دوشنبه, ۶ مرداد , ۱۴۰۴ Monday, 28 July , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 41938 تعداد نوشته های امروز : 195 تعداد اعضا : 24 تعداد دیدگاهها : 0×

اخبار روز:

آیا فال گرفتن حرام است؟ تفاوت فال‌ گیری با تفأل و سرگرمی حجت‌الاسلام قمی: هفت تکلیف راهبردی، باید با جدیت اقامه شوند خاموشی:وقف، بیت‌المال نیست؛ بستری برای ورود به اقتصاد دانش بنیان پویش ملی نماز اول وقت در پیاده روی اربعین آغاز شد سوم صفر، یادبود میلاد امام باقر (ع) و شهادت زید؛ زید ادعای امامت نداشت قیمت دلار و یورو در مرکز مبادله ایران اعلام شد تداوم خروج پول از بورس، برای پنجمین روز معاملاتی پیاپی سیگنال توافق تجاری و دلار به طلا؛ فلز زرد رشد کرد بررسی آثار شیخ شهاب الدین سهروردی در خانه اندیشمندان علوم انسانی سیدمجید بنی فاطمه در هیئت ریحانه الحسین (ع) مرثیه خوانی می کند جلسه هماهنگی عملیات اربعین سفیران آیه‌ها امروز برگزار می‌شود برگزاری همایش سه‌ساله‌های حسینی؛ پیوند اشک حضرت رقیه(س) با کودکان غزه برنامه عزاداری هیئات در دهه اول ماه صفر اعلام شد  راه‌اندازی پایگاه تخصصی «اربعین نوجوانی» برای زائران نوجوان اربعین بزرگترین سفره جهانی حضرت رقیه (س) در تهران برپا می‌شود برگزاری برنامه‌های فرهنگی و معرفتی ویژه اربعین

قوه قضائیه برای وصول حقوق دولتی ابر بدهکاران معادن وارد عمل شود
  • 25 اردیبهشت 1404 ساعت: ۲:۱۸
  • شناسه : 65751
    بازدید 28
    1

    سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی با اشاره به عدم پرداخت حقوق دولتی معادن توسط بعضی از شرکت‌ها، گفت: ضرورت اصلاح قوانین و ورود قوه قضاییه برای ایجاد شفافیت در صدور پروانه کشف معادن احساس می‌شود تا ترک فعل‌ها و عدم پرداخت حقوق دولتی معادن هم تعیین تکلیف شود.   

    ارسال توسط :
    پ
    پ

    به گزارش اقتصادآنلاین؛ علی آذری سخنگوی کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصاد آنلاین با اشاره به پرداخت حقوق دولتی معادن، گفت: توجه به اموال و حفظ حقوق بیت المال یکی از وظایفی است که هم مجلس و هم دولت و قوه قضاییه باید به آن توجه داشته باشند.

    وی با اشاره به صدور مجوزهای اکتشافی در سال‌های گذشته با توجه به دارایی‌های محیطی و طبیعی کشور، اظهار داشت: شاید در سال‌های گذشته به لحاظ دارایی محیطی و طبیعی که کشور دارد، مجوزها و پروانه‌های اکتشافی را صادر کردیم که امروز با توجه به شرایط زیست محیطی کشور و همچنین بهره برداری بیش از حد معان کشور، باید در صدور مجوزها تجدید نظر صورت بگیرد. البته این مسئله به معنای عدم حمایت از سرمایه گذار نمی‌باشد بلکه بحث حفظ دارایی‌های نسل آینده مطرح است.

    سخنگوی کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی ضمن تاکید بر لزوم تجدیدنظر در رویه صدور مجوزهای معدنی و اهمیت حفظ محیط زیست و منابع طبیعی کشور برای نسل‌های آینده، گفت: پرداخت حقوق مالکانه دولتی معادن به عنوان یک منبع درآمدی مهم برای جبران کسری بودجه محسوب می شود و باید شفاف شود که چرا این حقوق که به نوعی مالیات محسوب می‌شود، پرداخت نمی‌گردد.

    آذری با اشاره به سوددهی بالای فعالیت‌های معدنی و همزمان، تخریب محیط زیست، اظهار داشت: فعالیت‌های معدنی، سوددهی بالایی دارد و انتقال مجوزهای معدنی و پروانه‌های اکتشاف و بهره برداری، به افراد با صلاحیت مالی بلامانع است اما ضرورت اصلاح قوانین و ورود قوه قضاییه برای ایجاد شفافیت در صدور پروانه کشف معادن احساس می شود تا ترک فعل ها و عدم پرداخت حقوق دولتی معادن هم تعیین تکلیف شود.  

    وی همچنین ضمن تاکید بر برخورد با متخلفان و دورزنندگان قانون، تجدیدنظر در صدور پروانه‌های معادن را ضروری دانست و تصریح کرد: ضمن برخورد با کسانی که قانون را دور می‌زنند، تجدید نظری در صدور پروانه‌های معادن هم باید صورت بگیرد؛ اگر قانون به روز باشد قطعاً می‌تواند مانع از بروز چنین تخلفاتی خواهد شد. دلیل نمی‌شود سالیان دور پروانه‌ کسبی به شرکت‌ها یا افراد داده شده و عده‌ای تا ابد بخواهند اقدام به استخراج و بهره‌برداری از این معادن کنند.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.