شنبه, ۴ مرداد , ۱۴۰۴ Saturday, 26 July , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 41055 تعداد نوشته های امروز : 125 تعداد اعضا : 24 تعداد دیدگاهها : 0×

اخبار روز:

ایجاد مراکز آموزش علمی‌کاربردی در جوار شهرک‌ها و صنایع بزرگ هشدار وزیر خارجه ترکیه درباره طرح اسرائیل برای تخلیه غزه مسابقات پارادارت گرامیداشت شهدای جنگ تحمیلی در همدان برگزار شد درخواست کامبوج برای آتش‌بس بی قید و شرط با تایلند بی تفاوتی ستاره پرتغالی به تهدیدهای مالک تراکتور؛ خداحافظ تبریز! حماس: اتهام‌زنی‌های آمریکا شوکه‌کننده و بی‌اساس است چهارمین سوگواره «پایتخت موکب‌ها» با محوریت خوزستان آغاز شد شهادت نوزاد ۶ ماهه فلسطینی بر اثر گرسنگی اعزام تیم فوتسال دختران زیر ۱۷ سال استان به رقابت‌های لیگ مناطق کشور درخواست برای بازداشت نظامی صهیونیست در قبرس آغاز بتن‌ریزی پل تقاطع فراهان همزمان با روز ایثار و مقاومت اراک اربعین پیام عدالت‌خواهی و مقاومت در برابر ظلم را انتقال می‌دهد تحلیلگر فرانسوی: حمله اسرائیل باعث تقویت وحدت ایرانی‌ها شد نقشه تل‌آویو برای محاصره کامل نوار غزه فراخوان معرفی متقاضیان استخدام در مشاغل خدماتی شهرداری پردیس پیام رهبر انقلاب به مناسبت چهلم شهادت هم‌میهنان و سرداران نظامی ایران

برنامه دانشگاه آزاد برای تقویت علوم پایه با الگو از یک دانشگاه روسی
  • 2 مرداد 1404 ساعت: ۱۲:۳۲
  • شناسه : 103363
    بازدید 12
    2

    معاون علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی از برنامه این دانشگاه برای ارتقای رشته‌های علوم پایه با الگو از دانشگاه روسی خبر داد.

    ارسال توسط :
    پ
    پ

    محمد علی اکبری در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به لزوم بازتعریف ارتباط رشته‌های علوم پایه و کشاورزی با صنعت، از تلاش‌های اخیر در این حوزه خبر داد و گفت: شخصاً در حوزه معاونت خود، پیگیری‌های جدی برای تقویت این ارتباط به‌ویژه در رشته‌های علوم کشاورزی و علوم پایه آغاز کرده‌ام.

    وی با بیان تجربه سفر اخیر هیئت دانشگاه آزاد به کشور روسیه و بازدید از دانشگاه کازان افزود: در این سفر از دانشکده‌ اینو پلیس بازدید کردیم که با اجرای یک مدل آموزشی جذاب، موفق شده بود دانش‌آموزان سال آخر دبیرستان را به رشته‌های علوم پایه، فیزیک و کامپیوتر جذب کند. شیوه کار به‌گونه‌ای بود که آموزش مفاهیم فیزیک و ریاضی با کاربردهای عملی مانند “هوش مصنوعی” تلفیق شده بود.

    علی اکبری ادامه داد: نکته جالب این مدل آموزشی، نظام شهریه‌گذاری وابسته به معدل آن بود؛ به‌گونه‌ای که دانشجویان با معدل بالا شهریه پرداخت نمی‌کردند و با کاهش معدل، میزان شهریه افزایش می‌یافت. این سیستم موجب جذب بهترین استعدادها به دانشگاه شده بود.

    وی همچنین به یک ابتکار مهم دیگر اشاره کرد و گفت: در کنار این دانشگاه، یک شرکت خصوصی فعالیت داشت که پروژه‌های صنعتی را از بیرون دریافت کرده و میان دانشجویان تقسیم می‌کرد. این تعامل مؤثر بین صنعت و دانشگاه باعث افزایش مهارت و اشتغال‌پذیری دانشجویان شده بود.

    معاون علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: این مدل که با عنوان «اینوپلیس» شناخته می‌شود، الگویی موفق برای اتصال آموزش عالی به بازار کار است. ما نیز در دانشگاه آزاد پیش‌تر به دنبال چنین طرحی بودیم، اما با آن دقت و ظرافت اجرایی که در کازان مشاهده کردیم، هنوز عملیاتی نشده است.

    وی کرد: اگر بتوانیم الگویی مشابه را با بومی‌سازی مناسب در دانشگاه آزاد پیاده‌سازی کنیم، می‌توانیم وضعیت آموزش علوم پایه را متحول کرده و انگیزه و آینده‌ روشن‌تری برای دانشجویان این حوزه فراهم آوریم.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.