حوزه نوظهور رباتیک نرم در ماه‌های اخیر چند پیشرفت مهم را شاهد بوده است، از جمله ساخت ماشینی چهارپا که بلافاصله پس از چاپ سه‌بعدی، قادر به راه رفتن بود.

    پژوهشگرانی که متولی این پیشرفت [معرفی‌شده] در ماه گذشته بودند و در دانشگاه ادینبرو مستقرند، گفتند این طراحی بر محدودیت‌های تولید در مقیاس وسیع غلبه کرده است؛ محدودیت‌هایی که مانع از گسترش استفاده از رباتیک نرم شده بودند.

    فناوری‌های رباتیک نرم ظرفیت دگرگون کردن حوزه‌های مختلفی را دارند، از جمله زیست‌پزشکی، برچیدن نیروگاه‌های هسته‌ای و اکتشاف‌های فضایی.

    مواد به‌کاررفته در ساخت این ربات‌ها آن‌ها را برای تطبیق با محیط‌های گوناگون سازگارتر می‌کند و در برخی موارد، حتی قابلیت ترمیم خودبه‌خودی نیز دارند.

    جدیدترین ربات‌های ساخته‌شده از کاغذ برنجی در مقاله‌ای با عنوان «ساخت پایدار محرک‌های نرم رباتیک زیست‌تخریب‌پذیر» که در مجموعه مقالات هفتمین کنفرانس بین‌المللی «آی‌ئی‌ئی‌ئی» (IEEE) در زمینه رباتیک نرم در سال ۲۰۲۴ منتشر شد، شرح داده شده‌اند.

    ۲۲۷۲۲۷

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.