دوشنبه, ۶ مرداد , ۱۴۰۴ Monday, 28 July , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 41911 تعداد نوشته های امروز : 168 تعداد اعضا : 24 تعداد دیدگاهها : 0×

اخبار روز:

هشدار طوفان گرد و خاک در شرق کشور؛ گرمای بی‌سابقه ادامه دارد افزایش ۲۰ درصدی پروازهای خوزستان برای خدمت رسانی به زائران اربعین قیمت سیمان امروز دوشنبه ۶ مرداد ۱۴۰۴/ ادامه رکود در بازار سیمان واکاوی گرانی برنج/ فشار برخی نمایندگان برای توقف واردات لزوم برنامه‌ریزی برای تأمین امنیت غذایی کشور اعتبار کالابرگ دهک‌‌های ۶ و ۷ واریز شد فروش ایران‌خودرو با 11 محصول آغاز شد «نجات آب» _ ۲ | ضرورت اجرای مالیات بر «مصرف مازاد» آب نسبت به الگو خبر خوش وزیر صمت درباره خودروهای آسیب‌دیده در جنگ خریداران طلا بخوانند | پیش‌بینی قیمت طلا با چند سیگنال مهم خانم سخنگو برای ادامه طرح کالابرگ تنها یک شرط گذاشت وام فرزندان بازنشستگان ۲ برابر شد | جزئیات پرداخت ۶۰ میلیونی از مرداد قیمت طلا ۱۸ عیار و سکه امروز ۶ مرداد اعلام شد + جدول ضرب‌الاجل یک‌ماهه برای استفاده از کالابرگ دهک‌های ۱ تا ۷ تایید شد بازار بورس سهامداران را ناامید کرد زنگ خطر بیکاری کارگران به صدا درآمد

تایید اولین واکسن آبله میمونی برای استفاده جهانی
  • 23 شهریور 1403 ساعت: ۱۸:۵۱
  • شناسه : 15540
    بازدید 23
    1

    این آژانس بهداشتی سازمان ملل اعلام کرد واکسن MVA-BN ساخت شرکت دارویی Bavarian Nordic A/S، تاکنون اولین واکسن بیماری آبله میمونی است که به فهرست مواردی که تایید اولیه سازمان را گرفته‌اند، افزوده می‌شود. این واکسن در ۲ دُز به فاصله چهار هفته برای بزرگسالان ۱۸ سال و بالاتر تجویز می‌شود. انتظار می‌رود این تاییدیه، […]

    پ
    پ

    این آژانس بهداشتی سازمان ملل اعلام کرد واکسن MVA-BN ساخت شرکت دارویی Bavarian Nordic A/S، تاکنون اولین واکسن بیماری آبله میمونی است که به فهرست مواردی که تایید اولیه سازمان را گرفته‌اند، افزوده می‌شود.

    این واکسن در ۲ دُز به فاصله چهار هفته برای بزرگسالان ۱۸ سال و بالاتر تجویز می‌شود.

    انتظار می‌رود این تاییدیه، دسترسی به واکسن را در مناطقی که با شیوع فوری بیماری مواجه هستند به‌ویژه در آفریقا بهبود بخشد و به تلاش‌ها برای کاهش انتقال و کنترل شیوع بیماری کمک کند.

    تدروس آدهانوم گبریسوس، دبیرکل سازمان جهانی بهداشت گفت: این اولین تاییدیه واکسن علیه ام‌پاکس، گامی مهم در مسیر مبارزه ما با این بیماری است، هم در زمینه شیوع فعلی در آفریقا و هم در آینده.

    او بر نیاز به افزایش تهیه و توزیع واکسن برای اطمینان از فراهم کردن امکان دسترسی عادلانه برای افرادی که بیشتر در معرض خطر هستند، تأکید کرد.

    به گزارش شینهوا، داده‌های کنونی نشان می‌دهد که این واکسن ۷۶ درصد پس از تزریق دز اول و ۸۲ درصد پس از تزریق هر دو دُز مؤثر است. WHO در عین حال بر نیاز به جمع آوری اطلاعات مستمر در مورد ایمنی و اثربخشی واکسن تاکید کرده است.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.