یکشنبه, ۵ مرداد , ۱۴۰۴ Sunday, 27 July , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 41641 تعداد نوشته های امروز : 322 تعداد اعضا : 24 تعداد دیدگاهها : 0×

اخبار روز:

زلزله در بازار طلا و دلار | وضعیت ارز وارداتی مشخص شد سهامداران خرد بورس منتظر سود تضمینی باشند شاخص بورس ۱۳ هزار واحد افت کرد رونمایی از اوراق مرابحه با عرضه خصوصی برای تأمین مالی شرکت‌های کوچک تامین مالی از بازار سرمایه شتاب می‌گیرد فرمول ترامپ در خلق منازعات اقتصادی تولید کشاورزی را افزایش و همزمان مصرف آب را کاهش دهیم؟ قانون برنامه هفتم توسعه تناقض دارد ارزش معاملات خرد سهام امروز از مرز ۷ همت عبور کرد فهرست کالاهای رفع ممنوعیت شده در تجارت با اوراسیا اعلام شد زمین گیر شدن طرح های توسعه پالایشی | آیا پالایشگاه ها به سرنوشت نیروگاه ها دچار می شوند؟ چرا افزایش ضریب اعتباری صندوق‌های اهرمی بورس را تکان نداد؟ موجه شدن غیبت دانشجویان شرکت‌کننده در مراسم اربعین ضرورت توسعه ارتباط اساتید با پارک علم و فناوری و تسهیل قوانین قهرمانی دانشگاه تهران در لیگ والیبال جوانان زیر ۲۰ سال استان وزیر علوم: کنکور در کمال امنیت برگزار شد دانشگاه‌ها باید از وابستگی به بودجه دولتی رها شوند

تلفن همراه چطور اضطراب شما را در زمان بحران کم می‌کند؟
  • 4 تیر 1404 ساعت: ۱۷:۵۱
  • شناسه : 83263
    بازدید 27
    0

    وقتی صدای دوباره‌ی فعال شدن پدافند به گوش می‌رسد و باز هم به سراغ پیگیری خبرهای جدید از طریق صفحات مجازی می‌رویم، شاید هرگز به ذهنمان نرسد همین ابزاری که در دست داریم، می‌تواند به جای افزودن بر نگرانی‌هایمان، اضطرابمان را کاهش دهد.

    ارسال توسط :
    پ
    پ

    به گزارش خبرآنلاین، به نقل از ایسنا، حالا در این روزهای پرتنش بسیاری از ما احساس می‌کنیم که کنترل اوضاع از دستمان خارج شده است. برخی می‌گویند «شب‌ها نمی‌توانم بخوابم. مرتب گوشی‌ام را چک می‌کنم تا ببینم چه خبر شده. هر بار که خبری می‌خوانم، نگرانی‌ام بیشتر می‌شود.» شاید این داستان افراد زیادی‌ست ولی پژوهش‌ها نشان داده که همین تلفن همراهی که گاه منبع اضطراب ماست، می‌تواند بهترین ابزار برای مقابله با آن نیز باشد – به شرطی که بدانیم چگونه از آن استفاده کنیم.

    هنر مدیریت اطلاعات در عصر رسانه‌های اجتماعی

    پژوهشگران دانشگاه آکسفورد در مطالعه‌ای بر روی ۱۲ هزار نفر نشان داده‌اند که افرادی که بیش از ۳ ساعت در روز اخبار مربوط به بحران مطالعه می‌کنند، احتمال ابتلا به اختلال اضطراب آنها ۷۰ درصد افزایش می‌یابد. در این راستا، راهکارهای علمی برای مدیریت اطلاعات این چنین توصیه می‌شود: 

    الف) تکنیک «سه منبع»: پیش از باور کردن هر خبر، آن را در سه منبع مختلف و معتبر بررسی کنید: سایت‌های خبری رسمی، کانال‌های مقامات رسمی و رادیو و تلویزیون ملی

    ب) قانون «۲۰-۲۰»: روزانه حداکثر ۲۰ دقیقه و در ۲ نوبت مشخص (مثلاً ساعت ۸ صبح و ۶ عصر) اخبار مطالعه کنید. این روش که توسط انستیتوی روان‌شناسی آمریکا توصیه شده، اضطراب را تا ۴۵ درصد کاهش می‌دهد.

    ج) «دیتاکس دیجیتال» هفتگی: روزهای جمعه را به عنوان روز پاک‌سازی دیجیتال در نظر بگیرید:

    – از تمام گروه‌های غیرضروری خارج شوید

    – نوتیفیکیشن‌های غیرلازم را خاموش کنید

    – فقط با افراد مهم در ارتباط باشید

    قدرت شگفت‌انگیز اپلیکیشن‌های درمانی

    مطالعه‌ای که بر روی ۵۰۰۰ کاربر اپلیکیشن‌های مراقبه انجام شده، نشان داده که ۸۳ درصد آنها پس از دو هفته استفاده منظم، کاهش قابل‌توجهی در سطح اضطراب تجربه کرده‌اند.

    اپلیکیشن‌های توصیه‌شده با اثربخشی علمی ثابت‌شده:

    الف) برای تنفس و آرامش

    ب) برای خواب بهتر

    ج) برای مدیریت اضطراب

    بازسازی شبکه حمایت اجتماعی در عصر دیجیتال

    تحقیقات دانشگاه هاروارد نشان می‌دهد که افرادی که در شرایط بحران ارتباط اجتماعی قوی‌تری دارند، احتمال ابتلا به افسردگی آنها ۶۰ درصد کمتر است.

    استراتژی‌های علمی برای تقویت روابط اجتماعی:

    الف) «دایره‌های حمایت»: روابط خود را در سه دایره تقسیم کنید:

    دایره داخلی: ۵-۷ نفر از نزدیک‌ترین افراد (خانواده نزدیک، بهترین دوستان)

    دایره میانی: ۱۵-۲۰ نفر از دوستان و همکاران

    دایره خارجی: آشنایان و اعضای جامعه

    با دایره داخلی روزانه، با دایره میانی هفتگی و با دایره خارجی ماهانه در تماس باشید.

    ب) «پروتکل چک‌این» روزانه: هر روز صبح با یک نفر از دایره داخلی تماس بگیرید و این سوالات را بپرسید:

    – امروز چطوری؟

    – به چیزی نیاز داری؟

    – می‌خوای درباره چیزی صحبت کنی؟

    فعالیت‌های گروهی مجازی:

    – کلاس‌های آنلاین: یوگا، آشپزی، زبان انگلیسی

    – بازی‌های آنلاین جمعی: شطرنج، کلمات متقاطع، کویز

    – جلسات کتاب‌خوانی مجازی: هر هفته یک کتاب مشترک

    ۵۸۵۸

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.