یکشنبه, ۲۹ تیر , ۱۴۰۴ Sunday, 20 July , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 38851 تعداد نوشته های امروز : 38 تعداد اعضا : 24 تعداد دیدگاهها : 0×

اخبار روز:

چشم‌ انداز جهانی گندم؛ رشد حاشیه‌ای تولید و کاهش ذخایر| پیش بینی فائو از تولید گندم ایران اظهارات خبرساز مقام ارشد افغانستان درباره نحوه برخورد ایران با مهاجران افغان اسرائیل یک فرمانده ارشد را ترور کرد پایان گروگان گیری در کمتر از ۷۲ ساعت در شهرستان مه ولات احسان حاج صفی به سپاهان اصفهان پیوست خط ریلی رشت – آستارا روی دور کُند؛ پیشرفت فیزیکی فعلاً هیچ! حریق کارخانه‌ در شهرک سنگ مهریز اطفا شد روایت تلخ دختر خردسال لبنانی از مشاهده شهادت والدینش در حمله اسرائیل ضرورت اقدام هماهنگ رسانه‌ها برای کاهش اضطراب عمومی «شاهزاده خفته» سعودی پس از بیش از دو دهه کما بالاخره درگذشت ۸ مصدوم در اثر تصادف رانندگی در جاده فندقلو به نمین پیگیری ویژه پروژه‌های نیمه‌تمام و رفع محدودیت‌های توسعه‌ای در گالیکش تأکید فرستاده آمریکا و فرمانده «قسد» بر وحدت ملی سوریه زلزله‌ای به بزرگی ۵.۱ ریشتر فاضل‌آباد گلستان را لرزاند روسیه: ۴۰ پهپاد اوکراینی را منهدم کردیم اعزام فوری تیم‌های ارزیاب هلال‌احمر به منطقه زلزله‌زده گلستان

مسکو از توافق همکاری نظامی با برلین خارج شد
  • 28 تیر 1404 ساعت: ۱۷:۳۳
  • شناسه : 99756
    بازدید 5
    1

    به‌دنبال تشدید تنش بین روسیه و آلمان، مسکو به طور رسمی از توافق همکاری نظامی-فنی با برلین خارج شد.

    ارسال توسط :
    پ
    پ

    به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از کی‌یف ایندیپندنت، میخائیل میشوستین، نخست وزیر روسیه با امضای فرمانی از خروج رسمی مسکو از توافق همکاری نظامی-فنی با برلین خبر داد.

    این توافق شامل هشت بند بود که از جمله آنها می‌توان به همکاری روسیه و آلمان در حوزه صنایع نظامی، وزارتخانه دفاع دو کشور، تشکیل کمیسیون مشترک به منظور همکاری نظامی، صیانت از اسرار نظامی مشترک و تعهد متقابل مبنی بر عدم فروش تسلیحات محصول مشترک دو کشور به کشور ثالث اشاره کرد.

    براساس اعلام وزارت امور خارجه روسیه، این توافق «دیگر با شرایط کنونی روابط بین روسیه و آلمان همخوانی ندارد.»

    مسکو خروج از این توافق را نتیجه «سیاست‌های خصمانه برلین» و «جاه‌طلبی‌های نظامی دولت آلمان» اعلام کرد. میشوستین به وزارت خارجه روسیه دستور داد تا طرف آلمانی را به طور رسمی از این تصمیم مطلع کند.

    پیش‌تر، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که این کشور ذیل توافقی با ناتو، تسلیحات موردنیاز اوکراین را به این ائتلاف فروخته و ناتو آن را در اختیار کی‌یف قرار خواهد داد. در پی این این تصمیم، نخستین محموله سامانه‌های پدافند پاتریوت از آلمان به اوکراین ارسال شد.

    دولت آلمان به‌رغم مخالفت با ارسال موشک دوربرد برای اوکراین، همواره حمایت خود را از این کشور در جریان جنگ بیش از سه ساله با روسیه، اعلام و برای کی‌یف تسلیحات و کمک نظامی فراهم کرده است.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.