سه شنبه, ۳۱ تیر , ۱۴۰۴ Tuesday, 22 July , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 39717 تعداد نوشته های امروز : 130 تعداد اعضا : 24 تعداد دیدگاهها : 0×

اخبار روز:

۱۵میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در دو پروژه کلیدی بخش کشاورزی شاهرود قطعه ۷ آزادراه شیراز – اصفهان تا پایان امسال به‌ بهره‌برداری می‌رسد ۷۰۰۰ متر مربع از بستر رودخانه هراز رفع تصرف شد پیام تسلیت تبلیغات اسلامی فارس درپی درگذشت آیت الله شیخ علی موحد روایت بانوان مقاوم و شهید خراسان شمالی؛ از دزفول تا مکه بازخوانی چهره فراموش‌شده اصفهان از دل آرشیوهای خاموش محور سنندج-دیواندره به‌طور موقت مسدود می‌شود تصادفات در خراسان شمالی ۷ درصد کاهش یافت تغییر مسیر رودخانه شور تهدیدات جدی برای تالاب بندعلیخان ایجاد کرده است اتصال روستای گل‌میرک مهرستان به اینترنت پرسرعت دونالد ترامپ ایران را به حمله دوباره آمریکا تهدید کرد تداوم هوای گرم و پایدار تا پایان هفته در گیلان؛ هشدار درباره گرمازدگی خبر فوری درباره شنیده شدن صدای انفجار در بروجن چرا تغییر الگوی حکمرانی اینترنت بهترین نقطۀ آغاز اصلاحات در حکمرانی است؟ لیلاز: وضعیت فعلی ترک موقت درگیری است، نه آتش بس/ ۱۵۰ لانچر موشک در لحظه استارت منفجر شد/ اعتمادی به نیرو‌های امنیتی ندارم/ ضربه‌ای که خوردیم در تاریخ نظامی جهان بی‌سابقه است آتش سوزی در مجتمع تجاری ونوس منطقه آزادانزلی

صف واحد هنرمندان عرصه موسیقی در برابر اسرائیل و حامیانش؛ سکوت نمی‌کنیم
  • 30 تیر 1404 ساعت: ۱۶:۳۱
  • شناسه : 101214
    بازدید 6
    1

    یک گروه مشهور موسیقی بریتانیایی از اتحاد هنرمندان عرصه موسیقی در حمایت از چهره‌های این هنر که از غزه حمایت می‌کنند، خبر داد و گفت در برابر فشار طرفداران اسرائیل به سانسور تن نمی‌دهند.

    ارسال توسط :
    پ
    پ

    به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گاردین، برایان انو، فونتینز دی‌سی و کنی‌کاپ اعضای گروه موسیقی «مَسیو اتک» (Massive Attack) می‌گویند این گروه از کسانی که در معرض «کمپین‌های تهاجمی و آزاردهنده» طرفداران اسرائیل قرار گرفته‌اند، حمایت خواهد کرد.

    سه عضو تشکیل دهنده این گروه گفته‌اند انجمنی تشکیل شده تا از هنرمندانی که در برابر حمله نظامی اسرائیل به غزه ایستاده‌اند، حمایت کند.

    این گروه با انتشار پستی گفته‌اند هدف آنها حافظت از سایر هنرمندان، به ویژه هنرمندان تازه‌کاری است که با «تهدید به سکوت یا لغو کارشان» توسط سازمان‌هایی مانند «وکلای بریتانیا برای اسرائیل» (UKLFI) مواجه شده‌اند.

    این سازمان (UKLFI) از گروه موسیقی باب ویلان به دلیل سر دادن شعار «مرگ بر ارتش اسرائیل» در طول اجرایشان در گلاستنبری امسال به پلیس شکایت کرد و اکنون مأموران در حال بررسی موضوع هستند. همین گروه بود که بی‌بی‌سی را برای پخش این اجرا زیر سوال برد و پس از آن موجب شد تا چندین اجرای برنامه‌ریزی‌شده باب ویلان در آمریکا لغو شود.

    مو چارا از گروه موسیقی «نی کپ» هم با اتهام تروریست بودن روبه رو شده زیرا همین سازمان به پلیس گزارش داد و آنها را به نمایش پرچم سازمان حزب‌الله در یک کنسرت متهم کرد. پس از آن شماری از کنسرت‌های این گروه ایرلندی نیز لغو شد.

    اینها تازه بخشی از اقدامات علنی این سازمان مدافع رژیم صهیونیسم است و آنها با دیگر گروه‌های موسیقی و افراد و سازمان‌های مرتبط با آنها نیز تماس گرفته و آنها را تهدید کرده‌اند.

    در پستی که توسط انو و دیگران در اینستاگرام به اشتراک گذاشته شده، آمده است: صحنه‌های غزه فراتر از توصیف هستند. ما به عنوان هنرمندانی می‌نویسیم که تصمیم گرفته‌اند از تریبون‌های عمومی خود برای صحبت علیه نسل‌کشی در آنجا و نقش دولت بریتانیا در تسهیل آن استفاده کنند.

    همچنین آمده است: ما از مقیاس کمپین‌های تهاجمی و آزاردهنده‌ای که توسط UKLFI اداره می‌شود و موارد متعدد ارعاب فردی در خود صنعت موسیقی که صرفاً برای سانسور و ساکت کردن هنرمندان از بیان احساسات و افکارشان طراحی شده‌اند، آگاه هستیم. با مقاومت در برابر این کمپین‌های سانسور، ما کنار نمی‌نشینیم و اجازه نمی‌دهیم هنرمندان دیگر – به ویژه آنهایی که در مراحل اولیه حرفه خود یا آسیب‌پذیرتر هستند – تهدید به سکوت یا لغو شغل شوند.

    این گروه هنرمندان قصد دارند نه تنها ساکت نشوند، بلکه هنرمندان دیگر را تشویق کنند تا با آنها تماس بگیرند تا درباره خواسته‌هایی از جمله آتش‌بس فوری و دائمی، دسترسی فوری و بدون محدودیت به غزه برای سازمان‌های امدادی شناخته شده و پایان فروش و مجوزهای تسلیحاتی بریتانیا به اسرائیل، موضع جمعی بگیرند.

    در بیانیه‌ای که برای گاردین ارسال شده، گروه موسیقی «مسیو اتک» از این اقدام جمعی به نوعی ابراز همبستگی با هنرمندانی یاد کرده که روز به روز در نسل‌کشی در صفحه نمایش زندگی می‌کنند، اما نگران استفاده از پلتفرم‌های خود برای ابراز وحشت از این امر هستند. آنها افزوده‌اند سطح سانسور در صنعت آنها یا از سوی نهادهای حقوقی خارجی بسیار سازمان‌یافته است و آنها و تیم‌های مدیریتی‌شان را با اقدامات قانونی تهاجمی می‌ترساند و از این کار یک هدف واضح دارند؛ ساکت کردن آنها.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.