دوشنبه, ۲۳ تیر , ۱۴۰۴ Monday, 14 July , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 36936 تعداد نوشته های امروز : 256 تعداد اعضا : 24 تعداد دیدگاهها : 0×

اخبار روز:

ضرورت پیگیری حقوق زنان و کودکان شهید جنگ ۱۲ روزه در مجامع بین‌المللی ارزش ۱۹۸.۴میلیارد دلاری بازار جهانی نوشیدنی‌های میوه‌ای؛ رشد۵.۷درصدی بازار تا ۲۰۳۲ تدوین طرح هوشمندانه تأمین و توزیع کالا در شرایط خاص از سوی اتاق اصناف ایران هشدار سازمان سنجش درباره کانال‌های مجازی مدعی فروش سوالات کنکور انتشار تاثیر خروج اتباع بر بازار مسکن اواخر تابستان؛ کاهش قیمت اجاره در کُلنگی ها! قیمت جدید نان در تهران تا کنون اعلام نشده است اعتکاف علمی طلاب در حرم رضوی برگزار می‌شود چهلمین اجلاس روسای دانشگاه‌های بزرگ با حضور رئیس جمهور برگزار شد ضرورت ساماندهی حوزه علم و فناوری در موضوعاتی مانند ارتقا اساتید بورس برای سومین روز متوالی سبزپوش شد تشکیل ستاد پیگیری و پشتیبانی از آسیب دیدگان جنگ تحمیلی در وزارت علوم ۳۳هزار و ۶۵۱ نفر در روز اول طرح بیمه سهام، پرتفوی خود را بیمه کردند ظرفیت پذیرش کنکور ۱۴۰۴ تغییری ندارد؛ آخرین وضعیت ظرفیت علوم پزشکی پزشکیان: باید نگاه‌ تنگ‌نظرانه را کنار گذاشت و از نخبگان استفاده کرد رقابت بیش از ۶۴ هزار داوطلب کنکور سراسری در خراسان رضوی مشاور وزیر علوم: در حکمرانی و مدیریت مشکل ناترازی دانش داریم

مشکلی در زمینه توزیع واکسن آنفلوآنزا وجود ندارد
  • 5 مهر 1403 ساعت: ۱۵:۴۸
  • شناسه : 16786
    بازدید 20
    1

    دکتر محمدرضا ظفرقندی در حاشیه آیین «افتتاحیه همایش ملی درس‌آموخنه‌های کرونا» با حضور در جمع خبرنگاران گفت: وضعیت دانشجویان و اساتیدی که  حضور در دانشگاه‌ها منع شده‌اند باید مورد بازبینی قرار گیرد. بنابر دستور رئیس‌جمهور، وضعیت دانشجویان و اساتیدی که از حضور در دانشگاه‌ها منع شده‌اند مورد رسیدگی قرارمی‌گیرد. برخی اساتید و دانشجویان دست‌ به […]

    پ
    پ

    دکتر محمدرضا ظفرقندی در حاشیه آیین «افتتاحیه همایش ملی درس‌آموخنه‌های کرونا» با حضور در جمع خبرنگاران گفت: وضعیت دانشجویان و اساتیدی که  حضور در دانشگاه‌ها منع شده‌اند باید مورد بازبینی قرار گیرد. بنابر دستور رئیس‌جمهور، وضعیت دانشجویان و اساتیدی که از حضور در دانشگاه‌ها منع شده‌اند مورد رسیدگی قرارمی‌گیرد. برخی اساتید و دانشجویان دست‌ به اقداماتی زده‌اند اما نباید منجر به منع حضور همیشگی آنها در دانشگاه تبدیل شود، از این رو پرونده دانشجویان و اساتید مورد بازنگری قرار می‌گیرد.

    وزیر بهداشت در پاسخ به پرسشی مبنی بر تعیین تکلیف وضعیت معاونت‌های این وزارتخانه گفت: به منظور انتصاب معاونت‌های وزارت بهداشت باید مسیری را سپری‌کنیم. انتخاب معاونت‌های وزارت بهداشت طبق روال انجام شد اما مسیری که برای این موضوع باید طی شود، طولانی است.

    ظفرقندی با بیان اینکه بر مبنای نظر رئیس‌جمهور به منظور انتخاب معاونت‌ها باید کارگروهی تشکیل و شاخص‌ها را بررسی کند، اظهارکرد: انتشار معاونت‌ها نباید یک انتصاب شخصی و دفعی باشد بلکه باید برمبنای شاخص‌های مدنظر باشد.

    وی ادامه داد: افرادی که برای معاونت مدنظر هستند بر مبنای شاخص‌های مدنظر رتبه‌بندی می‌شوند. پس انتخاب افراد براساس شاخصه‌ها، مرحله استعلام قانونی آغاز می‌شود. تصور می‌کنم که انتخاب معاونت‌ها در پایان مسیر خود قراردارد و طی یک یا دو هفته آینده انجام می‌شود.

    وزیر بهداشت در پاسخ به پرسش ایسنا مبنی بر اینکه برنامه وزارت بهداشت برای تامین واکسن آنفلوآنزا چیست؟ گفت: زمان طلایی تزریق واکسن آنفلوآنزا از سه هفته گذشته آغازشده و تا سه هفته آینده ادامه‌دارد. تا این لحظه گزارشی مبنی بر کمبود واکسن واصل‌ نشده‌است.

    ظفرقندی ادامه داد: این احتمال وجود دارد که بعضی داروخانه‌ها واکسن آنفلوآنزا را تمام کرده‌باشند اما گزارش مبنی بر کبود واکسن مخابره نشده و اگر کمبود واکسن داشته‌باشیم موارد گزارش می‌شود. هیچگونه مشکلی در زمینه واکسن آنفلوآنزا وجود ندارد و نوع خارجی و ایرانی واکسن در دسترس است. اگر کمبود واکسن در برخی داروخانه‌ها وجود دارد شاید به دلیل موضوع توزیع باشد. موضوع توزیع واکسن را پیگیری می‌کنیم.

    وی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه «داروخانه‌ها معتقدند که به هر داروخانه چهار سهمیه واکسن آنفلوآنزا داده می‌شود به ایسنا گفت: چنین ادعایی صحت ندارد.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.