شنبه, ۲۱ تیر , ۱۴۰۴ Saturday, 12 July , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 36235 تعداد نوشته های امروز : 313 تعداد اعضا : 24 تعداد دیدگاهها : 0×

اخبار روز:

فاجعه در اصفهان/ تخریب شبانه آثار تاریخی با بولدزر ترسیم آینده حمل و نقل ریلی در دوازدهمین اجلاس جهانی راه‌آهن سریع‌السیر بازطراحی ساختمان شیشه‌ای صداوسیما را به مسابقه بین‌المللی خواهیم گذاشت آخرین قیمت ارز و سکه در مرکز مبادله/ شکاف سکه رسمی و غیررسمی افزایش یافت بازگشت قدرت دلار در سایه تهدیدهای تعرفه‌ای ترامپ تاب آوری اقتصادی در شرایط بحران بررسی می‌شود بمب کارتال در پرسپولیس خنثی شد اصلاح ۳۴ نقطه پُرحادثه در محورهای مواصلاتی منتهی به مرزهای اربعینی پشت پرده فسخ قرارداد پرسپولیس با ستاره خارجی آغاز عملیات اجرایی طرح بهسازی و روکش آسفالت آزادراه تبریز ــ زنجان دو خرید جذاب در راه استقلال سرنوشت انتقال انبار نفت شهران به خارج از شهر حسادت باعث شد فغانی را از دست بدهیم/ قدرش را ندانستیم کدام استان‌ها بالاترین میزان پرداخت تسهیلات مسکن روستایی داشتند؟ شایعه انفجار در فرودگاه مهرآباد تکذیب شد نحسی دامن پرسپولیس را گرفت

گنجی عظیم توسط چین کشف شد
  • 21 تیر 1404 ساعت: ۱:۳۵
  • شناسه : 94350
    بازدید 6
    1

    چین به تازگی ذخایر عظیمی از سنگ لیتیوم کشف کرده است، این گنج عظیم در منطقه معدنی جی‌جیائوشان در شهرستان لینوو قرار دارد.

    ارسال توسط :
    پ
    پ

    به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از تسنیم، چین روز سه‌شنبه از کشف ذخایر جدید سنگ لیتیوم به میزان ۴۹۰ میلیون تُن در استان هونان واقع در مرکز این کشور خبر داد.

    بر اساس گزارش خبرگزاری دولتی شین‌هوا، این اکتشاف به‌عنوان «نوعی ذخیره لیتیوم از نوع گرانیت دگرسان‌شده» طبقه‌بندی و تخمین زده می‌شود که حاوی حدود ۱.۳۱ میلیون تُن اکسید لیتیوم به‌همراه سایر مواد معدنی مانند روبیدیوم، تنگستن و قلع باشد.

    به گزارش این رسانه با استناد به اداره منابع طبیعی استان، این ذخایر در منطقه معدنی جی‌جیائوشان در شهرستان لینوو قرار دارد.

    لیتیوم یک عنصر کلیدی در باتری‌های تلفن همراه و سایر باتری‌های قابل شارژ برای لوازم الکترونیکی، خودرو‌های برقی و تأسیسات ذخیره‌سازی برق است.

    بر اساس گزارش سازمان زمین‌شناسی چین که وابسته به وزارت منابع طبیعی این کشور است، ذخایر لیتیوم چین تا ژانویه به ۱۶.۵ درصد از کل ذخایر جهانی رسیده و این کشور را پس از استرالیا در رتبه دوم جهان قرار داده است.

    چین علاوه بر تسلط تاریخی بر بازار جهانی عناصر خاکی کمیاب، به‌سرعت در حال تقویت موقعیت خود در بازار فلزات راهبردی دیگر از جمله لیتیوم است.

    لیتیوم، اگرچه جزو عناصر خاکی کمیاب طبقه‌بندی نمی‌شود، اما کشف ذخایر عظیم آن در استان هونان، آن‌هم در شرایطی که چین صادرات عناصر استراتژیک را محدود کرده، می‌تواند موقعیت این کشور را به‌عنوان ابرقدرت منابع فناوری‌محور تثبیت کند.

    در همین حال، چین از اوایل سال جاری میلادی محدودیت‌هایی را برای صادرات برخی عناصر خاکی کمیاب از جمله نئودیمیوم، دیسپروزیوم و تربیوم اعمال کرده است؛ فلزاتی که در ساخت آهن‌ربا‌های فوق‌قوی کاربرد دارند. این اقدامات، همراه با افزایش ذخایر لیتیوم، زنگ هشدار را برای کشور‌های غربی به صدا درآورده و آنها را وادار کرده است تا به دنبال تنوع‌بخشی به منابع، توسعه معادن داخلی و ذخیره‌سازی استراتژیک بروند.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.