یکشنبه, ۵ مرداد , ۱۴۰۴ Sunday, 27 July , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 41382 تعداد نوشته های امروز : 63 تعداد اعضا : 24 تعداد دیدگاهها : 0×

اخبار روز:

پیشرفت فیزیکی پروژه افزایش ظرفیت خطوط راه آهن زنجان به تاکستان ۸۹ درصد است صحبت‌های مستندسازی که با سرطان مبارزه می‌کند؛ «رویای تامی» در راه است پایان سرگذشت «اژدهای سرخ»؛ قاتل با جسدی بدلی خود را مرده جا زد! سوئیت سمفونی «مینودر» شنیدنی شد؛ یک موسیقی برای تاریخ بررسی «اژدها وارد می‌شود» با حضور مانی حقیقی در خانه هنرمندان قیمت دینار در فردوسی ارزانتر از برابری چرا دلار اصلاح کرد/ حباب طلا همچنان منفی است ماجرای نخستین خطبه‌ای که آیت‌الله طالقانی خواند؛ترس دشمن از آگاهی مردم زمان برگزاری دادگاه متهم قتل الهه حسین‌نژاد اعلام شد هشدار هلال احمر به ساکنان شرق کشور؛ وزش بادهای شدید تا سه‌شنبه ادامه دارد مشمولان بدون معافیت تحصیلی مجاز به سفر اربعین نیستند استاندار تهران: تعطیلی‌ها ممکن است تمدید شود هزینه رهن کامل در پونک چقدر شد؟/ خانه ۶۰ متری، یک میلیارد تومان رهن شروط ضمن عقد و ضرورت آگاهی زوجین از تکالیف قانونی در زندگی مشترک ضرورت تصمیم سازی برای اصناف با ارتباط گیری دولت ها با نخبگان و خبرگان رسته های شغلی ظرفیت‌های خاموش صنعت باید به کمک مردم بیاید

ایلان ماسک جا ماند؛ چین گره مرگ‌ هایپرلوپ را برای همیشه باز کرد
  • 16 خرداد 1404 ساعت: ۱۱:۳۷
  • شناسه : 79470
    بازدید 29
    2

    دانشمندان چینی در یکی از مهم‌ترین پیشرفت‌های حمل‌ونقل قرن، موفق شدند یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های قطارهای مگلو (قطارهای شناور مغناطیسی در تونل‌های خلأ) را برطرف کنند.

    ارسال توسط :
    پ
    پ

    نگار علی- دانشمندان چینی موفق شدند یکی از مهم‌ترین موانع فنی در مسیر توسعه قطارهای مگلو در تونل‌های خلأ را از میان بردارند؛ مشکلی که در گذشته باعث توقف پروژه‌هایی مانند هایپرلوپ ایلان ماسک شده بود. این نقص فنی مربوط به لرزش‌های شدید در سرعت‌های بالا بود که بر اثر ناهماهنگی‌های بسیار جزئی در مسیر حرکت به وجود می‌آمد.

    تیم تحقیقاتی به رهبری «ژائو مینگ» با طراحی یک سیستم تعلیق هوشمند که ترکیبی از محرک‌های الکترومغناطیسی و فنرهای بادی است، توانست با کمک هوش مصنوعی میزان لرزش‌ها را تا ۵۰ درصد کاهش دهد. آزمایش‌ها روی مدل مقیاس کوچک نشان داده‌اند که حتی در سرعت‌های بیش از ۶۰۰ کیلومتر بر ساعت نیز کیفیت سواری همچنان قابل قبول باقی می‌ماند.

    چین این فناوری را فقط برای حمل‌ونقل نمی‌خواهد. مهندسان در حال طراحی زیرساخت‌هایی هستند که از همین تکنولوژی برای پرتاب‌های فضایی با هزینه کمتر استفاده کنند. با توقف پروژه‌های غربی مانند هایپرلوپ، حالا چین در موقعیتی قرار گرفته که ممکن است آینده حمل‌ونقل فوق‌سریع را به نام خود ثبت کند.

    منبع: sustainability-times

    ۲۲۷۲۲۷

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.