یکشنبه, ۵ مرداد , ۱۴۰۴ Sunday, 27 July , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 41377 تعداد نوشته های امروز : 58 تعداد اعضا : 24 تعداد دیدگاهها : 0×

اخبار روز:

قیمت دینار در فردوسی ارزانتر از برابری چرا دلار اصلاح کرد/ حباب طلا همچنان منفی است ماجرای نخستین خطبه‌ای که آیت‌الله طالقانی خواند؛ترس دشمن از آگاهی مردم زمان برگزاری دادگاه متهم قتل الهه حسین‌نژاد اعلام شد هشدار هلال احمر به ساکنان شرق کشور؛ وزش بادهای شدید تا سه‌شنبه ادامه دارد مشمولان بدون معافیت تحصیلی مجاز به سفر اربعین نیستند استاندار تهران: تعطیلی‌ها ممکن است تمدید شود هزینه رهن کامل در پونک چقدر شد؟/ خانه ۶۰ متری، یک میلیارد تومان رهن شروط ضمن عقد و ضرورت آگاهی زوجین از تکالیف قانونی در زندگی مشترک ضرورت تصمیم سازی برای اصناف با ارتباط گیری دولت ها با نخبگان و خبرگان رسته های شغلی ظرفیت‌های خاموش صنعت باید به کمک مردم بیاید سوگواره تعزیه ساوه تجلی ارادت عمیق مردم به اهل‌بیت(ع) است ولایتی: امنیت ملی خط قرمز ماست کلینیک تخصصی قلب در بیمارستان معتمدی گرمسار راه اندازی می‌شود مختصات حمله بعدی ایران به اسرائیل/ هشدار تند سپاه صادر شد استاندار لرستان: مدیران سهم ۲۰ همتی پروژه‌های عمرانی لرستان را بگیرند

اروپا چگونه به حمله اسراییل به کنسولگری ایران در سوریه واکنش نشان خواهد داد؟
  • 16 فروردین 1403 ساعت: ۲۲:۳۶
  • شناسه : 303
    بازدید 34
    1

    به گزارش responsiblestatecraft، الدار ممدوف، کارشناس سیاست خارجی در اندیشکده میانه روی کوئینسی در 4 آوریل 2024 نوشت: 1. پس از حمله دمشق، تهران زیر فشار فزاینده نهادهای داخلی و متحدان منطقه ای است تا واکنش قدرتمندی نشان دهد بویژه با توجه به اینکه نمایش یک تصویر به شدت ضعیف، می تواند تجاوزات بیشتری را در پی […]

    پ
    پ

    به گزارش responsiblestatecraft، الدار ممدوف، کارشناس سیاست خارجی در اندیشکده میانه روی کوئینسی در 4 آوریل 2024 نوشت:

    1. پس از حمله دمشق، تهران زیر فشار فزاینده نهادهای داخلی و متحدان منطقه ای است تا واکنش قدرتمندی نشان دهد بویژه با توجه به اینکه نمایش یک تصویر به شدت ضعیف، می تواند تجاوزات بیشتری را در پی داشته باشد.

    2. سرشت دقیق، گستره و زمانبندی واکنش ایران هنوز مشخص نشده اما نخستین نشانه ها، همانطور که انتظار می رفت، حکایت از آن دارد که حمله دوشنبه به دمشق، یک واکنش قدرتمندتر را با خود بیاورد. در پی مباحثی که در شورای عالی امنیت ملی ایران انجام شد، آیت الله خامنه ای سخنان تندی بر زبان آورد و وعده یک واکنش نیرومند را دارد که تحلیلگران آن را بعنوان پاسخ مستقیم ایران، و نه از گذر نیابتی هایش، تعبیر کردند. این کار هم به نوبه خود به تشدید بیشتر می انجامد.

    3. این چشم انداز، اروپا را در یک موقعیت بلاتکلیف و مبهم قرار می دهد. یک جنگ همه جانبه، منطقه را بی ثبات می کند، موج مهاجرت انبوه به اروپا را در پی دارد، ممکن است اهداف اروپایی در خاورمیانه هدف حمله قرار گیرد و فرصت هایی را در اختیار گروههای تروریستی همچون داعش و القاعده قرار دهد.

    4. برای مهار این ریسک هاست که اتحادیه اروپایی و بریتانیا باید از پیوندهای دیپلماتیک خود با همه بازیگران منطقه استفاده کنند تا از گسترش جنگ جلوگیری شود. این تلاش، ایران را هم در بر میگیرد که اتحادیه اروپایی و کشورهای عضو آن، برخلاف آمریکا، دارای روابط مستقیمی با آن هستند.

    5. اتحادیه اروپایی نمی تواند فشار معتبری علیه تهران به خاطر حمایت از متحدان منطقه ای اش وارد کند اگر خودش قادر یا مایل به محدودکردن اسراییل نباشد.

    6. جوزف بورل، مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپایی، حمله به کنسولگری ایران را محکوم و تاکید کرد که حفظ مصونیت اماکن دیپلماتیک و پرسنل آنها، باید همیشه مورد احترام باشد. با اینحال بیشتر کشورهای عضو اتحادیه اروپایی از محکوم کردن حمله به کنسولگری ایران در دمشق خودداری کردند… اسلوونی که یک عضو غیردائم شورای امنیت است، در جلسه دوم آوریل شورای امنیت، این حمله را محکوم کرد. فرانسه و بریتانیا هم، بیشتر ایران را به خاطر بی ثباتی منطقه ای سرزنش کردند.

    7. باتوجه به روابط آشفته اتحادیه اروپایی- ایران، از نظر سیاسی برای این اتحادیه ناخوشایند بود که گونه دیگری عمل کند اما اتحادیه اروپایی اهرمی بر اسراییل دارد تا جنگ غزه را به یک مسیر سیاسی بکشاند و علیه تشدید منطقه ای هشدار دهد. تا به اینجا، اتحادیه اروپایی در بکارگیری این اهرم ناتوان بوده است: این اتحادیه بزرگترین شریک تجاری اسراییل است که سهمی 28.8 درصدی در تجارت خارجی 2022 آن داشته است.

    ابتکار مشترک اسپانیا و ایرلند برای بازنگری در توافقی که این تجارت را تسهیل می کند با مخالفت متحدان اسراییل همچون آلمان، جمهوری چک، ایتالیا و اتریش روبرو شد.

    8. تشدید بیشتر همچنین این ریسک را با خود دارد که ایران بیشتر به سمت دستیابی به سلاح هسته ای بعنوان یک بازدارنده نهایی رانده شود، بویژه اکنون که شبکه متحدان منطقه ای و مواضع پیشانی دفاعی اش در منطقه، هدف ضربات اسراییل قرار دارند.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.