دوشنبه, ۶ مرداد , ۱۴۰۴ Monday, 28 July , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 42161 تعداد نوشته های امروز : 408 تعداد اعضا : 24 تعداد دیدگاهها : 0×

اخبار روز:

ارزش سهام عدالت ۵۰۰ هزار تومانی ها اعلام شد (۶ مرداد) صفر تا صد درباره دریافت دینار عراق ویژه اربعین (۶ مرداد) پیش بینی بورس فردا با سیگنال تعطیلی احتمالی بر بازار سقوط تاریخی؛ یارانه نقدی به ۴ دلار رسید سازمان تامین اجتماعی خیال بازنشستگان را آسوده کرد از سقوط بورس تا ارزانی خودرو | امروز در بازار چه گذشت؟ گواهی فعالیت تولید بدون کارخانه در دولت چهاردهم صادر شد بهروزآذر: جهاد دانشگاهی به تجاری‌سازی تولیدات زنان کمک کند مدیرکل جدید دامپزشکی کرمانشاه معرفی شد بکارگیری ظرفیت‌های نرم‌افزاری برای مدیریت پذیرش دانشجو در دانشگاه‌ها تصادف زنجیره‌ای ۸ خودرو در جوارم سوادکوه حضور تیم سیار انتقال خون کرمانشاه در گهواره پیام علمای اهل سنت ایرانشهر و بمپور در پی حادثه تروریستی زاهدان رونمایی از مستند “محمد سلمان” یادبود مداح و چهره فرهنگی زاهدان بهسازی ۱۹۶۷ کلاس و خدمات آموزشی برای ۴۳ هزار دانش‌آموز آذربایجان‌شرقی حاج قاسم سلیمانی خود را از عشایر می دانست

پرخوری عصبی دارید؟ با این ۳ روش کنترل کنید
  • 2 تیر 1403 ساعت: ۲۳:۴۸
  • شناسه : 7282
    بازدید 14
    0

    مهم‌ترین اقدام برای ترک پرخوری عصبی، شناخت محرک‌ها و موقعیت‌هایی است که فرد را تشویق به پرخوری می‌کنند. روش‌های درمانی زیر نیز می‌تواند کمک‌کننده باشد: دارو درمانی: از میان داروهای ضد افسردگی، فلوکستین (پروزاک) تنها داروی ضد افسردگی تأییدشده توسط سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) برای درمان پرخوری عصبی است. این مهارکننده سروتونین ممکن است […]

    پ
    پ

    مهم‌ترین اقدام برای ترک پرخوری عصبی، شناخت محرک‌ها و موقعیت‌هایی است که فرد را تشویق به پرخوری می‌کنند. روش‌های درمانی زیر نیز می‌تواند کمک‌کننده باشد:

    دارو درمانی: از میان داروهای ضد افسردگی، فلوکستین (پروزاک) تنها داروی ضد افسردگی تأییدشده توسط سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) برای درمان پرخوری عصبی است. این مهارکننده سروتونین ممکن است به درمان افسردگی و اضطراب نیز کمک کند. فلوکستین تنها داروی شیمیایی معتبر برای درمان پرخوری عصبی در بزرگسالان است.

    روان درمانی: این نوع مشاوره که گفتار درمانی نیز نامیده می‌شود، می‌تواند شامل درمان شناختی رفتاری، درمان مبتنی بر خانواده و روان‌درمانی بین‌فردی باشد. این روش به شما کمک می‌کند تا از طریق افکار و رفتارهای مضری که سبب پرخوری عصبی در شما می‌شوند، دوری کنید. گفتار درمانی گروهی نیز ممکن است مفید باشد.

    مراجعه به متخصص تغذیه: این گزینه می‌تواند به شما کمک کند تا عادات غذایی سالم را یاد بگیرید و از برنامه‌های غذایی مغذی پیروی کرده و دیدگاه بهتری نسبت به تغذیه پیدا کنید.

    در برخی شرایط، درمان شامل بستری‌شدن در بیمارستان نیز می‌شود؛ به ویژه اگر بدن بیمار دچار کم‌آبی شدید، عدم تعادل الکترولیت‌ها و آسیب در اندام‌ها شده باشد.

    درمان موفقیت‌آمیز معمولاً شامل ترکیبی از درمان‌های فوق، همراه با رویکردی مشترک بین پزشک، متخصص سلامت روان و خودِ بیمار است.

     

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.