دوشنبه, ۲۳ تیر , ۱۴۰۴ Monday, 14 July , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 36727 تعداد نوشته های امروز : 47 تعداد اعضا : 24 تعداد دیدگاهها : 0×

اخبار روز:

احتمال توقف دارایی رمزارزی ایرانی‌ها بیت کوین با قدرت می‌تازد؛ فتح قله ۱۲۰ هزار دلاری روش دقیقی که خوارزمی برای محاسبه اوقات شرعی و تقویم ها ارائه داد حداقل رهن خانه در یوسف آباد چقدر شد؟ ثبت روز تجاوز اسرائیل به خاک ایران در تقویم رسمی کشور ریزگردها فقط خارجی نیستند؛ آیا جنگ ۱۲ روزه در آلودگی تهران نقش دارد؟ رگبار، رعدوبرق و باد شدید در ۹ استان کشور تا روز جمعه سایه سنگین خشکسالی بر منابع آبی پایتخت ۱۲۰۰ میلیارد تومان بدهی دولت به مددجویان بهزیستی گوشت گران است؛ تلاش دولت برای خودکفایی در تولید گوشت قرمز دیدار نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید با خانواده شهید شاه نظری جزئیات جدید از مذاکرات محرمانه جولانی با مقامات صهیونیستی رهبر معنوی دروزی‌های سوریه: سکوت نمی‌کنیم مشاور نتانیاهو به لو دادن اسناد محرمانه رژیم صهیونیستی متهم شد دروازه‌بان استقلال به ملوان پیوست آمار کشته‌ها و زخمی‌های درگیری‌های سوریه به ۱۱۰ تن رسید

طرح وزارت علوم برای آمادگی آموزش در شرایط بحران تدوین می‌شود
  • 22 تیر 1404 ساعت: ۱۸:۲۸
  • شناسه : 95596
    بازدید 3
    0

    وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از اجرای طرحی ویژه برای آمادگی بخش آموزش کشور در شرایط بحران و اضطرار خبر داد.

    ارسال توسط :
    پ
    پ

    به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، حسین سیمایی صراف در نهصد و هفتاد و چهارمین جلسه شورای عالی برنامه‌ریزی آموزشی که امروز (یکشنبه) در سالن شهدای جهاد علمی این وزارت برگزار شد، با اشاره به تصویب آئین‌نامه مهارت‌آموزی دروس دانشگاهی در هیئت دولت، از آن به عنوان آخرین آئین‌نامه برنامه هفتم توسعه در حوزه آموزش عالی یاد کرد و گفت: این آئین‌نامه با پیشنهاد وزارت علوم تدوین شد و گامی مهم در جهت عملیاتی‌سازی آموزش مهارتی در دانشگاه‌ها به شمار می‌رود.

    وی افزود: بر اساس این آئین‌نامه، تکالیفی برای صنایع و شرکت‌های دولتی تعیین شده تا ملزم به پذیرش دانشجویان در فرآیند مهارت‌آموزی شوند. همچنین وزارت علوم نیز موظف شده است دروس دانشگاهی را بازنگری و متناسب با نیاز بازار کار بازطراحی کند.

    وزیر علوم همچنین از اجرای طرحی ویژه برای آمادگی بخش آموزش کشور در شرایط بحران و اضطرار خبر داد و اظهار داشت: هر بخش از جمله آموزش عالی نیازمند دستورالعمل‌های مستقل برای مواجهه با شرایط اضطراری است و در این زمینه کار کارشناسی در حال انجام است.

    سیمایی با تأکید بر اهمیت ورود سریع به حوزه هوش مصنوعی در آموزش عالی گفت: اگر نسبت به توسعه هوش مصنوعی در کشور تعلل کنیم، فاصله‌مان با دنیا بیشتر خواهد شد. در این راستا باید از تجارب کشورهای پیشرفته بهره بگیریم و ظرفیت‌های داخلی را در این مسیر فعال کنیم.

    وی خاطرنشان کرد: جنگ تحمیلی ۱۲ روزه اخیر نشان داد که فاصله فناوری ما با کشورهای پیشرفته زیاد است و همین موضوع اهمیت حرکت سریع به سوی دیجیتالی شدن و تقویت فناوری‌های نوین به‌ویژه هوش مصنوعی را دوچندان کرده است.

    وزیر علوم در پایان گفت: رایزنی‌ها برای اختصاص منابع به پروژه‌های پیشران در حوزه هوش مصنوعی در آموزش عالی آغاز شده و این حوزه یکی از اولویت‌های مهم است که نیاز به تقویت دارد.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.