یکشنبه, ۵ مرداد , ۱۴۰۴ Sunday, 27 July , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 41382 تعداد نوشته های امروز : 63 تعداد اعضا : 24 تعداد دیدگاهها : 0×

اخبار روز:

پیشرفت فیزیکی پروژه افزایش ظرفیت خطوط راه آهن زنجان به تاکستان ۸۹ درصد است صحبت‌های مستندسازی که با سرطان مبارزه می‌کند؛ «رویای تامی» در راه است پایان سرگذشت «اژدهای سرخ»؛ قاتل با جسدی بدلی خود را مرده جا زد! سوئیت سمفونی «مینودر» شنیدنی شد؛ یک موسیقی برای تاریخ بررسی «اژدها وارد می‌شود» با حضور مانی حقیقی در خانه هنرمندان قیمت دینار در فردوسی ارزانتر از برابری چرا دلار اصلاح کرد/ حباب طلا همچنان منفی است ماجرای نخستین خطبه‌ای که آیت‌الله طالقانی خواند؛ترس دشمن از آگاهی مردم زمان برگزاری دادگاه متهم قتل الهه حسین‌نژاد اعلام شد هشدار هلال احمر به ساکنان شرق کشور؛ وزش بادهای شدید تا سه‌شنبه ادامه دارد مشمولان بدون معافیت تحصیلی مجاز به سفر اربعین نیستند استاندار تهران: تعطیلی‌ها ممکن است تمدید شود هزینه رهن کامل در پونک چقدر شد؟/ خانه ۶۰ متری، یک میلیارد تومان رهن شروط ضمن عقد و ضرورت آگاهی زوجین از تکالیف قانونی در زندگی مشترک ضرورت تصمیم سازی برای اصناف با ارتباط گیری دولت ها با نخبگان و خبرگان رسته های شغلی ظرفیت‌های خاموش صنعت باید به کمک مردم بیاید

اختراع عجیب دانشمندان ژاپنی: پلاستیکی که در آب غیب می‌شود!
  • 16 خرداد 1404 ساعت: ۲۳:۳۸
  • شناسه : 79685
    بازدید 24
    0

    دانشمندان ژاپنی موفق به ساخت نوعی پلاستیک جدید شده‌اند که در تماس با آب دریا یا خاک مرطوب، به‌طور کامل تجزیه می‌شود و اثری از خود به‌جا نمی‌گذارد.

    ارسال توسط :
    پ
    پ

    به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش دیجیاتو، این ماده که توسط پژوهشگران دانشگاه توکیو توسعه یافته، در مقایسه با پلاستیک‌های نفتی سنتی، هم‌زمان استحکام بالا و قابلیت تجزیه‌پذیری سریع دارد.

    اختراع عجیب دانشمندان ژاپنی: پلاستیکی که در آب غیب می‌شود!

    به گفته تیم تحقیقاتی، این پلاستیک در آب شور تنها طی چند ساعت تجزیه می‌شود و در خاک نیز حداکثر طی چند روز ناپدید می‌گردد. برخلاف بسیاری از مواد تجزیه‌پذیر دیگر، این پلاستیک در پایان عمر خود هیچ‌گونه میکروپلاستیک مضری تولید نمی‌کند و دی‌اکسید کربن نیز آزاد نمی‌سازد.

    هرچند این فناوری هنوز به مرحله تجاری نرسیده، اما توجه صنایع بسته‌بندی را به‌شدت جلب کرده است. کارشناسان می‌گویند با وجود چالش‌هایی مانند هزینه تولید و نبود زیرساخت، این نوآوری می‌تواند نقطه عطفی در مقابله با بحران جهانی آلودگی پلاستیک باشد.

    ۲۲۷۲۲۷

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.