چهارشنبه, ۱ مرداد , ۱۴۰۴ Wednesday, 23 July , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 40246 تعداد نوشته های امروز : 235 تعداد اعضا : 24 تعداد دیدگاهها : 0×

اخبار روز:

ایستگاه شهید مطهری مشهد به عنوان دهکده لجستیک توسعه می‌یابد دعوت شورای هماهنگی تبلیغات استان مرکزی به راهپیمایی جمعه‌های خشم تأکید پزشکیان بر تعمیم الگوی فعالیت های محله محور قم به سراسر کشور تشرف رئیس‌جمهور به حرم مطهر حضرت معصومه (س) ۷۰۰ هکتار منطقه بحرانی و مستعد آتش‌سوزی در جنگل‌های لرستان وجود دارد اقتدار ایران عامل اصلی دشمنیِ دشمنان با نظام اسلامی است زیرساخت‌های توسعه صنایع مادر در چهارمحال تقویت می‌شود پزشکیان:حل مشکلات مردم، زمان و تعطیلی نمی‌شناسد پسورد ساده شرکت ۱۵۸ ساله را ورشکست کرد چهره به چهره با مردم؛ حضور جهادی طلاب همدان در قلب شهر فریب این ۴ اشتباه رایج امنیتی را نخورید! پست تلخ پسر احمد توکلی درباره فوت پدرش توصیه‌های مهم به شهروندان پایتخت برای مدیریت مصرف آب پاسخ آذری جهرمی به فرزند پزشکیان درمورد فیلترینگ پزشکیان: ایران آماده هدف قرار دادن عمق اراضی اشغالی است احتمال ۹۹ درصدی فیلتر شدن واتساپ در روسیه /مسکو به‌دنبال ساخت اَبَراپ بومی شبیه وی‌چت

ظریف منش: باید جشن‌های غدیر همراه با معرفت باشد
  • 17 اردیبهشت 1404 ساعت: ۱۸:۱۳
  • شناسه : 60810
    بازدید 19
    1

    دبیر ستاد بزرگداشت دهه امامت و ولایت و عید غدیر بر معرفت‌افزایی و مردمی‌سازی جشن‌های دهه امامت و ولایت در این دهه تاکید کرد.

    ارسال توسط :
    پ
    پ

    به گزارش خبرنگار مهر، در نخستین جلسه ستاد مرکزی بزرگداشت دهه امامت و ولایت و عید بزرگ غدیر حسین ظریف‌منش، دبیر ستاد بزرگداشت دهه امامت و ولایت و عید غدیر، که صبح امروز چهارشنبه در شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گفت: در طول یک دهه گذشته، دهه امامت و ولایت هر سال باشکوه‌تر از گذشته برگزار شده است. در سال اول که این دهه را مطرح کردیم، برخی پیشنهاد می‌دادند فقط یک روز جشن گرفته شود، اما با استناد به آموزه‌های امام علی (ع) و رهنمودهای امامین انقلاب، به این نتیجه رسیدیم که باید زمان بیشتری را به گفتمان علوی اختصاص دهیم.

    وی افزود: دهه امامت و ولایت علاوه بر بزرگداشت عید غدیر، فرصتی است برای معرفی ابعاد حکومتی و معرفتی این واقعه عظیم. امام خمینی (ره) نیز غدیر را مسئله‌ای مهم در امت اسلامی می‌دانستند.

    ظریف‌منش تصریح کرد: در سال‌های اخیر امام علی (ع) به عنوان محور وحدت مسلمانان معرفی شده است و حتی اهل سنت نیز در بزرگداشت این روز مشارکت دارند. غدیر الگویی برای سبک زندگی و حکمرانی است که حتی غیرمسلمانان نیز می‌توانند از آن بهره بگیرند.

    وی گفت: در کشور، عنوان دهه امامت و ولایت تثبیت شده و دستگاه‌های مختلف برای آن برنامه‌ریزی کرده‌اند. اوج این دهه، برگزاری “مهمانی غدیر” است که مورد تأکید مقام معظم رهبری نیز قرار دارد.

    ظریف‌منش تأکید کرد: باید جشن‌های غدیر همراه با معرفت باشد، نه صرفاً توزیع خوراکی. برای همین از حوزه علمیه و شهرداری دعوت شده تا با برنامه‌های معرفت‌افزا، توجه عمومی را به آموزه‌های علوی جلب کنند.

    تأکید بر معرفت‌افزایی و مردمی‌سازی جشن‌های دهه امامت و ولایت

    در ادامه ظریف‌منش، با اشاره به فلسفه جشن‌های غدیر، گفت: جشن گرفتن برای غدیر به این منظور است که بیاموزیم چگونه تبعیت کنیم. اگر گرامیداشت این ایام همراه با معرفت‌افزایی باشد، بسیار ارزشمند خواهد بود.

    وی با تأکید بر اهمیت مشارکت مردمی در این مراسم افزود: مردمی‌سازی یکی از مسائل بسیار مهم است. باید زمینه حضور مردم در این برنامه‌ها فراهم شود و هر فرد، به هر میزان که می‌تواند، در این جشن‌ها شرکت کند. حتی اگر هر خانواده تنها با یک لیوان شربت در این مراسم مشارکت داشته باشد، برای ما ارزشمند است.

    ظریف‌منش ادامه داد: دستگاه‌ها باید نقش تسهیل‌گر و فضاساز را ایفا کنند. همچنین جلب مشارکت جوانان و بانوان در اجرای برنامه‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است.

    وی از برنامه‌های بنیاد بین‌المللی غدیر نیز سخن گفت و اظهار داشت: در بنیاد غدیر، ششمین جشنواره تقدیر از آثار دانشجویی، همایش سیره علوی و جشنواره‌ها و همایش‌هایی با عنوان “حکمرانی علوی” برگزار خواهد شد. همچنین نشست‌هایی در دانشگاه‌ها، حوزه‌های علمیه و همایش وحدت در استان هرمزگان در دستور کار قرار دارد.

    دبیر ستاد بزرگداشت دهه امامت و ولایت در ادامه گفت: شعار امسال دهه امامت و ولایت «امیرالمؤمنین (ع) معیار زندگی، الگوی حکمرانی» انتخاب شده است. با این شعار می‌خواهیم به جوانان و عموم مردم بگوییم که سبک‌های زندگی مسموم و انسان‌ساخته غربی راهی به سوی سعادت ندارند. امام علی (ع) معیار زندگی در همه ابعاد و جهات است.

    وی افزود: دست‌نوشته‌ها، دستورالعمل‌ها و کتاب‌های رایج مدیریت کافی نیستند، بلکه باید مدیریت را از امام علی (ع) آموخت. تداوم انقلاب، پیشرفت جبهه مقاومت و بهبود زندگی مردم در گرو الگوگیری از سیره امیرالمؤمنین است.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.