دوشنبه, ۶ مرداد , ۱۴۰۴ Monday, 28 July , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 41761 تعداد نوشته های امروز : 18 تعداد اعضا : 24 تعداد دیدگاهها : 0×

اخبار روز:

«سلمان فارسی» اثر منحصر به فرد جهان می‌شود؛ قول پخش تا اواسط سال بعد طرح سریال های جدید به تایید ساترا رسید دیدار استقلال و تراکتور خارج از تبریز و بدون تماشاگر انصراف تیم برزیلی از خرید مهدی طارمی / مقصد بعدی کجاست؟ «عروس آتش» مقابل باشگاه پرسپولیس! جاده هراز مسدود شد بحران در استقلال؛ ناکامی در نقل‌وانتقالات صدای هواداران را درآورد ۵۰۰۰ دستگاه اتوبوس بیشتر برای پاسخ‌گویی به حجم سفرهای اربعین نیاز است ایران برای زائران اربعین مسیر دریایی راه‌اندازی می‌کند هشدار نارنجی افزایش شدید دما و بی‌هنجاری گرما در ۳۱ استان ارزش سهام عدالت ۵۰۰ هزار تومانی ها اعلام شد (۵ مرداد) بی اعتنایی شدید بورسی ها به اخبار خوب | تکلیف بازار چیست؟ نقش مهم چین بر تنفس بین ایران و آمریکا | ۳ سناریو برای دلار رو شد آخرین فرصت برای تمام سهامداران بورسی اعلام شد جنگ روانی در بازار طلا و خودرو | وقت خرید است یا صبر؟ فرصت مجدد ثبت نام آزمون‌های ارزشیابی و ارتقای داروسازی آغاز شد

تصویب قطعنامه حقوق بشری علیه جمهوری اسلامی ایران در پارلمان اروپا
  • 6 اردیبهشت 1403 ساعت: ۱۶:۲۸
  • شناسه : 1571
    بازدید 26
    2

    پارلمان اروپا در حمایت از مسائل حقوق بشری قطعنامه ای را تصویب کرد که در آن «سیاست گروگان‌گیری از سوی ایران» محکوم شده است. در این قطعنامه که با ۵۱۶ رای موافق، ۴ رای مخالف و ۲۷ رای ممتنع به تصویب رسید، آنچه «سیاست گروگان‌گیری از سوی ایران» نامیده شده محکوم و از اتحادیه اروپا […]

    پ
    پ

    پارلمان اروپا در حمایت از مسائل حقوق بشری قطعنامه ای را تصویب کرد که در آن «سیاست گروگان‌گیری از سوی ایران» محکوم شده است.

    در این قطعنامه که با ۵۱۶ رای موافق، ۴ رای مخالف و ۲۷ رای ممتنع به تصویب رسید، آنچه «سیاست گروگان‌گیری از سوی ایران» نامیده شده محکوم و از اتحادیه اروپا خواسته شده که یک راهبرد مشترک را برای مقابله با این سیاست ادعایی از طریق تشکیل یک گروه ضربت اتخاذ کند.
     
     
    در این قطعنامه بر لزوم آزادی بی‌قید و شرط کامران قادری و مسعود مصاحب نیز تاکید کرده است که خرداد ماه گذشته به دلایل انسان‌دوستانه آزاد شدند.
     
    قانون‌گذاران اروپایی همچنین، درخواست افزودن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فهرست سازمان‌های تروریستی اتحادیه اروپا و همچنین تحریم رئیس جمهوری ایران را تکرار کرده اند.
     
    گفتنی است که تصمیمات پارلمان اروپا پیشنهادی محسوب می‌شود و اتخاذ تصمیم‌ نهایی با شورای اروپاست. شورای اروپا هم در خصوص مواردی نظیر این مورد بر مبنای اجماع و نه اکثریت، تصمیم‌گیری می‌کند. در واقع قطعنامه‌های پارلمان اروپا سندی غیر الزام‌آور است و نمی‌تواند شورای اروپا را ملزم به اجرای آن کند.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.