یکشنبه, ۵ مرداد , ۱۴۰۴ Sunday, 27 July , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 41641 تعداد نوشته های امروز : 322 تعداد اعضا : 24 تعداد دیدگاهها : 0×

اخبار روز:

زلزله در بازار طلا و دلار | وضعیت ارز وارداتی مشخص شد سهامداران خرد بورس منتظر سود تضمینی باشند شاخص بورس ۱۳ هزار واحد افت کرد رونمایی از اوراق مرابحه با عرضه خصوصی برای تأمین مالی شرکت‌های کوچک تامین مالی از بازار سرمایه شتاب می‌گیرد فرمول ترامپ در خلق منازعات اقتصادی تولید کشاورزی را افزایش و همزمان مصرف آب را کاهش دهیم؟ قانون برنامه هفتم توسعه تناقض دارد ارزش معاملات خرد سهام امروز از مرز ۷ همت عبور کرد فهرست کالاهای رفع ممنوعیت شده در تجارت با اوراسیا اعلام شد زمین گیر شدن طرح های توسعه پالایشی | آیا پالایشگاه ها به سرنوشت نیروگاه ها دچار می شوند؟ چرا افزایش ضریب اعتباری صندوق‌های اهرمی بورس را تکان نداد؟ موجه شدن غیبت دانشجویان شرکت‌کننده در مراسم اربعین ضرورت توسعه ارتباط اساتید با پارک علم و فناوری و تسهیل قوانین قهرمانی دانشگاه تهران در لیگ والیبال جوانان زیر ۲۰ سال استان وزیر علوم: کنکور در کمال امنیت برگزار شد دانشگاه‌ها باید از وابستگی به بودجه دولتی رها شوند

بازیکن تازه‌نفس صنعت موشک‌سازی به میدان آمد
  • 4 تیر 1404 ساعت: ۱۷:۴۷
  • شناسه : 83247
    بازدید 24
    0

    موشک‌های قابل استفاده مجدد، راهکاری پایدار و مقرون‌به‌صرفه برای پرتاب‌های فضایی شناخته می‌شوند و حالا کمپانی هوندا در این راستا دست به کار شده است.

    ارسال توسط :
    پ
    پ

    غزال زیاری: شرکت هوندا اخیراً از آزمایش موفقیت‌آمیز پرتاب و فرود یک موشک “آزمایشی و قابل استفاده مجدد” خود خبر داده است. ابعاد این موشک به‌مراتب کوچک‌تر از نمونه‌های شرکت‌هایی مثل اسپیس‌ایکس است، اما نشانه‌ای از گسترش روزافزون فعالیت‌های بخش خصوصی در حوزه پروازهای فضایی به شمار می‌رود.

    در بیانیه اخیر هوندا به این نکته اشاره شده که این پرتاب آزمایشی در تأسیسات این شرکت در شهر تایکای ژاپن انجام شده و موشک مذکور با ارتفاعی در حدود ۶.۵ متر ، موفق شده که تا ارتفاع ۲۷۱ متر اوج بگیرد و سپس به صورت عمودی فرود بیاید. کل مدت زمان پرواز ۵۶.۶ ثانیه بوده و طبق اعلام شرکت، موشک تنها با ۳۸ سانتی‌متر انحراف نسبت به نقطه هدف، فرود آمده است.

    با این آزمایش، شرکت هوندا بار دیگر نشان داد که تحقیقات فضایی دیگر محدود به سازمان‌های دولتی نیست و شرکت‌های بخش خصوصی نیز به‌طور جدی وارد این عرصه شده‌اند و به نظر می‌رسد که در مدت زمان کوتاهی، شاهد گسترش عظیم این تحقیقات در سراسر دنیا باشیم.

    گرچه شرکت هوندا هنوز جزئیاتی درباره نحوه تجاری‌سازی این فناوری یا کاربردهای بالقوه آن ارائه نداده، اما این پروژه بخشی از تلاش‌های این شرکت در راستای توسعه حمل‌ونقل پایدار به نظر می‌رسد.

    توشیهیرو میبه، مدیرعامل جهانی هوندا در این رابطه گفت: «ما بر این باوریم که تحقیقات در حوزه موشکی، اقدامی معنادار و در راستای بهره‌گیری از توانمندی‌های فناورانه هوندا است.»

    این کمپانی ژاپنی به علاوه اعلام کرد که هدف بعدی آنها ، اجرای پرتاب زیرمداری تا سال ۲۰۲۹ میلادی است. پروازهای زیر مداری به نحوی انجام می‌شوند که گرچه مدار زمین را طی نمی‌کنند، اما به لبه فضا در ارتفاعی بالاتر از ۱۰۰ کیلومتر می‌رسند.

    اولین حضور هوندا در صنعت فضایی

    ورود هوندا به صنعت فضایی اولین بار در سال ۲۰۲۱ میلادی اعلام شد. با این حال تا به امروز اطلاعات محدودی درباره پروژه‌ها و اهداف این شرکت منتشر شده است. هوندا در عین حال یادآور شده که فعالیت‌های فضایی‌اش بر پایه تجربه‌های پیشین این کمپانی، از جمله در حوزه سامانه‌های رانندگی خودکار انجام می‌گیرد.

    در اطلاعیه رسمی منتشر شده توسط هوندا می‌خوانیم: «در جهان امروز که مصرف داده‌ها به سرعت در حال افزایش هستند، انتظار می‌رود که استفاده از سامانه‌های داده محور در فضا نیز از طریق گسترش کاربرد ماهواره‌ها رشد چشمگیری داشته باشند. با توجه به این روند، نیاز به موشک‌های پرتاب ماهواره در سال‌های آینده افزایش خواهد یافت.»

    موشک‌های قابل استفاده مجدد، راهکاری پایدار و مقرون‌به‌صرفه برای پرتاب‌های فضایی شناخته می‌شوند. در حال حاضر، شرکت آمریکایی اسپیس‌ایکس در خط مقدم این فناوری قرار دارد و با تولید موشک فالکون ۹ توانسته بارها این فناوری را اثبات کند.

    این شرکت آمریکایی این روزها در حال توسعه نسل جدیدی از تقویت‌کننده‌ها به نام “استارشیپ” است که به‌طور کامل قابل استفاده مجدد خواهد بود.

    منبع: nbcnews

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.