یکشنبه, ۵ مرداد , ۱۴۰۴ Sunday, 27 July , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 41382 تعداد نوشته های امروز : 63 تعداد اعضا : 24 تعداد دیدگاهها : 0×

اخبار روز:

پیشرفت فیزیکی پروژه افزایش ظرفیت خطوط راه آهن زنجان به تاکستان ۸۹ درصد است صحبت‌های مستندسازی که با سرطان مبارزه می‌کند؛ «رویای تامی» در راه است پایان سرگذشت «اژدهای سرخ»؛ قاتل با جسدی بدلی خود را مرده جا زد! سوئیت سمفونی «مینودر» شنیدنی شد؛ یک موسیقی برای تاریخ بررسی «اژدها وارد می‌شود» با حضور مانی حقیقی در خانه هنرمندان قیمت دینار در فردوسی ارزانتر از برابری چرا دلار اصلاح کرد/ حباب طلا همچنان منفی است ماجرای نخستین خطبه‌ای که آیت‌الله طالقانی خواند؛ترس دشمن از آگاهی مردم زمان برگزاری دادگاه متهم قتل الهه حسین‌نژاد اعلام شد هشدار هلال احمر به ساکنان شرق کشور؛ وزش بادهای شدید تا سه‌شنبه ادامه دارد مشمولان بدون معافیت تحصیلی مجاز به سفر اربعین نیستند استاندار تهران: تعطیلی‌ها ممکن است تمدید شود هزینه رهن کامل در پونک چقدر شد؟/ خانه ۶۰ متری، یک میلیارد تومان رهن شروط ضمن عقد و ضرورت آگاهی زوجین از تکالیف قانونی در زندگی مشترک ضرورت تصمیم سازی برای اصناف با ارتباط گیری دولت ها با نخبگان و خبرگان رسته های شغلی ظرفیت‌های خاموش صنعت باید به کمک مردم بیاید

کتاب «هویت اجتماعی در قرآن» منتشر شد
  • 4 مرداد 1404 ساعت: ۱۵:۳۵
  • شناسه : 104624
    بازدید 6
    1

    کتاب «هویت اجتماعی در قرآن» نوشته سید حسین فخر زارع از سوی سازمان انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی منتشر شد.

    ارسال توسط :
    پ
    پ

    به گزارش خبرگزاری مهر، کتاب «هویت اجتماعی در قرآن» نوشته سید حسین فخر زارع از سوی سازمان انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی منتشر شد.

    در توضیحات این کتاب آمده است: هویت، پاسخ صریح و قاطع به یک سوال اساسی است که از دیرباز ذهن انسان را به خود مشغول داشته است: «من کیستم؟». گذشت زمان و حرکت تاریخ و فرهنگ نیز نه‌تنها رنگ کهنگی به این سوال نداده، بلکه آن را به دغدغه انسان معاصر برای یافتن پاسخی درخور و مناسب تبدیل کرده است.

    از افق آیات قرآن، این پدیده، پیش از آنکه بازیافته از فضای پیرامونی و مربوط به تشکیل جامعه و انسانِ اجتماعی باشد، موضوعی وجود شناختی است که در شبکه درهم‌پیچیده واحدی به نام نظام هستی و متکی به موقعیت انسان در این شبکه و بر محوریت خداوند تعیّن می‌یابد. این مقوله، به‌عنوان منشأ و نمود معناداری که ریشه در اعماق فرهنگ و تاریخ هر ملت دارد، زمانی در حیات انسانی و عرصه اجتماعی برجستگی می‌یابد که دستخوش تناقض‌ها و بحران‌ها گردد. راه‌حل‌های برون‌رفت از این بحران‌ها به‌صورت جامع در کتاب وحی، با توجه به عناصر معنایی گوناگونی ارائه شده است.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.