جمعه, ۲۷ تیر , ۱۴۰۴ Friday, 18 July , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 38341 تعداد نوشته های امروز : 202 تعداد اعضا : 24 تعداد دیدگاهها : 0×

اخبار روز:

خبر مهم ؛ حقوق تابستانه معلمان و فرهنگیان تایید شد عاشقان خرید طلا بخوانند ؛ سیل طلا در راه است ! واردات گوشت گرم به کشور | قیمت‌ها تغییر می‌کند ؟ سهام‌داران عدالت پولدار شدند الزام به اخذ مجوز محیط زیست برای واردات تریلی و اتوبوس کارکرده حذف شد ورود ۳۵ همت منابع به صندوق توسعه بازار برای حمایت از بورس زمان اعلام نتایج اولیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴؛ تخلف لورفتن سوال نداشتیم تامین امنیت روانی داوطلبان آزمون سراسری با شخصی سازی دفترچه‌های کنکور دفترچه سوالات «علوم تجربی» نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ منتشر شد تولید ۵ هزار تن گوشت مرغ در چهار ماهه نخست سال در کرمانشاه سازمان سنجش از شبکه ملی برگزاری و حفاظت نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ تقدیر کرد دفاع مقدس ۱۲ روزه آمادگی، ایمان و بصیرت امت اسلامی را تقویت کرد ۸۷ عامل مرتبط با عوامل بیگانه در لرستان دستگیر شدند شکایت از یک نظامی صهیونیست در پرتغال نباید فریب وعده‌های ظاهری دشمن را خورد اردوغان: اگر «اسرائیل وحشی» متوقف نشود، منطقه و جهان را به آتش می‌کشد

پوشش رسانه‌ای خودکشی؛ عاملی تشدیدکننده یا پیشگیرانه؟
  • 16 مرداد 1403 ساعت: ۱۳:۴۷
  • شناسه : 11700
    بازدید 6
    0

    احمد قره خانی، دکترای تخصصی روانشناسی نوشت: دربسیاری از کشور‌ها بیشترین میزان خودکشی در جوانان اتفاق می‌افتد و در سطح جهان دومین علت اصلی مرگ و میر در سنین ۱۵ تا ۲۹ سال است. میانگین سالانه خودکشی ۱۲ مورد در هر ۱۰۰۰۰۰نفر است. سابقه اقدام به خودکشی یکی از قوی‌ترین پیشگویی کننده‌های شناخته شده برای اقدام […]

    پ
    پ

    احمد قره خانی، دکترای تخصصی روانشناسی نوشت: دربسیاری از کشور‌ها بیشترین میزان خودکشی در جوانان اتفاق می‌افتد و در سطح جهان دومین علت اصلی مرگ و میر در سنین ۱۵ تا ۲۹ سال است. میانگین سالانه خودکشی ۱۲ مورد در هر ۱۰۰۰۰۰نفر است.

    سابقه اقدام به خودکشی یکی از قوی‌ترین پیشگویی کننده‌های شناخته شده برای اقدام به خودکشی است و خطر خودکشی را ۱۰ برابر بخصوص در سال اول وقوع افزایش می‌دهد.

    شیوع افکار خودکشی در طول دوره نوجوانی حدود ۱۳ تا ۳۰ درصد تخمین زده شده است و نتایج مقایسه ۴۹ کشور در حال توسعه متوسط کلی افکار خودکشی را ۱۵ درصد گزارش نموده است.

    عوامل خودکشی در نوجوانان در سه دسته دموگرافیک: سن، جنسیت، نژاد و قومیت و محیطی و روانی طبقه بندی می‌شود.

    عوامل محیطی عدم حمایت خانوادگی و اجتماعی، مهارت‌های ضعیف زندگی، سابقه خانوادگی خودکشی، فضای مجازی و رسانه‌های گروهی را شامل می‌شود.

    محققین روابط مثبت پدر و مادر را به عنوان یکی از مهمترین عوامل محافظت کننده در برابر خودکشی نوجوانان می‌دانند. نوجوانانی که اقدام به خودکشی می‌کنند محیط خانواده استرس زا، غیر حمایتی، پرمشاجره و سرد از نظر عاطفی توصیف می‌کنند.

    مهارت‌های اجتماعی و خودشناسی ضعیف می‌توانند عوامل خطر برای خودکشی نوجوانان باشند.

    مطالعات اخیر نشان داده است که پوشش رسانه‌ای خودکشی می‌تواند به خودکشی گروهی منجر گردد که ۱۳درصد خودکشی نوجوانان ناشی از فضای مجازی است.

    اختلالات عاطفی و روانی مانند افسردگی در علل افسردگی جوانان بسیار شایع می‌باشد و بیش از ۹۰ درصد افرادی که خودکشی می‌کنند دچار اضطراب، افسردگی، اختلالات شخصیتی مانند تکانشگری و تحریک پذیری می‌باشند.

    لزوم آموزش مهارت‌های زندگی به نوجوانان، پیشگیری بهنگام در ارتباط با مشکلات روانی، ارتباط صمیمی والدین با یکدیگر، کنترل مناسب فضای مجازی در جهت جلوگیری از الگوگیری نوجوانان، جلوگیری از به وجود آمدن اتفاقات ناگوار و استرس زا از قبیل شکست عاطفی، افت تحصیلی و طلاق والدین و… می‌تواند گامی در چهت جلوگیری از خودکشی در بین نوجوانان و جوانان باشد.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.