یکشنبه, ۵ مرداد , ۱۴۰۴ Sunday, 27 July , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 41759 تعداد نوشته های امروز : 424 تعداد اعضا : 24 تعداد دیدگاهها : 0×

اخبار روز:

دیدار استقلال و تراکتور خارج از تبریز و بدون تماشاگر انصراف تیم برزیلی از خرید مهدی طارمی / مقصد بعدی کجاست؟ «عروس آتش» مقابل باشگاه پرسپولیس! جاده هراز مسدود شد بحران در استقلال؛ ناکامی در نقل‌وانتقالات صدای هواداران را درآورد ۵۰۰۰ دستگاه اتوبوس بیشتر برای پاسخ‌گویی به حجم سفرهای اربعین نیاز است ایران برای زائران اربعین مسیر دریایی راه‌اندازی می‌کند هشدار نارنجی افزایش شدید دما و بی‌هنجاری گرما در ۳۱ استان ارزش سهام عدالت ۵۰۰ هزار تومانی ها اعلام شد (۵ مرداد) بی اعتنایی شدید بورسی ها به اخبار خوب | تکلیف بازار چیست؟ نقش مهم چین بر تنفس بین ایران و آمریکا | ۳ سناریو برای دلار رو شد آخرین فرصت برای تمام سهامداران بورسی اعلام شد جنگ روانی در بازار طلا و خودرو | وقت خرید است یا صبر؟ فرصت مجدد ثبت نام آزمون‌های ارزشیابی و ارتقای داروسازی آغاز شد مهلت ثبت نام آزمون ملی دانش آموختگان دندانپزشکی خارج از کشور آغاز شد آغاز مهلت دوباره ثبت نام آزمون‌های ارزشیابی علمی کارشناسی فیزیوتراپی

واکنش مجلس به اجرای دستورالعمل تغییر ساعت شروع مدارس
  • 24 اردیبهشت 1404 ساعت: ۱۴:۲۱
  • شناسه : 65283
    بازدید 14
    2

    عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با گلایه از ابلاغیه آموزش و پرورش درخصوص تغییر ساعت مدارس گفت: بدلیل‌عدم اطلاع‌رسانی درست این طرح موفقیت چندانی نداشته و انتظار این بود که مجریان آن دقت بیشتری در این زمینه داشته باشند.

    ارسال توسط :
    پ
    پ

    به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایلنا؛ اکبر پولادی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفت وگویی، درباره بخشنامه آموزش و پرورش درباره تغییر ساعت شروع مدارس و اطلاع‌رسانی نامناسب در این زمینه و سردگرمی دانش آموزان و خانواده‌ها گفت: اگر ما بخواهیم هر طرحی موفق شود، لازمه آن این است که به موقع توجیه کنیم و اطلاع‌رسانی درخصوص آن صورت بگیرد.

    وی ادامه داد: باید اقناع‌سازی صورت بگیرد و دلایل آن به صورت کامل مطرح شود و بعد انتظار داشته باشیم که آن طرح با موفقیت توأم باشد.

    این عضو کمیسیون آموزش درباره اجرای تغییر ساعت مدارس در مقطع دبستان و ایجاد مشکلات برای دانش آموزان دبستانی گفت: شاید ما بتوانیم در سایر مقاطع تحصیلی این طرح را اجرا کنیم اما برای دوره ابتدایی این کار دشوار است چراکه اگر قرار باشد دانش‌آموز دبستانی ساعت ۶ سرکلاس درس حاضر باشد کودکانی که محل منزل و مدرسه آن‌ها با هم فاصله دارد حداقل باید ساعت ۵ صبح از منزل بیرون بیایند و مسیر خانه تا مدرسه را طی کنند.

    پولادی تصریح کرد: این کار برای دانش‌آموزان دوران ابتدایی کار دشواری است که خانواده‌ها بخواهند به یکباره این کار را انجام دهند و اینگونه نیست که این دانش‌آموزان در سن تکلیف باشند و بگوییم برای نماز صبح که بیدار می‌شوند دیگر نخوابند و برای رفتن به مدرسه آماده شوند بچه‌های پسر در دوره ابتدایی در سن تکلیف نیستند. بنابراین این وضعیت نشان می‌دهد که این طرح از پختگی لازم برخوردار نیست.

    وی خاطرنشان کرد: موضوع دیگری که وجود دارد این است که مدارس مصرف برق بالایی ندارند، مگر یک مدرسه ابتدایی در فصل بهار و تابستان چه قدر مصرف برق دارد؟ این هم موضوع دیگری است که نشان می‌دهد این طرح از پختگی لازم برخوردار نباشد.

    این عضو کمیسیون آموزش گفت: جا دارد اطلاع‌رسانی و همچنین مسائل پیرامونی آن مورد دقت بیشتری قرار بگیرد. از این طرح نپخته و بدون مقدمه بوده و نسبت به آن نگران و ناراضی هستیم.

    پولادی تاکید کرد: بدلیل‌عدم اطلاع‌رسانی درست این طرح موفقیت چندانی نداشته است. انتظار این بود که مجریان آن دقت بیشتری در این زمینه داشته باشند.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.