دوشنبه, ۶ مرداد , ۱۴۰۴ Monday, 28 July , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 41801 تعداد نوشته های امروز : 58 تعداد اعضا : 24 تعداد دیدگاهها : 0×

اخبار روز:

ورود پول رسمی به طلا؛ مرکز مبادله و صندوق‌های طلا در کانون توجهات قرار گرفتند خصوصی‌سازی ایران‌خودرو فقط روی کاغذ/ دولت هنوز فرمان را رها نکرده است سیگنال درهم به دلار / چرا بورس با وجود حمایت‌ها منفی است؟ انقلاب اسلامی ثابت کرد جهاد نظامی باید با جهاد فکری همراه باشد جلسات قرآنی «مسکین» رویکرد تربیت‌محور داشت؛مبدع راهپیمایی غدیر در کشور علی انسانی در مسجد حضرت امیر(ع) مرثیه خوانی می کند پرونده ویژه سلسله نشست‌های «آنِ ما شدن» منتشر شد آیا زیارتگاه بی بی شریفه در عراق سندیت دارد؟ آیا ماه صفر نحس است یا مبارک؟؛ فال نیک و بد سرنوشت را تغییر می دهد روزهای قمر در عقرب مرداد ۱۴۰۴ برای رهن در زعفرانیه چقدر باید کنار گذاشت؟ شارژ اعتبار کالابرگ دهک‌های ششم و هفتم درآمدی از امروز ۱۰ روز تا پایان مهلت بخشودگی جرایم بیمه‌ شخص ثالث بازتعریف هویت زنانه در مواجهه با جنگ و تحریم بقائی: حمله آمریکا در زمان دیپلماسی، بازی با آتش بود تجمع بزرگ دانشجویان مشهدی در محکومیت جنایت رژیم صهیونیستی برگزار شد

مراغه شهری ریشه‌دار در تاریخ ایران است
  • 17 اردیبهشت 1404 ساعت: ۲:۱۶
  • شناسه : 60076
    بازدید 21
    2

    تبریز-استاندار آذربایجان شرقی گفت: مراغه شهری ریشه‌دار در تاریخ ایران است که همواره در عرصه‌های علم، فرهنگ و تمدن درخشیده و مایه افتخار کشور بوده است.

    ارسال توسط :
    پ
    پ

    به گزارش خبرنگار مهر، بهرام سرمست شامگاه سه‌شنبه در نشست با مدیران و فعالان بخش خصوصی شهرستان مراغه اظهار کرد: موقعیت جغرافیایی خاص مراغه، که در مسیر کریدورهای شمال‌غرب کشور قرار دارد، مزیتی راهبردی برای توسعه حمل‌ونقل و تجارت منطقه‌ای است. در کنار این، ظرفیت‌های کشاورزی، دامداری و باغی این شهرستان نقش مهمی در تأمین امنیت غذایی استان ایفا می‌کند.

    وی ادامه داد: وجود دانشگاه‌های معتبر و سرمایه انسانی توانمند نیز از دیگر مزایای مراغه است. شمار زیادی از نخبگان مراغه‌ای در سطح ملی و استانی در حال خدمت هستند که این موضوع پشتوانه‌ای قوی برای توسعه منطقه است.

    وی با اشاره به جاذبه‌های طبیعی و تاریخی شهرستان، به ویژه رصدخانه مراغه، گفت: مراغه از ظرفیت ویژه‌ای برای توسعه گردشگری داخلی و خارجی برخوردار است و باید این توانمندی‌ها را در قالب بسته‌های سرمایه‌گذاری و طرح‌های راهبردی تقویت کرد.

    استاندار آذربایجان شرقی، چالش‌های جدی مراغه را نیز برشمرد و گفت: پایین بودن راندمان تولید، نبود صنایع تبدیلی و فرآوری مناسب، شیوه‌های سنتی در کشاورزی و دامپروری، و پایین بودن سطح مکانیزاسیون از جمله موانع توسعه اقتصادی منطقه است.

    وی افزود: خشک شدن دریاچه ارومیه، گسترش ریزگردها، افت شدید سطح آب‌های زیرزمینی و دشواری در تأمین منابع آبی دشت مراغه نیز از جمله مشکلات زیست‌محیطی جدی منطقه است. مکان‌یابی نامناسب برخی صنایع، دفع غیراصولی پسماندها و آلایندگی‌ها، تهدیدی برای سلامت محیط زیست محسوب می‌شود.

    سرمست تاکید کرد: برای عبور از این چالش‌ها باید برنامه‌ای جامع در راستای توسعه متوازن و مبتنی بر سند وفاق توسعه استان تدوین شود. این برنامه می‌تواند شامل راهبردهایی چون ایجاد شهرک‌های تخصصی، صدور مجوزهای بی‌نام سرمایه‌گذاری، تعریف بسته‌های جذاب سرمایه‌گذاری، و تقویت نقش بخش خصوصی در تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام باشد.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.