دوشنبه, ۲۳ تیر , ۱۴۰۴ Monday, 14 July , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 36791 تعداد نوشته های امروز : 111 تعداد اعضا : 24 تعداد دیدگاهها : 0×

اخبار روز:

دولت و حقوقی ها باید نگاه مثبت‌تری نسبت به بورس داشته باشند اسکان و تغذیه رایگان کاروان‌های دانشجویی در اربعین؛ پذیرش از ۱۳ مرداد انتشار اوراق “همیار” برای سهامداران حقیقی، از امروز/ “ریال” به کمک “بورس” آمد فراخوان ثبت نام کاروان اربعین دانشگاه علوم پزشکی تهران سازوکارهای مصوب شورای عالی بورس درباره تغییر نمایندگان شرکت‌های سهام عدالت تلفیق بودجه واحدهای دانشگاه آزاد تا پایان مرداد برای تصویب نهایی نقش پنهان بورس در حاشیه امن مدیران واگذاری/ چرا قیمت‌گذاری استقلال و پرسپولیس برعهده بورس گذاشته شد؟ سفارت عراق از خدمات سازمان امور دانشجویان به دانشجویان عراقی تقدیر کرد زمان اعلام نتیجه اولیه و نهایی کنکور ۱۴۰۴ ؛ اینترنت قطع نمی‌شود آغاز پذیرش بدون آزمون جامعه‌الزهرا در سطوح ۲ و ۳ جزئیات اعطای وام اربعین ویژه دانشجویان و اساتید دانشگاه آزاد عیادت رئیس دانشگاه شریف از دانشجوی آسیب‌دیده در جنگ ۱۲ روزه شرایط اسکان دانشجویان علامه طباطبایی در تابستان ۱۴۰۴ اعلام شد بررسی چالش‌های توسعه پایدار در کنگره همکاری‌های دولت، دانشگاه و صنعت امکان تحصیل دانشجویان سایر دانشگاه‌ها در ترم تابستان پیام نور فراهم شد پیدا شدن پیکربی جان دو جوان پلدشتی از رودخانه ارس پس از ۴ روز

معاون وزیر ارتباطات: اجرای اینترنت طبقاتی مخالف توسعه اقتصادی است
  • 22 تیر 1404 ساعت: ۲۲:۳۷
  • شناسه : 95715
    بازدید 5
    1

    معاون سیاست‌گذاری وزارت ارتباطات سیاست‌گذاری نادرست، مداخله‌های نابه‌جا و قیمت‌گذاری دستوری را از عوامل موثر در کاهش تاب‌آوری این کسب‌وکارها در شرایط بحرانی خواند. او همچنین اعلام کرد که موضع وزارت‌خانه در برابر سیاست فیلترینگ گسترده و دسترسی عده‌ای خاص به اینترنت «مقابله‌ای» بوده است.

    ارسال توسط :
    پ
    پ

    به گزارش خبرآنلاین، احسان‌ چیت‌ساز، معاون سیاست‌گذاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در گفت‌وگو با پیوست اعلام کرد که اجرای اینترنت طبقاتی و قائل شدن حق خاصی برای یک عده مخالف توسعه اقتصاد دیجیتال است. او همچنین اشاره کرد که وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و تمامی سیاست‌های اجرا شده در وزارتخانه از سوی معاونت‌های مختلف، مخالف دسترسی ویژه برای طبقات خاص است.

    چیت‌ساز گفت: ما به‌شدت مخالف این موضوع هستیم و داده‌ها نشان می‌دهد سیاست‌هایی که برای محدود کردن گسترده و سفت و سخت اینترنت وجود داشته عملا به ضدخودش تبدیل شده و اقتصاد دیجیتال را به شدت نحیف و اینترنت ما را به یکی از آلوده‌ترین شبکه‌های اینترنتی در سراسر جهان تبدیل کرده است.

    معاون سیاست‌گذاری وزارت‌ ارتباطات با اشاره به نتایج مثبت کاهش محدودیت‌ها از جمله کاهش حملات DDOS و حجم بدافزارها معتقد است سیاست فیلترینگ گسترده باید مورد بازنگری قرار بگیرد.

    نحیف شدن بدنه اقتصاد دیجیتال

    از نظر احسان‌ چیت‌ساز مسیر توسعه و همچنین تحول در صنایع سنتی از اقتصاد دیجیتال عبور می‌کند و  بنابه ضرورت این امر شرکت‌ها و کسب‌وکارهای این حوزه باید تاب‌آوری و سودآوری بالایی داشته باشند.

    معاون سیاست‌گذاری وزارت ارتباطات، سیاست‌گذاری نادرست، مداخله‌های نابه‌جا و قیمت‌گذاری دستوری را از دلایل ضعیف شدن شرکت‌های حوزه اقتصاد دیجیتال برشمرد. او با ذکر مثالی توضیح داد: «ارزش بازار همراه اول در سال ۹۱ در حدود ۲۰ میلیارد دلار بود و حال ارزش این اپراتور به ۵۰۰ میلیون دلار رسیده است، در اصل ارزشش در طول یک دهه به یک چهلم رسیده است.»

    او همچنین اشاره کرد که بین‌المللی نشدن، عرضه‌ نشدن به‌موقع در بورس و از طرف دیگر مسائل مربوط به حکمرانی داده و مباحث حکمرانی شرکتی منجر شد تا این کسب‌وکارها با شدت مختلفی آسیب ببینند.

    معاون سیاست‌گذاری وزارت ارتباطات کاهش تاب‌آوری کسب‌وکارهای اقتصاد دیجیتال ناشی از سیاست‌های نادرست و مهیا نبودن شرایط رقابتی را مولفه مهمی در کاهش سودآوری آنها شمرد. او گفت: هم‌اکنون توسعه  ۵G با تاخیر انجام می‌شود. فقط توسعه ۵G در هر اپراتور ۲ میلیارد دلار سرمایه می‌خواهد. در حالی که ارزش بازار همراه اول ۵۰۰ میلیون دلار است. این نشان می‌دهد که اگر با این فرمان ادامه دهیم نمی‌توان سرمایه‌گذاری پایداری ایجاد کنیم، و شبکه یک‌جایی اشباع می‌شود. در نتیجه نمی‌توان انتظار داشت که سرعت و کیفیت ارتباط به‌صورت مطلوب شکل بگیرد.

    برنامه‌های حمایتی وزارت ارتباطات از کسب و کارها

    معاون سیاست‌گذاری وزارت ارتباطات در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه وزارت ارتباطات در حال حاضر چه اقداماتی برای عبور از این بحران انجام داده اعلام کرد که این نهاد پیگیر تامین خطوط مالی ضروری برای تزریق به اکوسیستم است. او در ادامه گفت: همچنین برای این دوران، بخشی از منابع وزارتخانه را در قالب وجوه اداره شده و منابع تبصره ۱۵ با منابع صندوق نوآوری و شکوفایی و پست‌بانک و یکی دوتا از صندوق‌های عامل اهرم‌سازی می‌کنیم.

    او در رابطه با این مسیر گفت: حتما نیازمند ترکیبی از این عوامل هستیم. ما باید یکجایی مشارکت عمومی-خصوصی شکل دهیم یکجایی باید سرمایه‌گذار خارجی را بیاوریم که این کار را هم کردیم.

    ۵۸۵۸

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.