دوشنبه, ۲۳ تیر , ۱۴۰۴ Monday, 14 July , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 36776 تعداد نوشته های امروز : 96 تعداد اعضا : 24 تعداد دیدگاهها : 0×

اخبار روز:

پیدا شدن پیکربی جان دو جوان پلدشتی از رودخانه ارس پس از ۴ روز هشتمین کنگره سراسری «حنجره‌های سرخ» در لرستان برگزار می‌شود شاخص‌های کیفیت هوا دقیق نیست؛ لزوم کاهش بارگذاری صنعتی در اصفهان شهید «حمیدرضا فروغی‌راد»؛ از صحنه رسانه تا قله رفیع شهادت اربعین امسال با مشارکت مردم و شهرداری‌ها پویش تمدن‌ساز برگزار می‌شود برانکو مربی سپاهان شد بهره‌برداری گسترده از ظرفیت ورزشی و آموزشی مدارس کرمانشاه در تابستان مردم ایران با پشتیبانی از ولایت فقیه دشمن را در جنگ ۱۲ روزه عقب راندند چرا گوشی‌ تاشوی سامسونگ قلم ندارد؟ اصلاح و ایمن سازی نقاط حادثه خیز در آزادشهر آغاز عملیات اجرای آبرسانی به سه راه جندالله مهران به طول ۷۸۰۰ متر در ۹۵ سالگی ستاره فضای مجازی شد ادامه بحران در تیم آبی / اخراج‌ها شدت گرفت پوشش بیمه‌ای ۴۹ هزار نفری در آستانه‌اشرفیه؛ اجرای ۲۰ طرح تحول‌ آفرین تحویل ۴۸۰۰ واحد طرح نهضت ملی مسکن در شمال سیستان و بلوچستان فرماندار کنگان: فرهنگ مالیاتی ترویج شود

پروژه هوشمندی‌سازی کشت پنبه در کشور اجرا می شود
  • 22 تیر 1404 ساعت: ۱۹:۳۰
  • شناسه : 95650
    بازدید 5
    1

    رییس موسسه تحقیقات پنبه کشور از اجرای پروژه‌های هوشمندسازی در حوزه پنبه خبر داد.

    ارسال توسط :
    پ
    پ
    – اخبار اقتصادی –

    به گزارش خبرگزاری تسنیم، قربان قربانی نصرآباد گفت: دو پروژه هوشمندسازی در حوزه پنبه تدوین شده که یکی از آنها پروژه حافظه تنشی و مکانیزم‌های مربوط در انتقال تحمل و تنش خشکی در گیاه پنبه است.

    وی افزود: این پروژه مربوط به غربالگری ارقام متحمل به خشکی می‌باشد.

    کشت 300 هکتار پنبه در حاجی‌آباد آغاز شد؛ پیش‌بینی برداشت 900 تن محصول

    قربانی نصرآباد به پروژه الگوریتم‌های یادگیری ماشین برای شناسایی مکانیزم‌های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی مقاومت به خشکی ارقام تجاری پنبه نیز اشاره و اظهار کرد: این پروژه گام نوینی برای به‌نژادی هدفمند و مدیریت هوشمند گیاه پنبه در شرایط تنش‌های محیطی محسوب می‌شود.

    وی گفت: پروژه الگوریتم‌های یادگیری ماشین برای شناسایی مکانیزم‌های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی مقاومت به خشکی ارقام تجاری پنبه کمک می‌کند که در نهایت به الگویی برای پیش‌بینی عملکرد تولید وش پنبه در شرایط خشکی دست یابیم.

    رییس موسسه تحقیقات پنبه کشور از پروژه های مشترک با موسسه تحقیقات علوم دامی و موسسه تحقیقات علوم شیلاتی در زمینه استفاده از پنبه‌دانه برای خوراک دام و تغذیه ماهیان سردابی نیز خبر داد.

    وی با اشاره به پروژه‌های دیگر این موسسه تحقیقاتی بیان داشت: اجرای پروژه امکان‌سنجی برآورد سطح زیر کشت و عملکرد پنبه را در دستور کار داریم.

    قربانی نصرآباد ادامه داد: پروژه مذکور با استفاده از تصاویر ماهواره‌ای برای برآورد سطح کشت، میزان عملکرد و پهنه‌بندی محصول وش پنبه در مزارع کشور در حال اجرا است.

    وی در همین حال گفت: ما پروژه‌های مشترکی با موسسه تحقیقات علوم دامی و موسسه تحقیقات علوم شیلاتی در زمینه استفاده از پنبه‌دانه برای خوراک دام و تغذیه ماهیان سردابی داریم.

    رییس موسسه تحقیقات پنبه کشور با بیان این که محققان موسسه تحقیقات پنبه کشور بر روی کشت نشایی نیز کار می‌کنند، تصریح کرد: توصیه ما این است که کشت نشایی تنها در کشت‌های تاخیری و اراضی خیلی شور انجام شود.

    وی افزود: در کشت نشایی، عملکرد تولید پنبه 20 درصد افزایش می‌یابد که در نهایت منجر به افزایش 15 درصدی بهره‌وری آب می‌شود.

    قربانی نصرآباد اذعان داشت: در حال حاضر کشت نشایی پنبه در سطح حدود 50 هکتار اجرا می‌شود، زیرا به ماشین‌آلات و ادوات خاصی نیاز دارد که در کشور نیست و هزینه تامین آن بالا است.

    انتهای پیام/

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.