چهارشنبه, ۱ مرداد , ۱۴۰۴ Wednesday, 23 July , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 40121 تعداد نوشته های امروز : 110 تعداد اعضا : 24 تعداد دیدگاهها : 0×

اخبار روز:

لزوم آمادگی دستگاه‌های اجرایی برای خدمات رسانی به مسافران در سواحل اعتماد عمومی و رضایتمندی مردم محور تحول قضائی کردستان است ۱۲۰ هزار میلیارد ریال در حوزه زیر ساخت‌های نهضت ملی مسکن کشور هزینه شد جدول زمانی قطع برق استان کرمانشاه در روز چهارشنبه ۱ مرداد منتشر شد صفحه اول روزنامه‌های کرمانشاه چهارشنبه ۱ مردادماه آسمان گلستان در روزهای آینده صاف تا نیمه‌ابری با احتمال وزش باد شدید شهید مصیبی، پلیس در تراز انقلاب بود آغاز هفته ملی مهارت با غبارروبی گلزار شهدا در مراوه‌تپه زنده‌گیری «جبیر» در پارک ملی کویر؛ احیای تنوع زیستی در دستور کار است ارائه خدمات پزشکی در کرمانشاه طی روز چهارشنبه طبق روال عادی فضای سرمایه گذاری جدید در کرمان در حال شکل گیری است کرباسیان: فارغ از مذاکره، باید اقتصاد را تجهیز کنیم/ وزیر جدید اقتصاد، مسئول هماهنگی اقتصادی کشور است سوال مسابقه «زندگی با آیه ها» ویژه ایام محرم و صفر عراقچی در مصاحبه با فاکس نیوز درباره اسرائیل دقیقا چه گفت؟ زیدآبادی: پوست دولت کنده است! این شهر ظرفیت جانشینی و پایتخت شدن را دارد؟!

تامین منابع ماشین‌آلات معدنی از طریق فاینانس چین
  • 14 اسفند 1403 ساعت: ۷:۰۴
  • شناسه : 51085
    بازدید 74
    4

    معین اقتصادی استان کرمان گفت: اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کرمان، فهرست واحد‌های معدنی و صنایع معدنی آسیب‌دیده از ناترازی انرژی را اعلام کند.

    ارسال توسط :
    پ
    پ

    به گزارش اقتصادآنلاین، محمد آقاجانلو، معین اقتصادی استان کرمان در نشست با سید مهدی طبیب زاده، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کرمان و نیز مدیران واحدهای بزرگ صنعتی و معدنی استان کرمان گفت: مزیت اصلی این استان، نیروی انسانی است چرا که به دلیل این مزیت بوده که در مقایسه با استان‌های همجوار، از نظر اکتشاف و فرآوری، پیشرفت مطلوب‌تری داشته است.

    وی افزود: رشد ۸ درصدی اقتصاد با تمرکز بر صنایعی که بیشترین مزیت را دارند، محقق می شود.

    برنامه‌های جبرانی برای آسیب‌دیدگان ناترازی انرژی

    رئیس هیات عامل ایمیدرو با اشاره به مصوبات در نظر گرفته شده با پیگیری‌های مهندس اتابک در زمینه واحد‌های آسیب‌دیده از ناترازی انرژی، گفت: از جمله این مصوبات، تنفس سه ماهه و تقسیط ۳۶ ماهه برای مالیات و حق بیمه، است. بنابراین، فهرستی از واحد‌های آسیب‌ دیده برای اعمال این جبران تهیه شود.

    وی ادامه داد: ایشان همچنین با تخصیص ۲۰۰ همت، به دنبال تامین اعتبار طرح‌های نیمه تمام صنعتی و معدنی است. در این راستا، اتاق بازرگانی کرمان، طرح‌های نیمه‌تمام را غربالگری کند تا واحد‌هایی با مزیت‌ بالاتر تکمیل شوند.

    بهره‌گیری از منابع معدنی، پیش از غیر اقتصادی شدن

    معین اقتصادی استان کرمان با اشاره به ضرورت انجام اکتشافات جدید در این استان به ویژه جنوب کرمان به دلیل ذخایر غنی معدنی، تصریح کرد: با توجه به ورود فناوری‌های نوین، این احتمال را باید بدهیم که ممکن است تا ۳-۴ دهه آینده، برخی منابع معدنی به تدریج از مزیت اقتصادی خارج شود.

    وی افزود: از این رو، باید منابع موجود اکتشاف و مورد مصرف قرار گیرد.

    برنامه واردات ماشین‌آلات معدنی

    آقاجانلو با اشاره به یکی دیگر از موضوعات مطرح شده در این جلسه گفت: پیشنهاد حمایت از معادن کوچک مقیاس از نظر میزان ارزش افزوده، حقوق دولتی و غیره در استان کرمان بررسی می شود.

    وی ادامه داد: موضوع تامین ماشین‌آلات معدنی از سوی شرکت ‌های بزرگ و نیز تامین منابع از طریق فاینانس چین انجام می شود.

    اجتناب ناپذیر بودن حرکت در مسیر فناوری

    رئیس هیات عامل ایمیدرو با اشاره به اجتناب ناپذیر بودن حرکت در مسیر فناوری حرکت در مسیر فناوری‌های نوین در بخش معدن و صنایع معدنی اذعان کرد: اکنون دیگر نه تنها اروپائیان، بلکه کشورهای همسایه در این حوزه، گام‌های جدی برداشته‌اند.

    وی افزود: ما نیز باید از توانمندی دانشگاهیان برای مجهز شدن به فناوری‌های نوین بهره ببریم. در غیر این‌صورت، صنایع و معادن بهره‌ور نخواهند بود.

    آمادگی برای احداث نیروگاه خورشیدی

    آقاجانلو اظهار داشت:: در زمینه احداث نیروگاه خورشیدی در استان کرمان، کاملا آمادگی داریم از همه ظرفیت‌های موجود استفاده شود.

    معین اقتصادی استان کرمان خاطرنشان کرد: این سرزمین، متعلق به خودمان است و همه باید تلاش کنیم با منابع موجود آن، کل کشور را بسازیم.

    وی ادامه داد: معتقدم استان کرمان با ظرفیت‌های غنی معدنی، علاوه بر سود رساندن به سایر استان‌ها، خود نیز بیشترین بهره را منتفع خواهد شد.

    آقاجانلو با بیان اینکه در زمینه معدنکاری، رشد مطلوبی داشته‌ایم گفت: دستیابی به جایگاه دهم از نظر تولید و هفتم از نظر ظرفیت در حوزه فولاد جهانی، با تلاش فعالان همین کشور رخ داده است.

    در این نشست ۲.۵ ساعته، فعالان صنعتی و معدنی استان کرمان چالش‌ها و راهکارهای پیش رو را مطرح کردند. از جمله این موضوعات، توسعه واحد‌های کوچک و متوسط با همکاری واحد‌های بزرگ، اختصاص حقوق دولتی معادن طبق قانون به توسعه استان، حمایت از معادن کوچک مقیاس، کمک به ایجاد شهرک تخصصی مس، توجه به فناوری‌های نوین، تامین دستگاه بومکر به عنوان مسئولیت اجتماعی، معرفی استان کرمان به عنوان مقصد گردشگری، استفاده از اعتبار مالیاتی برای طرح فبلب، اختصاص بودجه آموزشی برای آموزش و پژوهش، تکمیل زنجیره مس، توسعه انرژی خورشیدی، توجه به رشته‌های تخصصی معدن و غیره بود.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.