پنجشنبه, ۲ مرداد , ۱۴۰۴ Thursday, 24 July , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 40581 تعداد نوشته های امروز : 211 تعداد اعضا : 24 تعداد دیدگاهها : 0×

اخبار روز:

بخشنامه مهم صمت/خودرو خارجی ارزان می‌شود خوش به حال یارانه‌ بگیران شد تغییر قیمت دلار و بلایی که سر بازار آمد بهره بین بانکی تغییر کرد چشم انداز بازار جهانی دستگاه‌های کاشت بذر؛ رشد بازار در پی تقاضای جهانی برای افزایش بازدهی آموزش‌های تخصصی اتاق بازرگانی اهواز در راستای بسته حمایتی تولید پس از جنگ رایگان شد طرح بیمه سهام تا ۸ مرداد تمدید شد آغاز ثبت نام اولین المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویان  واکسیناسیون گسترده سگ‌های نگهبان و گله علیه بیماری هاری در بم دریافت نتایج ارزیابی شایستگی معلمی پیش نیاز اعلام نتایج کنکور فرهنگیان لزوم توسعه متوازن و تقویت زیرساخت ها در ورزش والیبال تلاش ۵ تیم آتش‌نشانی برای مهار حریق گسترده در کوه آبیدر سنندج کردستان نیازمند احداث مدارس در قالب بازآفرینی شهری است دستگیری ۶۲ خرده فروش و معتاد متجاهر در محلات آتش‌سوزی گسترده در آبیدر سنندج مهار شد؛ مصدومیت ۳ نفر از نیروهای مردمی تعداد پروازهای فرودگاه سنندج افزایش می‌یابد

استارلینک چینی از راه رسید
  • 14 اسفند 1403 ساعت: ۶:۴۷
  • شناسه : 50585
    بازدید 20
    1

    استارلینک ایلان ماسک، در عرصه اینترنت ماهواره‌ای، با رقبای قدرتمندی روبرو شده است که رقابت برای کسب برتری در اتصال فضایی را به شدت داغ کرده‌اند. گزارش‌های جدید نشان می‌دهد که چین با سرعت سرسام‌آوری در حال توسعه شبکه ماهواره‌ای مدار پایین زمین (LEO) خود است.

    ارسال توسط :
    پ
    پ

    به گزارش خبرآنلاین، شرکت SpaceSail مستقر در شانگهای، یکی از پیشروترین شرکت‌های اینترنت ماهواره‌ای چین، با جدیت تمام در حال گسترش فعالیت‌های خود در بازارهای بین‌المللی است. 

    این شرکت قراردادهایی برای ارائه خدمات در برزیل و قزاقستان به امضا رسانده و مذاکرات با بیش از ۳۰ کشور دیگر نیز در جریان است. هدف SpaceSail استقرار ۶۴۸ ماهواره LEO در سال جاری و توسعه ناوگان خود به ۱۵۰۰۰ ماهواره تا سال ۲۰۳۰ است که می‌تواند به رقیبی جدی برای دسترسی جهانی استارلینک تبدیل شود. گفته می‌شود که این شرکت از پشتیبانی مالی دولتی شرکت فناوری ماهواره‌ای شانگهای اسپیس‌کام (SSST) برخوردار است.

    به نقل از شهرسخت‌افزار، آمازون به رهبری جف بزوس نیز با پروژه Kuiper و سرمایه‌گذاری ۱۶ میلیارد دلاری به صنعت اینترنت ماهواره‌ای وارد شده است. انتظار می‌رود این پروژه تا سال ۲۰۲۵، مبلغی بالغ بر ۳.۵ میلیارد دلار صرف پرتاب ماهواره‌ها کند و هدف آن ارائه دسترسی گسترده به اینترنت و ادغام با سرویس‌های وب آمازون (AWS) است. با این حال، پروژه Kuiper در برابر استارلینک که هم اکنون حضور قوی در بازار و برند شناخته‌شده‌ای دارد، نبرد سختی را پیش رو دارد.

    درحال حاضر استارلینک که توسط اسپیس‌ایکس اداره می‌شود، حضور خود در بازارهای جهانی را تثبیت کرده است. این شرکت خدمات اینترنت ماهواره‌ای خود را در بیش از ۱۰۰ کشور از جمله ایالات متحده، انگلستان و کشورهای مختلف در سراسر اروپا، آمریکای جنوبی و آسیا ارائه می‌دهد.

    استارلینک چینی از راه رسید
    پوشش رسمی اینترنت استارلینک در کشورهای مختلف

    در مقابل، پروژه Kuiper آمازون هنوز در مرحله توسعه قرار دارد. این طرح قصد دارد اولین ماهواره‌های تولیدی خود را در اوایل سال ۲۰۲۵ مستقر کند و ارائه خدمات پهن باند را در اواخر همان سال آغاز نماید. اگرچه مناطق خدماتی خاصی به طور رسمی اعلام نشده است، اما هدف آمازون ارائه پهنای باند پرسرعت و با تأخیر کم به جوامع محروم و کم‌برخوردار در سراسر جهان است.

    گسترش سریع ماهواره‌ای چین نگرانی‌هایی را در مورد خطرات احتمالی امنیت داده‌ها به وجود آورده است که یادآور جنجال‌های گذشته است. دولت‌های غربی پیش از این زیرساخت‌های مخابراتی هواوی را به عنوان یک تهدید بالقوه سایبری معرفی کرده و منجر به ممنوعیت‌ها و محدودیت‌هایی در چندین کشور شده‌اند. به طور مشابه، تیک‌تاک نیز به دلیل ادعای به اشتراک‌گذاری داده‌ها با دولت چین مورد بررسی قرار گرفته است.

    ۵۸۵۸

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.