شنبه, ۴ مرداد , ۱۴۰۴ Saturday, 26 July , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 40956 تعداد نوشته های امروز : 26 تعداد اعضا : 24 تعداد دیدگاهها : 0×

اخبار روز:

یک قابلیت جدید برای طرفداران اپل! فوری / حمله شبانه به مرزهای ایران ۴ مرداد ۱۴۰۴ مهمان ناخوانده طبیعت شهرستان گناوه به باغ وحش دزفول تحویل داده شد استاندار تهران: ۲۰ درصد از تهرانی ها پمپ و منبع ذخیره آب ندارند بهره‌برداری از مدرسه ۹ کلاسه و پارک ۲.۵ هکتاری در قروه تا پایان سال لزوم اطلاع‌رسانی دقیق زمان خاموشی‌ها در کردستان محموله قاچاق در گناوه کشف شد بحران انسانی در غزه صدای کنگره آمریکا را نیز درآورد نماز جمعه محور وحدت بین آحاد جامعه است حملات موشکی و پهپادی یمنی‌ها به ۴ هدف حساس اسرائیل امدادرسانی به یک تصادف در گالیکش با ۴ مصدوم سندرز: اسرائیل از گرسنگی غزه به‌عنوان ابزار پاک‌سازی استفاده می‌کند حمله تروریستی در سردشت؛یک بسیجی شهید و یک نفر مجروح شد گوترش: با فجایع غزه، اخلاق زیر سؤال رفته است  وحدت مردم و اقتدار موشکی ایران صهیونیست‌ ها را به زانو درآورد هاآرتص: ارتش اسرائیل طی یک ماه گذشته ۱۰۰۰ کودک را در غزه کشته است

تشدید نظارت دامپزشکی مازندران بر سلامت دام در آستانه عید قربان
  • 17 خرداد 1404 ساعت: ۰:۳۳
  • شناسه : 79693
    بازدید 18
    1

    قائمشهر – مدیرکل دامپزشکی مازندران از فعالیت و تشدید نظارت دامپزشکی بر سلامت دام برای عرضه و فروش در عید سعید قربان خبر داد.

    ارسال توسط :
    پ
    پ

    به گزارش خبرنگار مهر، حمزه آقاپور کاظمی شامگاه دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به تشدید نظارت بر سلامت دام در آستانه عید قربان اظهار کرد: ۸۲ دامپزشک ،۹۱ بازرس و ۲۷ ناظر برای ارائه خدمات به مناسبت عید قربان فعالیت می‌کنند.

    وی با بیان اینکه مراکز عرضه دام زنده نیز با همکاری فرمانداری‌ها مشخص شده است ادامه داد همچنین برای کشتار دام نیز در کشتارگاه‌ها برنامه‌ریزی شده است.

    آقا پور کاظمی با اشاره به وجود بیماری‌های نوپدید اظهار کرد: کنترل این بیماری‌ها نیازمند همکاری دامداران است زیرا در حال حاضر منابع درمانی کافی برای بیماری‌های ویروسی نداریم.

    مدیر کل دامپزشکی مازندران به اهمیت کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ویروسی در بین دام اشاره و تاکید کرد.

    یک فعال صنعت بسته‌بندی گوشت در مازندران نیز با اشاره به ایام عید قربان، خاطرنشان کرد: خوشبختانه در حال حاضر تأمین گوشت در کشور به حد کافی است و کمبودی ایجاد نمی‌شود. دام مورد نیاز به اندازه کافی موجود است، کشتار و قطعه‌بندی انجام شده و به بازار عرضه می‌گردد.

    هادی چالاکی تاکید کرد: کمک به دامداران از طریق تأمین نهاده‌ها می‌تواند به افزایش تولید و در نهایت کاهش قیمت برای مصرف‌کننده منجر شود.

    وی همچنین به زنجیره تأمین گوشت اشاره کرد و گفت: دام از مناطق ییلاقی یا استان‌های همجوار به نزدیک‌ترین کشتارگاه‌های صنعتی منتقل شده و پس از کشتار و بسته‌بندی، با استفاده از ماشین‌های زنجیره سرد به واحد بسته‌بندی ما منتقل می‌شود تا کارهای قطعه‌بندی نهایی صورت گیرد.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.