سه شنبه, ۲۴ تیر , ۱۴۰۴ Tuesday, 15 July , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 37371 تعداد نوشته های امروز : 311 تعداد اعضا : 24 تعداد دیدگاهها : 0×

اخبار روز:

نرخ بلیت پروازهای اربعین نهایی شد؛ تهران ــ نجف ــ تهران ۱۳ میلیون تومان کشاورزان از آتش زدن کاه و کلش در مزارع اجتناب کنند طرح فروش خودروهای وارداتی به تعویق افتاد آلارم تعطیلی در صنعت قطعه/قطعه‌سازان: 20 همت نیاز فوری داریم تولید خودرو در بهار سرد شد/افت 15 درصدی تیراژ ثبت‌نام طرح نوسازی موتورسیکلت‌های فرسوده آغاز شد صعود بورس ۲۴ تیر | اخبار مهم بازار سرمایه اعلام شد چرا تعرفه گمرکی آمریکا موثرتر از تحریم است؟ شاخص بورس ۲۷هزار واحد رشد کرد ارزش معاملات بازار فیزیکی بورس کالا به ۱۵۴ همت رسید جزئیات روند تولید صنعتی در شرکت‌های بورسی منتشر شد ثبت ۱۱هزار پایان‌نامه‌ و رساله‌ با قلمرو جغرافیایی؛ تهران صدرنشین هشدار پلیس فتا به داوطلبان کنکور کارگاه آموزشی پیشگیری از بیماری‌های دامی در مشگین‌شهر برگزار شد دامپزشکی در حوزه آموزش و سلامت جامعه نقش اثرگذاری دارد همراه داشتن وسایل غیرمجاز الکترونیکی در آزمون‌های سراسری ممنوع است

افت شدید تحصیلی دانش آموزان در دولت رئیسی
  • 12 اردیبهشت 1403 ساعت: ۱۰:۲۵
  • شناسه : 2136
    بازدید 17
    0

    درحالی‌که سال ۱۴۰۱ میانگین نمرات دانش‌آموزان برای رشته علوم تجربی ۱۳.۰۲، رشته ریاضی و فیزیک ۱۲.۶۴، رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۰.۲۰ و رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۰۱ بوده است. این معدل در سال ۱۴۰۰، برای رشته علوم تجربی ۱۳.۱۸، رشته ریاضی و فیزیک ۱۲.۳۵، رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۰.۴۲ و رشته علوم […]

    پ
    پ

    درحالی‌که سال ۱۴۰۱ میانگین نمرات دانش‌آموزان برای رشته علوم تجربی ۱۳.۰۲، رشته ریاضی و فیزیک ۱۲.۶۴، رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۰.۲۰ و رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۰۱ بوده است.

    این معدل در سال ۱۴۰۰، برای رشته علوم تجربی ۱۳.۱۸، رشته ریاضی و فیزیک ۱۲.۳۵، رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۰.۴۲ و رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۰۴ ثبت‌شده است.

    در سال ۱۳۹۹ نیز معدل دانش‌آموزان برای رشته علوم تجربی ۱۳.۷۳، رشته ریاضی و فیزیک ۱۳.۵۰، رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۱.۳۴ و رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۸۶ را نشان می‌دهد.

    میانگین معدل امتحانات نهایی دانش‌آموزان سال ۱۳۹۸، در رشته علوم تجربی ۱۳.۷۷، در رشته ریاضی و فیزیک ۱۳.۲۸، در رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۰.۷۶ و در رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۸۸ بوده است.

    ازاین‌رو می‌توان نتیجه گرفت که میانگین معدل نمرات دانش‌آموزان در سال ۱۴۰۲ نسبت به چهار سال پیش از آن در تمامی رشته‌ها با افت حدود دو نمره‌ای در امتحانات نهایی روبه‌رو بوده است.

    ناظر به همین معیار و مولفه و با بررسی وضعیت استان‌ها، نقشه وضعیت معدل استان‌ها تا حد زیادی منطبق با نقشه فقر کشور است. به این صورت که میانگین معدل امتحانات نهایی خرداد ۱۴۰۲ در استان‌های هرمزگان، کهگیلویه‌وبویراحمد، خوزستان، آذربایجان غربی ۸ تا ۹ بود. خراسان شمالی، گلستان، اردبیل، ایلام، کردستان، لرستان، کرمانشاه، فارس، کرمان، گیلان، بوشهر و چهارمحال‌وبختیاری نیز استان‌هایی هستند که میانگین ۹ تا ۱۰ را ثبت کردند. یعنی معدل دانش‌آموزان این استان‌های نیز کم و هشدارآمیز است. با این حساب مجموعا، در ۱۷ استان میانگین معدل امتحانات نهایی خرداد هشت تا ۱۰ بوده که در وضعیت قرمز هستند.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.