یکشنبه, ۵ مرداد , ۱۴۰۴ Sunday, 27 July , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 41528 تعداد نوشته های امروز : 209 تعداد اعضا : 24 تعداد دیدگاهها : 0×

اخبار روز:

استقبال سهام‌داران از عرضه اوراق تبعی همیار توقف یک ماهه عرضه گندله در بورس کالا افت مجدد شاخص بورس در دومین روز هفته جهش ۹۴ درصدی سود خالص و رشد ۵۲ درصدی درآمدهای عملیاتی گروه مالی کیان نقشه‌راه گمشده؛ آینده قیمت طلای جهانی سرگردان میان تحلیل‌های مختلف بازارسازها چشم‌انداز ۱۴۰۴ «کیان»؛ رشد سهم بازار، فروش ساختاریافته و بازارهای نوظهور تأمین ارز واردات از مرز ۱۶.۶ میلیارد دلار گذشت مشاور ارتباطات و ساماندهی معاونت قرآن و عترت ارشاد منصوب شد بررسی بازتاب جنگ تحمیلی ۱۲ روزه در رسانه های عربی عادل:اربعین، میدان اثرگذار برای جریان‌سازی فرهنگی است کمک به مردم و حل مشکلات در جامعه اسلامی از کارکردهای نماز جمعه است خطیب جمعه باید درد مردم را بداند و با زبان روز جوانان را جذب کند مشارکت بیش از ۱۰۰ هزار نفر در قرعه‌کشی حافظان عمومی قرآن بر اساس برنامه هفتم توسعه، موظف به تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن هستیم ساخت جاده تنکابن-الموت به کجا رسید؟ زمان برگزاری سوپرجام مشخص شد

مایکروسافت پس از ۲۵ سال فعالیت، پاکستان را ترک کرد
  • 17 تیر 1404 ساعت: ۱۱:۴۰
  • شناسه : 92209
    بازدید 12
    0

    مایکروسافت، غول فناوری آمریکایی، پس از یک‌چهارم قرن فعالیت در پاکستان، به‌طور رسمی دفاتر خود را در این کشور تعطیل کرد. این تصمیم بازتابی از وضعیت ناپایدار اقتصادی و سیاسی پاکستان عنوان شده است.

    ارسال توسط :
    پ
    پ

    به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، شرکت مایکروسافت، یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های نرم‌افزاری جهان، اعلام کرد که پس از ۲۵ سال فعالیت رسمی در پاکستان، به حضور خود در این کشور پایان می‌دهد. به گزارش رسانه‌های محلی، این تصمیم در حالی گرفته شده که طی سال‌های گذشته تعداد کارکنان این شرکت در اسلام‌آباد به‌تدریج کاهش یافته بود.

    جاوید رحمان، مدیر سابق مایکروسافت پاکستان، با انتشار پستی در لینکدین این اتفاق را «پایان یک دوران» توصیف کرد و نوشت: «این فقط یک خروج تجاری نیست؛ بلکه هشداری است برای شرایطی که کشور ما به‌وجود آورده؛ شرایطی که حتی غول‌هایی مثل مایکروسافت را به ترک وامی‌دارد.»

    مایکروسافت در پاسخ به رسانه Dawn اعلام کرده است که مشتریان پاکستانی از این پس از طریق شبکه‌ی نمایندگان رسمی و دفاتر منطقه‌ای پشتیبانی خواهند شد؛ مدلی که در بسیاری کشورهای دیگر نیز اجرا می‌شود.

    واکنش‌ها به این تصمیم در پاکستان ادامه دارد. عارف علوی، رئیس‌جمهور پیشین این کشور، در واکنش به این خبر، آن را «نشانه‌ای نگران‌کننده برای آینده اقتصادی پاکستان» توصیف کرد. او یادآور شد که در فوریه ۲۰۲۲، بیل گیتس به پاکستان سفر کرده و بالاترین نشان دولتی این کشور را دریافت کرده بود. 

    علوی با اشاره به افزایش بیکاری، مهاجرت استعدادها و کاهش قدرت خرید مردم در پاکستان، افزود: «رویاهای بهبود اقتصادی، برای مردم عادی، حالا بیش از هر زمان دیگری دور و دست‌نیافتنی شده‌اند.»

    منبع: hindustantimes

    ۲۲۷۲۲۷

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.