یکشنبه, ۵ مرداد , ۱۴۰۴ Sunday, 27 July , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 41382 تعداد نوشته های امروز : 63 تعداد اعضا : 24 تعداد دیدگاهها : 0×

اخبار روز:

پیشرفت فیزیکی پروژه افزایش ظرفیت خطوط راه آهن زنجان به تاکستان ۸۹ درصد است صحبت‌های مستندسازی که با سرطان مبارزه می‌کند؛ «رویای تامی» در راه است پایان سرگذشت «اژدهای سرخ»؛ قاتل با جسدی بدلی خود را مرده جا زد! سوئیت سمفونی «مینودر» شنیدنی شد؛ یک موسیقی برای تاریخ بررسی «اژدها وارد می‌شود» با حضور مانی حقیقی در خانه هنرمندان قیمت دینار در فردوسی ارزانتر از برابری چرا دلار اصلاح کرد/ حباب طلا همچنان منفی است ماجرای نخستین خطبه‌ای که آیت‌الله طالقانی خواند؛ترس دشمن از آگاهی مردم زمان برگزاری دادگاه متهم قتل الهه حسین‌نژاد اعلام شد هشدار هلال احمر به ساکنان شرق کشور؛ وزش بادهای شدید تا سه‌شنبه ادامه دارد مشمولان بدون معافیت تحصیلی مجاز به سفر اربعین نیستند استاندار تهران: تعطیلی‌ها ممکن است تمدید شود هزینه رهن کامل در پونک چقدر شد؟/ خانه ۶۰ متری، یک میلیارد تومان رهن شروط ضمن عقد و ضرورت آگاهی زوجین از تکالیف قانونی در زندگی مشترک ضرورت تصمیم سازی برای اصناف با ارتباط گیری دولت ها با نخبگان و خبرگان رسته های شغلی ظرفیت‌های خاموش صنعت باید به کمک مردم بیاید

احیای هویت تمدن‌ساز مساجد، ضرورتی انکارناپذیر در مدیریت فرهنگی کشور
  • 9 خرداد 1404 ساعت: ۱۲:۰۹
  • شناسه : 75546
    بازدید 23
    2

    بندرعباس – نماینده ولی فقیه در هرمزگان مساجد را پناهگاه مردم و محور تحولات اجتماعی دانست و بر لزوم احیای هویت تمدن‌ساز مساجد، ضرورتی انکارناپذیر در مدیریت فرهنگی کشور تاکید کرد.

    ارسال توسط :
    پ
    پ

    به گزارش خبرنگار مهر، در دهمین نشست قرارگاه راهبری مساجد استان هرمزگان که صبح جمعه با حضور جمعی از ائمه جماعات، مدیران فرهنگی، فعالان مسجدی و مسئولان استانی برگزار شد، آیت الله محمد عبادی‌زاده، نماینده ولی فقیه در هرمزگان و رئیس قرارگاه راهبری مساجد استان، با انتقاد از رویکرد صرفاً عمرانی و مناسکی به مساجد، بر لزوم احیای کارکردهای عمیق‌تر و بنیادین این پایگاه‌های دینی تأکید کرد.

    وی در سخنانی با اشاره به جایگاه مسجد در منظومه فکری اسلام، گفت: مسجد در اسلام فقط یک مکان عبادی نیست، بلکه محور تمدن‌سازی، فرهنگ‌پروری و عدالت‌گستری بوده است؛ در صدر اسلام، مسجد محل صدور تصمیمات مهم حکومتی، تربیت نیروهای جهادی، آموزش مسائل دینی و اجتماعی و حتی رسیدگی به مشکلات معیشتی مردم بود. امروز نیز باید به این جایگاه اصیل بازگردیم.

    عبادی‌زاده افزود: اگر مسجد به پناهگاه جوانان و مأمن اقشار مختلف مردم تبدیل نشود، کارکرد اجتماعی و انقلابی خود را از دست خواهد داد. ما باید مساجد را به پایگاه‌های فرهنگی-اجتماعی زنده و فعال در بطن محلات بدل کنیم؛ جایی که مردم نه‌تنها برای نماز، بلکه برای مشورت، آموزش، کمک‌رسانی، و همیاری به آن مراجعه کنند.

    وی با تأکید بر ضرورت تعامل نهادهای فرهنگی با محوریت مسجد، خاطرنشان کرد: هم‌افزایی بین دستگاه‌های فرهنگی، با تمرکز بر مسجد، می‌تواند از اتلاف منابع و موازی‌کاری جلوگیری کند و ما را به سمت یک سیاست‌گذاری کارآمدتر و هدفمندتر سوق دهد. مساجد باید به مراکز گره‌گشایی از مشکلات مردم تبدیل شوند.

    امام جمعه بندرعباس همچنین نقش ائمه جماعات در تحقق این چشم‌انداز را کلیدی دانست و گفت: امام جماعت موفق کسی است که صرفاً اقامه نماز نکند، بلکه بتواند مسجد را به قلب تپنده و مؤثر محله تبدیل کند. شناخت مسائل محله، ارتباط صمیمی با مردم، و طراحی برنامه‌هایی متناسب با نیازهای واقعی، کلید این تحول است.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.