پنجشنبه, ۱۲ تیر , ۱۴۰۴ Thursday, 3 July , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 33485 تعداد نوشته های امروز : 237 تعداد اعضا : 24 تعداد دیدگاهها : 0×

اخبار روز:

کوچ سرمایه به دارایی‌های امن/ معامله‌گران ارزی گوش به زنگ اخبار شدند تهدید رهبری اعلان جنگ با ‌مسلمانان است؛ وجوب حکم مراجع درباره ترامپ ماجرای عجیب مردی که در وادی السلام نجف به زیارت کربلای معلی مشرف شد برنامه‌های شبکه قرآن سیما در تاسوعا و عاشورای حسینی آیت الله سیدمحمدباقر حجتی استاد و خادم قرآنی درگذشت پیام تسلیت شورای توسعه فرهنگ قرآنی در پی درگذشت آیت‌الله حجتی هم‌گروهی ایران با ازبکستان و عمان در تورنمنت کافا بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از تخلیه ترافیک سنگین ماجرای شرط رضایت پرسپولیس در پرونده بیرانوند مرگ دلخراش ستاره لیورپول مدافع جدید استقلال از این کشور می‌آید مربی جدید بعثت از استقلال آمد دیدار رئیس بنیاد شهید با خانواده شهدای حملات رژیم صهیونیستی کیفیت هوای تهران در وضعیت «بسیار ناسالم» قرار گرفت تمدید مجدد لغو پروازهای داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت ۱۴ فردا چرا خودروهای کارکرده نمی‌آیند؟

سهم یک درصدی مسیر هوایی در تجارت ایران
  • 12 تیر 1404 ساعت: ۱:۳۲
  • شناسه : 89139
    بازدید 7
    1

    سرپرست معاونت خدمات تجاری سازمان توسعه تجارت ایران، با اشاره به تاب‌آوری زیرساخت‌های تجاری کشور در دوره تنش و بحران از تدوین بسته راهکارهای تجاری در دوره تنش و پسا جنگ از سوی سازمان توسعه تجارت ایران خبر داد.

    ارسال توسط :
    پ
    پ

    به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، سید محمدصادق قنادزاده روز چهارشنبه با بیان اینکه سطح تهاجم بیشتر در حوزه هوایی بود و کمترین اختلال و چالش متوجه زیرساخت‌های دریایی، ریلی و جاده‌ای شد، گفت: تجارت خارجی در جنگ ۱۲ روزه متوقف نشد، چراکه یک درصد از تجارت ایران از مسیر هوایی انجام می‌شود.

    وی افزود: در این دوره گمرکات کشور فعال بودند اما زمانی‌که تنش‌ اتفاق می‌افتد میزان احتیاط‌ها و ریسک‌ها بالاتر می‌رود از این‌رو طبیعی است که شاهد کاهش مبادلات تجاری باشیم. اما هم اکنون نمی‌توان قضاوت قطعی کرد که چه حجم در دوره جنگ اخیر کاهش تجارت داشتیم و به نظر می‌رسد که در این ماه شاهد کاهش حجم کوچکی از تجارت باشیم.

    وی گفت: ایران بیش از ۴ دهه با انواع تحریم‌های ظالمانه دست و پنجه نرم می‌کند و به عبارتی در این مدت‌ جایگزین‌ها و جانشین‌های متعددی در حوزه تجارت را تجربه و تمرین کردیم از این‌رو تاب‌آوری جریان اقتصاد و تجارت شکل گرفته است؛ جلسات متعددی در وزات صمت و سازمان توسعه تجارت ایران تشکیل و برای تامین ارز کالای اساسی برای یک دوره بلندمدت،اقدامات فوریتی در نظر گرفته شد.

    این مقام مسئول با تاکید بر اینکه تسهیل‌گری در فرآیند گمرکی و ترخیص کالا در این مدت شتاب بیشتری گرفت، اضافه کرد: در این مدت کالا با سرعت بیشتری وارد و معطلی کالا در گمرکات کمتر شد؛ ما باید در این زمان به این مهم بیاندیشیم که اگر تنش در مدت زمان بلندمدت‌تری تکرار شود چه باید کنیم؟ باید مجموعه اقداماتی انجام شود و سازمان توسعه تجارت ایران، یک گزارش مفصل و کاملی از راهکارها در ۸ سرفصل به وزیر صمت ارائه داده است. همچنین بسته راهکارها در دوره صلح تدوین شده است و برای تنش‌های احتمالی در آینده نیز پیشنهاداتی داده‌ایم تا میزان تاب‌آوری و ریسک کنترل شود.

    وی با اشاره به همراهی مردم و بخش‌خصوصی، تصریح کرد: صنعت به خصوص در حوزه تولید کالاهای اساسی، دارو، سلامت، صنایع غذایی تولید را متوقف نکرد بلکه باپایداری تولید ظرفیت را نیز افزایش داد شاید و یکی از دلایلی که توانستیم بحران تامین کالای اساسی را به سلامت عبور دهیم این بود که در کنار تأمین ذخایر راهبردی ، مجموعه تولید و فرآوری داخلی کار خود را انجام دادند.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.