پنجشنبه, ۱۲ تیر , ۱۴۰۴ Thursday, 3 July , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 33313 تعداد نوشته های امروز : 65 تعداد اعضا : 24 تعداد دیدگاهها : 0×

اخبار روز:

داستان عالِمی که خود را روضه‌خوان امام حسین (ع) می‌دانست چرا صیادان انبار موسسه ماهیگیری را به آتش کشیدند!؟ یک قصه شخصی از معجزه موسیقی در جنگ؛ هنری که همراه وفادار مردم است نقاشی جدید حسن روح‌الامین «سند» شهادت طفل ۶ ماهه را روایت کرد سوال مهم بازار طلا و ارز؛ برگشت به نزول یا پولبک؟ راه‌اندازی موج تبلیغی محرم در استان سمنان با حضور ۹۰۰ مبلغ دینی نیرویی آسمانی، دل را به سوی حسینیه هدایت می‌خواند؛ سکوتی از جنس حضور افزایش ۱۰ تا ۱۵ درصدی اجاره‌بها در شمال تهران؛ چرا مستاجران ترجیح می‌دهند بمانند؟ هشدار سازمان هواپیمایی کشوری برای خرید بلیت از مبادی غیرمجاز جلسه اضطراری بررسی منشأ بوی نامطبوع تهران–قم از معنابخشی تا آگاهی‌رسانی؛ نقش زنان در تقویت جبهه داخلی نشست اضطراری درباره معوقات بازنشستگان | آیا تیرماه با پرداختی جدید همراه است؟ قیمت واحد جهانی سیب های صادراتی ۹۹۷دلار در هر تن| سیب ایران؛ ارزانترین در دنیا راز ۹۰ ساله تکیه بازار شاهرود: زنجیری که نماد عهد با حسین(ع) شد قیام امام حسین(ع) علیه انحراف آشکار در دین بود مراسم عزاداری سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) در ایلام

برگزاری نشست خبری جایزه ادبی «بریکس» در مسکو
  • 11 تیر 1404 ساعت: ۱۸:۱۲
  • شناسه : 88829
    بازدید 4
    0

    شرکت‌کنندگان در نشست خبری جایزه ادبی «بریکس» در مسکو بر اهمیت تبادل فرهنگی و نقش ادبیات در تقویت همکاری‌های بشردوستانه میان کشورهای عضو بریکس تأکید کردند.

    ارسال توسط :
    پ
    پ

    به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تی‌وی بریکس، در نشست خبری جایزه ادبی «بریکس» در مسکو «سرگئی استپاشین»، رئیس اتحادیه کتاب روسیه، «دیمیتری کوزنتسوف»، رئیس مجلس دومای دولتی روسیه و رئیس دبیرخانه جایزه به همراه اعضای کمیته برگزارکننده و نمایندگانی از کشورهای عضو بریکس حضور داشتند.

    در بخش بررسی چشم‌اندازهای همکاری فرهنگی، دکتر «شعیب خان» از هند، استاد میهمان دانشگاه بمبئی، دکتر «عبدالخالق عبدالله» از امارات متحده عربی و «مسعود احمدوند»، رایزن فرهنگی ایران در روسیه سخنرانی کردند.

    مسعود احمدوند در سخنان خود در این نشست تأکید کرد: «ادبیات می‌تواند گفت‌وگوی صلح‌جویانه را تقویت کند، ملت‌ها را به حمایت از یکدیگر ترغیب کند و بستری برای شنیده شدن صداهای تازه فراهم آورد. بیایید باور داشته باشیم: قلم نویسنده از شمشیر نیرومندتر است».

    همچنین، پیام‌های ویدئویی از سوی «دوحه مصطفی عاصی»، نماینده مجلس مصر، دکتر «جان یو» از چین (عضو کمیته برگزارکننده) و «نوبونتو هلازو-وبستر»، نماینده مجلس آفریقای جنوبی ارائه شد.

    همچنین «سرگئی استپاشین» در این مراسم عنوان کرد، جایزه ادبی بریکس با هدف تقویت گفت‌وگوی میان‌فرهنگی و ترویج ارزش‌های سنتی شکل گرفته است.

    او افزود: «ادبیات می‌تواند تعصبات را کنار بزند، همدلی ایجاد کند و درک متقابل بین ملت‌ها را گسترش دهد».

    دیمیتری کوزنتسوف هم در سخنان خود به فعالیت گروه پژوهشی «ارزش‌های مشترک» اشاره کرد و گفت: «احترام متقابل، همبستگی، صلح‌طلبی، مهرورزی و توسعه، بی‌تردید از جمله ارزش‌های اصلی این فهرست خواهند بود.»

    قرار است این ارزش‌ها، همراه با فهرست نامزدها، در ماه سپتامبر و طی نشستی در برزیل معرفی شوند.

    کوزنتسوف همچنین از تأسیس «شبکه ادبیات بریکس» که شامل انجمنی بین‌المللی متشکل از نویسندگان و ناشران کشورهای عضو این گروه خواهد بود، خبر داد.

    دکتر شعیب خان یادآور شد که نویسندگان آینه‌ی واقعیت‌های جامعه هستند و شرایط اجتماعی را بازتاب می‌دهند.

    دکتر عبدالخالق عبدالله نیز ابراز امیدواری کرد که کشورهای عضو بریکس، «مدارا» را به‌عنوان یکی از ارزش‌های بنیادین، تقویت و ترویج کنند.

    از هر کشور سه نویسنده برای این جایزه نامزد می‌شوند. روند انتخاب برندگان در سه مرحله انجام خواهد شد: فهرست اولیه در سپتامبر در برزیل، فهرست نهایی در اکتبر در شانگهای، و معرفی برنده نهایی در نوامبر در مسکو. همچنین جایزه‌ای ویژه برای «بهترین اثر نخست» در نظر گرفته شده که در جشنواره هنری بریکس در شهر خاباروفسک به برنده آن اهدا خواهد شد.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.