دوشنبه, ۲۳ تیر , ۱۴۰۴ Monday, 14 July , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 36689 تعداد نوشته های امروز : 9 تعداد اعضا : 24 تعداد دیدگاهها : 0×

اخبار روز:

افشاگری کاپیتان سابق استقلال در مورد خرید پرسپولیس/ چه بلایی سر بیفوما آمد؟ تراکتور گزینه جذاب پرسپولیس را هایجک کرد به دستور رییس جمهور؛ کارگروه تخصصی مقابله با گرد و غبار تشکیل می‌شود چین به دنبال شکست تاریخی جبهه اروپا نحوه دریافت ارز اربعین اعلام شد (۲۲ تیر) خبر خوش برای تمام سهامداران بورسی ابلاغ شد (۲۲ تیر) آخرین جزئیات درباره واریز معوقات بازنشستگان (۲۲ تیر) بانک مرکزی در خط مقدم جنگ اقتصادی؛ ثبات بازار چگونه حفظ شد؟ نشانِ وزارت علوم برای دانشگاه‌ها؛ مسئولیت اجتماعی در کانون توجه آموزش انجام تشریفات گمرکی کالاهای یک میلیون و۵۹۲هزار مسافر در مرز مهران دستگیری عامل انتشار محتوای تشویش اذهان عمومی در کردکوی رشد ۴۳ درصدی اعتبارات شهرستان دیر تکمیل پروژه‌های ورزشی کنگان در اولویت قرار گیرد گرامیداشت هفته عفاف و حجاب در شهر احمدآباد صولت تربت جام  امسال۳۰ موکب گلستانی به زائران خدمت می‌کنند «تختی» نونوار می‌شود؛ نور، صدا، همه یکصدا «خیبر»!

وزیر ارتباطات: هدف از حکمرانی داده‌محور، حذف موازی‌کاری و اقدامات بی‌نتیجه است
  • 22 تیر 1404 ساعت: ۱۷:۳۷
  • شناسه : 95541
    بازدید 5
    1

    وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در نشست مشترک با معاون رییس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور، به منظور بررسی چارچوب پیشنهادی اجرای برنامه حکمرانی داده‌محور، بند ۶ سند «نقشه راه دولت هوشمند» و «نقشه جامع مرجع معماری سازمانی»، بر «لزوم تدوین سندی جامع و قابل اجرا» تاکید و هدف از حکمرانی داده‌محور را جلوگیری از موازی‌کاری و فعالیت‌های بی‌نتیجه عنوان کرد.

    ارسال توسط :
    پ
    پ

    به گزارش خبرآنلاین، به نقل از مرکز روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، دکتر سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات؛ در این نشست که با حضور جمعی از معاونان وزارت ارتباطات و مدیران سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور برگزار شد، ضرورت تدوین سندی جامع برای حکمرانی داده‌محور راهبردی یادآور شد و گفت: این سند قرار است رویکردی راهبردی و عملیاتی داشته باشد، بنابراین انتظار می‌رود در نسخه نهایی، همه ملاحظات لحاظ شده و سندی جامع، قابل اجرا و بالغ تدوین شود.

    وی با اشاره به اهمیت توسعه زیرساخت‌های داده‌ای کشور، بر لزوم استفاده از تجارب سایر دستگاه‌های متولی و بهره‌گیری از اسناد بالادستی تأکید کرد و افزود: هدف از حکمرانی داده‌محور، جلوگیری از موازی‌کاری و فعالیت‌های بی‌نتیجه است و باید مسئولیت هر حوزه به‌روشنی تعیین شود تا در اجرای دقیق و عملیاتی آن مشکلی پیش نیاید.

    در ادامه این نشست که هر دو هفته یک بار برگزار می شود، علاءالدین رفیع‌زاده، رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور؛ با اشاره به تکلیف قانونی تهیه دستورالعمل و سند راهنمای «نقشه راه دولت هوشمند»، تدوین سندی دقیق با ابعاد موضوعی، زمانی و مکانی را ضروری دانست. 

    وی با استقبال از رویکرد وزیر ارتباطات در ایجاد وحدت‌رویه و پرهیز از موازی‌کاری، خواستار نهایی‌سازی سند پیشنهادی به همراه پیوست‌ها و تعیین دقیق نقش دستگاه‌های متولی و همکار با مشارکت نهادهای مرتبط شد.

    در بخش دیگری از این جلسه، وضعیت مشارکت بخش خصوصی در اجرای بند ۶ «نقشه راه دولت هوشمند» و تدوین «نقشه جامع مرجع معماری سازمانی» مورد بررسی قرار گرفت.

    ۵۸۵۸

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.