شنبه, ۲۱ تیر , ۱۴۰۴ Saturday, 12 July , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 36235 تعداد نوشته های امروز : 313 تعداد اعضا : 24 تعداد دیدگاهها : 0×

اخبار روز:

فاجعه در اصفهان/ تخریب شبانه آثار تاریخی با بولدزر ترسیم آینده حمل و نقل ریلی در دوازدهمین اجلاس جهانی راه‌آهن سریع‌السیر بازطراحی ساختمان شیشه‌ای صداوسیما را به مسابقه بین‌المللی خواهیم گذاشت آخرین قیمت ارز و سکه در مرکز مبادله/ شکاف سکه رسمی و غیررسمی افزایش یافت بازگشت قدرت دلار در سایه تهدیدهای تعرفه‌ای ترامپ تاب آوری اقتصادی در شرایط بحران بررسی می‌شود بمب کارتال در پرسپولیس خنثی شد اصلاح ۳۴ نقطه پُرحادثه در محورهای مواصلاتی منتهی به مرزهای اربعینی پشت پرده فسخ قرارداد پرسپولیس با ستاره خارجی آغاز عملیات اجرایی طرح بهسازی و روکش آسفالت آزادراه تبریز ــ زنجان دو خرید جذاب در راه استقلال سرنوشت انتقال انبار نفت شهران به خارج از شهر حسادت باعث شد فغانی را از دست بدهیم/ قدرش را ندانستیم کدام استان‌ها بالاترین میزان پرداخت تسهیلات مسکن روستایی داشتند؟ شایعه انفجار در فرودگاه مهرآباد تکذیب شد نحسی دامن پرسپولیس را گرفت

دانشگاه صنعتی اصفهان در جمع ۵ دانشگاه برتر ایران از نگاه QS قرار گرفت
  • 18 تیر 1404 ساعت: ۱۸:۳۴
  • شناسه : 93317
    بازدید 13
    1

    اصفهان- دانشگاه صنعتی اصفهان با کسب رتبه ۵۷۱ در رتبه بندی جهانی QS سال ۲۰۲۶ در جمع پنج دانشگاه برتر ایران قرار گرفت.

    ارسال توسط :
    پ
    پ

    به گزارش خبرگزاری مهر، جدیدترین رتبه بندی بین‌المللی QS در سال ۲۰۲۶، ۱۱ دانشگاه ایرانی را در میان برترین‌های جهان معرفی کرده است که در این میان دانشگاه صنعتی اصفهان با کسب رتبه ۵۷۱ جهانی، بعنوان پنجمین دانشگاه برتر کشور شناخته شد.

    در این رتبه بندی، دانشگاه تهران با رتبه ۳۲۲ در صدر دانشگاه‌های ایرانی قرار دارد و پس از آن دانشگاه‌های صنعتی شریف (۳۷۵)، صنعتی امیرکبیر (۴۵۶)، علم و صنعت ایران (۴۹۶) و در نهایت دانشگاه صنعتی اصفهان (۵۷۱) به ترتیب رتبه‌های اول تا پنجم را به خود اختصاص داده‌اند.

    دانشگاه‌های تبریز، شیراز، شهید بهشتی، فردوسی مشهد، اصفهان و دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این رتبه‌بندی حضور داشتند که در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند.

    به گزارش مهر، مؤسسه QS که مقر آن در انگلستان است، از سال ۲۰۱۰ به طور مستقل دانشگاه‌های سراسر جهان را ارزیابی می‌کند. در این ارزیابی، داده‌های مربوط به انتشارات علمی دانشگاه‌ها از پایگاه اسکوپوس در یک بازه زمانی پنج ساله و استنادات در بازه زمانی شش ساله مورد محاسبه قرار می‌گیرد.

    شاخص‌های مورد استفاده در رتبه‌بندی جهانی QS ۲۰۲۶ شامل پژوهش (۵۰%)، اشتغال‌پذیری (۲۰%)، مشارکت جهانی (۱۵%)، تجربه یادگیری (۱۰%) و پایداری (۵%) است. در این میان، عواملی چون شهرت علمی، ارزیابی کارفرمایان، نسبت اعضای هیئت علمی به دانشجو، استنادات به مقالات اعضای هیئت علمی، نسبت استادان و دانشجویان بین‌المللی، شبکه پژوهشی بین‌المللی، اشتغال فارغ‌التحصیلان و پایداری مورد بررسی قرار گرفته‌اند.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.