چهارشنبه, ۱ مرداد , ۱۴۰۴ Wednesday, 23 July , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 40061 تعداد نوشته های امروز : 50 تعداد اعضا : 24 تعداد دیدگاهها : 0×

اخبار روز:

تغییر فرآیند حضور در ونیز؛ نقش مؤسسات در تصمیم‌گیری‌ها بازنگری می‌شود ایفای همزمان ۲ نقش متفاوت در «یوزف‌کا»؛ تئاتر به جامعه امید می‌دهد مخاطب تلویزیون زمان جنگ افزایش یافت؛کدام‌ شبکه در صدر پربیننده‌ها بود؟ «پاسداران وطن» روح‌الامین به سردار موسوی اهدا شد؛ رونمایی نقاشی جدید کاپولا قصد دارد «مگالوپولیس» را عجیب‌تر هم بکند! حرکت بی‌سابقه در بازار؛ سکه رفاه از بازار سبقت گرفت سرعت بورس در سربالایی کم شد/ اهمیت اوراق مبتنی بر رمزارز بورس در بازار ارز قاریان توسط دولت حمایت شوند؛ امری که شأن قاری قرآن را پایین می‌آورد افزایش دما تا ۵۲ درجه‌؛ گرمای ۴۰ درجه‌ای در بیشتر نقاط کشور تداوم دارد ثبت 14 هزار بیمار هموفیلی در کشور؛ جزییات درمان رایگان بیماران یک خانواده ایرانی برای زنده ماندن چقدر باید بپردازد؟ هشدار ایران درباره فاجعه انسانی در غزه ادعای عضو شورای شهر قزوین: مدیران ضدفساد در شهرداری برکنار می‌شوند ۸۰ درصد مردم مشهد طبق «الگوی مصرف» آب مصرف می‌کنند توزیع ۱۰۰ تن کالا در بین اتباع افغانستانی توسط ستاد اجرایی فرمان امام آتش‌سوزی مجتمع ونوس منطقه آزاد انزلی مهار شد

هوشمندسازی معادن؛ کلید افزایش بهره‌وری معدن و صنایع معدنی
  • 14 اسفند 1403 ساعت: ۶:۵۳
  • شناسه : 50941
    بازدید 27
    2

    معاون برنامه‌ریزی و توانمندسازی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) بیان کرد: دیجیتالی‌سازی و به‌کارگیری فناوری‌های جدید، نقش کلیدی در افزایش بهره‌وری و توانمندی معادن و صنایع معدنی دارد که این اقدامات می‌تواند به رشد پایدار و رقابت‌پذیری صنعت معدن ایران در سطح جهانی کمک کند.

    ارسال توسط :
    پ
    پ

    به گزارش اقتصادآنلاین از خبرگزاری صداوسیما؛ سمیه خلوصی، معاون برنامه‌ریزی و توانمندسازی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) گفت: با الگو برداری از معادن موفق و فناوری‌های مستقر شده متوجه شدیم که می‌توانیم بخش زیادی از رشد بهره وری در بخش معدن را با استقرار این فناوری‌ها ایجاد کنیم.

    به گفته وی، نمونه‌های موفق دنیا رشد سالانه بالای ۶ درصد را محقق کردند که در ایران هم رسیدن به این هدف و رقم وجود دارد.

    خلوصی با بیان اینکه ایمیدرو به دنبال ایجاد بستر مناسب و تسهیل‌گری استفاده از این فناوری در بخش معدن و صنایع معدنی است؛ گفت: ما سه معدن را در سازمان با هدف‌های تعیین شده مشخص کردیم بعد از استقرار فناوری‌های هوشمند سازی در این معادن قطعا شرایط مناسب برای استقرار این فناوری برای معادن دیگرهم محقق خواهدشد.

    معاون برنامه ریزی و توانمندسازی ایمیدرو افزود: نتیجه ناترازی در خروجی درآمد‌های سازمان ثبت می‌شود که با افزایش بهره وری نشان می‌دهد چقدر توانسته‌ایم ازمنابع در اختیار کشور استفاده کنیم. وقتی می‌گوییم با هدف افزایش بهره وری، یعنی همه ناترازی‌ها از جمله ناترازی انرژی و فرایند‌های داخلی کشور برای توسعه فناوری‌ها و تولید را شامل می‌شود لذا وقتی روی افزایش بهره وری هدفگذاری کنیم این موضوعات رو درنظرگرفتیم.

    وی افزود: برای اجرای طرح‌ها اولویت را روی نقاط بحرانی زنجیره می‌گذاریم که مهمترین آن موضوع اصل ناترازی انرژی است.

    معاون برنامه‌ریزی و توانمندسازی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) با اشاره به اینکه در حوزه صنعت و معدن به دنبال استقرار فناوری هستیم، افزود: اخیرا پیوست فناوری ابلاغ و الزام شده است همه طرح‌هایی که در حال توسعه هستند حتما پیوست فناوری آن هم مشخص باشد. در چارچوب این پیوست‌ها ما به دنبال انتقال فناوری در این حوزه هستیم.

    وی گفت: همچنین موضوع تحول دیجیتال را در معدن زغال سنگ طبس طراحی کردیم که در حال اجرا است.

    تعداد بازدید : 0

    کد ویدیو

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.