یکشنبه, ۵ مرداد , ۱۴۰۴ Sunday, 27 July , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 41382 تعداد نوشته های امروز : 63 تعداد اعضا : 24 تعداد دیدگاهها : 0×

اخبار روز:

پیشرفت فیزیکی پروژه افزایش ظرفیت خطوط راه آهن زنجان به تاکستان ۸۹ درصد است صحبت‌های مستندسازی که با سرطان مبارزه می‌کند؛ «رویای تامی» در راه است پایان سرگذشت «اژدهای سرخ»؛ قاتل با جسدی بدلی خود را مرده جا زد! سوئیت سمفونی «مینودر» شنیدنی شد؛ یک موسیقی برای تاریخ بررسی «اژدها وارد می‌شود» با حضور مانی حقیقی در خانه هنرمندان قیمت دینار در فردوسی ارزانتر از برابری چرا دلار اصلاح کرد/ حباب طلا همچنان منفی است ماجرای نخستین خطبه‌ای که آیت‌الله طالقانی خواند؛ترس دشمن از آگاهی مردم زمان برگزاری دادگاه متهم قتل الهه حسین‌نژاد اعلام شد هشدار هلال احمر به ساکنان شرق کشور؛ وزش بادهای شدید تا سه‌شنبه ادامه دارد مشمولان بدون معافیت تحصیلی مجاز به سفر اربعین نیستند استاندار تهران: تعطیلی‌ها ممکن است تمدید شود هزینه رهن کامل در پونک چقدر شد؟/ خانه ۶۰ متری، یک میلیارد تومان رهن شروط ضمن عقد و ضرورت آگاهی زوجین از تکالیف قانونی در زندگی مشترک ضرورت تصمیم سازی برای اصناف با ارتباط گیری دولت ها با نخبگان و خبرگان رسته های شغلی ظرفیت‌های خاموش صنعت باید به کمک مردم بیاید

قوانین حمایتی از شرکت‌های دانش‌ بنیان نیازمند بازنگری است
  • 4 مرداد 1404 ساعت: ۱۷:۳۳
  • شناسه : 104720
    بازدید 6
    1

    زنجان- نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی گفت: قوانین حمایتی از شرکت‌های دانش‌ بنیان نیازمند بازنگری است.

    ارسال توسط :
    پ
    پ

    به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی طاهری، بعد از ظهر شنبه در نشست معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور با نخبگان و استعدادهای برتر استان زنجان اظهار کرد: قوانین حمایتی از شرکت‌های دانش بنیان باید بازنگری شود.

    وی تصریح کرد: در بررسی قوانین حمایتی از شرکت‌های دانش بنیان مشخص شد که برخی قوانین مثل ماده اول قانون جهش دانش بنیان کارایی ندارد و متأسفانه در عمل نتوانسته است پاسخگوی نیازهای شرکت‌های دانش‌بنیان باشد.

    نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: ما باید در ایجاد پارک‌های علم و فناوری و ارائه تسهیلات حمایتی به شرکت‌های دانش‌بنیان، رویکردی فعالانه‌تر داشته باشیم تا این شرکت‌ها بتوانند به طور مستقل و با اتکا به توانمندی‌های خود، مسیر رشد و توسعه را طی کنند.

    وی با اشاره به لزوم استفاده بهینه از ظرفیت دانشگاه‌ها برای حمایت از شرکت‌های عنوان کرد: دانشگاه‌ها می‌توانند نقش کلیدی در ارائه مشاوره‌های تخصصی، تسهیل فرآیند تجاری‌سازی ایده‌ها و ایجاد فضایی مناسب برای همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان ایفا کنند.

    طاهری با اشاره به اینکه زمانی اعتبارات خوبی به پارک‌های علم و فناوری اختصاص می‌یافت، خاطرنشان کرد: اکنون در زنجان اکوسیستم دانش‌بنیان و ایجاد پارک با ضعف‌هایی روبه‌رو هستیم.

    علی رمضانی، دارنده جایزه ملی علامه طباطبایی نیز در این نشست خاطرنشان کرد: زنجان دارای ظرفیت‌های متعددی است و با توجه به اقلیم مناسب بهترین مکان برای سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف علمی و فناوری است.

    وی با اشاره به کاهش متقاضیان تحصیل در رشته‌های علوم پایه و مهندسی عنوان کرد: بعد از تأسیس دانشگاه فرهنگیان این مسئله شدت گرفته در حالی که دانشگاه فرهنگیان می‌توانست به عنوان یک دانشکده در دانشگاه جامع استان باشد.

    رمضانی با بیان وجود ضعف‌های زیرساختی و تأمین نیروی انسانی زبده در دانشگاه فرهنگیان تصریح کرد: به نظر نمی‌رسد تا ۴۰ و ۵۰ سال آینده هم این زیرساخت را به دست آورد.

    وی با تأکید بر اینکه باید هم باید کیفیت فارغ‌التحصیلان را بالا برد و هم کیفیت دانشگاه‌های ما در فنی و مهندسی و علوم پایه افزایش یابد، گفت: اگر به دلیل نبود معلم خوب نتوانیم دانش‌آموز خوب تربیت کنیم در آینده علمی و فناوری تأثیر ناگواری خواهد گذاشت.

    رمضانی با بیان اینکه زنجان زیرساخت‌های مناسبی دارد، ابراز کرد: این استان می‌تواند یکی از کاندیداهای مناسب برای انتقال پایتخت باشد.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.