یکشنبه, ۵ مرداد , ۱۴۰۴ Sunday, 27 July , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 41382 تعداد نوشته های امروز : 63 تعداد اعضا : 24 تعداد دیدگاهها : 0×

اخبار روز:

پیشرفت فیزیکی پروژه افزایش ظرفیت خطوط راه آهن زنجان به تاکستان ۸۹ درصد است صحبت‌های مستندسازی که با سرطان مبارزه می‌کند؛ «رویای تامی» در راه است پایان سرگذشت «اژدهای سرخ»؛ قاتل با جسدی بدلی خود را مرده جا زد! سوئیت سمفونی «مینودر» شنیدنی شد؛ یک موسیقی برای تاریخ بررسی «اژدها وارد می‌شود» با حضور مانی حقیقی در خانه هنرمندان قیمت دینار در فردوسی ارزانتر از برابری چرا دلار اصلاح کرد/ حباب طلا همچنان منفی است ماجرای نخستین خطبه‌ای که آیت‌الله طالقانی خواند؛ترس دشمن از آگاهی مردم زمان برگزاری دادگاه متهم قتل الهه حسین‌نژاد اعلام شد هشدار هلال احمر به ساکنان شرق کشور؛ وزش بادهای شدید تا سه‌شنبه ادامه دارد مشمولان بدون معافیت تحصیلی مجاز به سفر اربعین نیستند استاندار تهران: تعطیلی‌ها ممکن است تمدید شود هزینه رهن کامل در پونک چقدر شد؟/ خانه ۶۰ متری، یک میلیارد تومان رهن شروط ضمن عقد و ضرورت آگاهی زوجین از تکالیف قانونی در زندگی مشترک ضرورت تصمیم سازی برای اصناف با ارتباط گیری دولت ها با نخبگان و خبرگان رسته های شغلی ظرفیت‌های خاموش صنعت باید به کمک مردم بیاید

سید عمار حکیم:سازمان همکاری اسلامی در برابر اسرائیل موضع قاطعانه بگیرد
  • 4 مرداد 1404 ساعت: ۱۷:۴۲
  • شناسه : 104801
    بازدید 9
    1

    رئیس جریان حکمت ملی عراق از سازمان همکاری اسلامی و اتحادیه عرب خواست که نقش تاریخی و مسئولانه خود را ایفا کرده و در برابر تجاوزات مستمر رژیم صهیونیستی، موضعی قاطع و مؤثر اتخاذ کنند.

    ارسال توسط :
    پ
    پ

    به گزارش خبرگزاری مهر، سید عمار حکیم، رئیس جریان حکمت ملی عراق، در مراسم گرامی‌داشت «روز اسلامی مقابله با خشونت علیه زنان» که هر ساله در اول صفر و به یاد ورود اسرای اهل‌بیت (ع) به شام برگزار می‌شود، این روز را صرفاً یادآور یک خاطره تاریخی ندانست، بلکه آن را فرصتی برای تجدید پیمان با مسئولیت انسانی در برابر ظلم‌های پنهان و آشکاری دانست که امروزه علیه زنان اعمال می‌شود.

    وی با اشاره به جایگاه زن در اسلام، تأکید کرد که این دین الهی نخستین دینی بود که در جامعه جاهلی به زن کرامت و حقوق اجتماعی بخشید. رئیس جریان حکمت ملی عراق در ادامه، از ابتکار ملی «خانواده من، میهن من» رونمایی کرد؛ ابتکاری که هدف آن توانمندسازی زن عراقی، تقویت فرهنگ انسجام خانواده، ارتقای آگاهی نسبت به نقش حیاتی زن در پرورش نسل‌ها و ارائه آموزش‌های تخصصی برای ایجاد تعادل میان مسئولیت‌های خانوادگی و اجتماعی است.

    حکیم این طرح را فرصتی برای بازسازی جایگاه واقعی زن و احیای نقش او در حفظ هویت اخلاقی و ملی جامعه دانست. وی ضمن اشاره به چالش‌های نوین خشونت علیه زنان در عصر فناوری، هشدار داد که خطرناک‌ترین نوع خشونت، انکار هویت و کرامت زن و تقلیل او به ابزاری برای تبلیغ یا تجمل است؛ وضعیتی که زن را از طبیعت انسانی‌اش جدا کرده و دچار بحران درونی می‌سازد.

    رئیس جریان حکمت ملی عراق تأکید کرد حفاظت از زن به معنای انزوا یا محروم کردن او از جامعه نیست، بلکه بازگرداندن او به مرکز جامعه بر پایه هویت خودش است. حکیم با اشاره به فداکاری‌های زنان عراقی در سال‌های جنگ، آوارگی و بحران‌های اجتماعی، عدالت نسبت به زنان را نه در شعار بلکه در تدوین قوانین، آموزش، مدیریت و تخصیص منابع دانست و خواستار تصویب قوانین در راستای حمایت از زنان در برابر خشونت خانوادگی و آزارهای اجتماعی و دیجیتال، اختصاص بودجه حمایتی برای زنان محروم و آسیب‌دیده، اجرای برنامه‌های تربیتی و فرهنگی برای احیای تصویر واقعی زن، بازگرداندن احترام و حقوق زنان در مناطق محروم و حضور مؤثر زنان در مراکز تصمیم‌گیری شد.

    در پایان این بخش از سخنرانی، وی از زنان و همه مردم عراق دعوت کرد تا در انتخابات آینده مشارکتی آگاهانه، پرشور و مبتنی بر معیارهای اخلاقی و کارآمدی داشته باشند و با انتخاب فهرست‌های توانمند، مسیر تغییر و انتقال مسالمت‌آمیز قدرت را هموار سازند.

    سید عمار حکیم:سازمان همکاری اسلامی در برابر اسرائیل موضع قاطعانه بگیرد

    زنان فلسطینی باید در محور توجه جهان اسلام قرار بگیرند

    سید عمار حکیم، رئیس جریان حکمت ملی عراق، در ادامه سخنان خود به مناسبت «روز اسلامی مقابله با خشونت علیه زنان»، با اشاره به فجایع انسانی جاری در منطقه و جنایات رژیم صهیونیستی علیه زنان و کودکان، همبستگی خود را با زنان و کودکان در غزه، کرانه باختری، لبنان، یمن، ایران و سوریه اعلام کرد و از جامعه جهانی خواست که در برابر جنایات رژیم صهیونیستی سکوت نکنند.

    وی با تأکید بر اینکه کرامت زن ارزشی انسانی و غیرقابل تجزیه است، گفت: اگر درباره خون در غزه سکوت کنیم، ندای رحمت در بغداد بی‌معنا خواهد بود. تجاوزات مکرر رژیم صهیونیستی علیه زنان و کودکان، از مصادیق روشن خشونت سازمان‌یافته و ضدبشری است که وجدان جهانی را به چالش کشیده است.

    حکیم اقدامات رژیم صهیونیستی مانند قتل، ویرانی، تحمیل گرسنگی، محاصره و بی‌خانمانی زنان و کودکان غزه را نشانه‌ای از سقوط اخلاقی حامیان این رژیم دانست و از همه آزادگان جهان خواست این خشونت‌ها را محکوم کنند. وی تأکید کرد که زنان فلسطینی از مظلوم‌ترین قربانیان تجاوزات هستند و باید در محور توجه جهان اسلام قرار بگیرند.

    رئیس جریان حکمت ملی عراق سپس به خطرات منطقه‌ای اشاره کرد و گفت: امروز عراق و منطقه با چالش‌های بزرگی مواجه‌اند، از جمله تشدید خشونت، تداوم جنگ، ضعف اراده بین‌المللی در مهار تجاوزات رژیم صهیونیستی و گسترش ناامنی در همسایگی عراق. وی با تأکید بر لزوم هوشیاری، انسجام داخلی و بهره‌گیری از توصیه‌های مرجعیت دینی نجف اشرف، خاطرنشان کرد که عراقی‌ها با وحدت و همبستگی توانستند بر بحران‌های امنیتی، داعش و فتنه‌های قومی غلبه کنند و امروز نیز باید از همین مؤلفه‌ها برای حفظ ثبات استفاده کرد.

    حکیم همچنین نسبت به جنگ روانی دشمن که از طریق ترویج یأس و تحقیر توان ملی در میان جوانان عراق دنبال می‌شود هشدار داد و گفت: نباید اجازه دهیم این امواج مخرب اعتماد به نفس ملی را تضعیف کند. نخبگان سیاسی و اجتماعی باید فعالانه وارد عمل شوند و با زبان امید، ملت را به ایستادگی دعوت کنند. وی در ادامه به آشفتگی‌های جاری در سوریه پرداخت و آن را تهدیدی امنیتی برای کل منطقه و عراق دانست و تاکید کرد که بی‌ثباتی در یک کشور نمی‌تواند به مرزهای آن محدود بماند و خاموش کردن آتش بحران نیازمند تلاش مشترک همه کشورهای منطقه است.

    در پایان، حکیم از سازمان همکاری اسلامی و اتحادیه عرب خواست که نقش تاریخی و مسئولانه خود را ایفا کرده و در برابر تجاوزات مستمر رژیم صهیونیستی، موضعی قاطع و مؤثر اتخاذ کنند.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.